Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Kimmenade 3.4

Zeer slechte ervaring ik zou deze maar niet plaatsen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1962)

  • Beoordeling: 3.4

    Zeer slechte ervaring ik zou deze maar niet plaatsen.
    Geschreven door Klant Van de Kimmenade uit deurne op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Alles oke
    Geschreven door Klant uit liessel op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    uitstekende service en klantvriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Sens uit helmond op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Hans Hendrix is de beste installateur die er maar te vinden is,altijd opgewekt en maakt dat alles 100 % werkt voordat hij naar huis gaat.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit neerkant op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant uit liessel op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Recent een nieuw Jura koffieapparaat gekocht. De vorige hebben we 15 jaar gehad en was echt wel aan vervanging toe. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop ook nu weer vele jaren te kunnen genieten van een prima bakkie :-)
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en prijs besparende tips
    Geschreven door Klant Heessels uit helmond op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    al jaren koop we bij expert Deurne voor klein huishoudelijk en grote artikels we zijn altijd eerlijk en correct behandeld en we vinden de service heel goed.
    Geschreven door Klant Derkx uit deurne op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    ga naar Expert voor alle producten die in een huishouden nodig zijn Expert is betrouwbaar en de service uitstekend
    Geschreven door Klant uit vlierden op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Je wordt prima geholpen en te woord gestaan. Maw ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Bankers uit deurne op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede winkel, deskundig, kwaliteit prijs verhouding wat mij betreft enig in zijn soort
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima afgehandeld
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben ons bezoek aan de winkel als zeer prettig ervaren. Vriendelijk gedag zeggen bij binnenkomst, het gevoel van dat ze je graag helpen en mee denken om een goede keuze te maken. Naar onze mening ook kennis van de artikelen. Ter plekke wijzen ze je op zaken die je op internet echt zou bedenken. Fijne winkel om naar toe te gaan!
    Geschreven door Klant Cox uit horst op 07-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit bakel op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Alle mw hebben heel veel deskundigheid om iedereen te adviseren
    Geschreven door Klant Verberne uit deurne op 07-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig advies en klantvriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 07-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    deskundig advies en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Putten uit deurne op 05-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel!
    Geschreven door Klant Van de Burgt uit deurne op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Al jaren klant en nog steeds tevreden
    Geschreven door Klant Van de Heuvel uit deurne op 04-08-2020
  • Beoordeling: 6.6

    ..
    Geschreven door Klant uit meijel op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit bakel op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundige en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    niets verkeerd met deze winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 31-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service. Al verschillende produkten gekocht waaronder 2 TV\'s. Thuis laten bezorgen en installeren. Ze zorgen dat alles werkt en nemen alle rommel mee. Denken ook mee over vragen die we stellen hoe iets op te lossen is. TOP!
    Geschreven door Klant Van der Putten uit helmond op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service en fijn personeel
    Geschreven door Klant V.d. Burgt uit zeeland op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede uitleg en snelle levering.
    Geschreven door Klant Verbeek uit liessel op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    geweldige uitleg in winkel en fijne en deskundige monteur thuis
    Geschreven door Klant Van Hoof uit helmond op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fantastisch fijne winkel, met super klantvriendelijk personeel, Niets is teveel!!
    Geschreven door Klant Burgers uit deurne op 24-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service ...ze staan er voor je ...ze helpen je ...gewoon netjes een 10 voor deurne
    Geschreven door Klant Linders uit deurne op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig en vriendelijk personeel. Fijne open winkel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 24-07-2020