Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Vos 8.7

Onze ervaringen met Expert Deurne zijn ronduit goed-zeer goed. Met name assortiment, prijs/service en de aandacht voor de klant maken dat wij er graag komen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaringen met Expert Deurne zijn ronduit goed-zeer goed. Met name assortiment, prijs/service en de aandacht voor de klant maken dat wij er graag komen.
    Geschreven door Klant De Vos uit deurne op 13-04-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Geen
    Geschreven door Klant Munsters uit deurne op 13-04-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Moet ik nog
    Geschreven door Klant uit helmond op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is algemeen bekend
    Geschreven door Klant uit milheeze op 12-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    service is goed, importeur werd bij probleem meteen ingeschakeld en prompt opgelost
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.8

    goed advies,veel keuzeen uitstekende service
    Geschreven door Klant Grunsven uit helenaveen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Een van de weinige winkels die nog aandacht heeft voor en tijd geeft aan de problemen van de klant
    Geschreven door Klant Boonstra uit liessel op 04-04-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Geen probleem
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb al diversen groot en klein artikel gekocht bij expert Deurne en ik ben altijd goed geholpen door de medewerkers. bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Derkx uit deurne op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    prettige behandeling
    Geschreven door Klant uit liessel op 31-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is er voor jou
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede keus .
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Fijn dat je goed geholpen wordt en je van de medewerkers efficient uitleg krijgt.
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeer tevreden over expert.prima service en fijne medewerkers.
    Geschreven door Klant Smets uit ysselsteyn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de aangeboden producten en over de goede sevice.
    Geschreven door Klant Wolters uit deurne op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Van Berkel uit deurne op 21-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundigheid en prijzen bij Expert zijn prima. Nagenoeg gelijkwaardig aan de \"internetboeren\". Kortom, zoek nier verder maar ga naar een Expert.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon goed behandeld als klant zoals het hoort. Geen overdreven gedrag !
    Geschreven door Klant Ewals uit overloon op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.0

    -
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij raden Mennen Expert te Deurne aan, daar krijg je nog deskundige goede uitleg over het product dat je wilt aanschaffen, en de service is uitstekend. Kopen hier al jaren onze producten, en zijn nog nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Klant Beekhuizen uit deurne op 17-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    goede en fijne winkel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit westerbeek op 15-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Geen klachten
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    contact altijd email adres van betreffende winkel. Wat ze in de winkel voor producten hebben staan. Dan kun je op de website al kijken wat ze hebben, eventueel kopen en kijken in de winkel
    Geschreven door Klant In het Hulst uit deurne op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aanbiedingen en service.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit deurne op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Even bellen van te voren of ze een reclame artikel op voorraad hadden! En wat denk je, JA geweldig. Laatst naar een anderen winkel gegaan, kom je aan jammer uit verkocht. En dat op uitgifte van de reclame folder.
    Geschreven door Klant Verwey uit helmond op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen ervaring
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Kundig personeel zowel in de winkel als bij de service. Personeel denkt mee met de klant in is niet alleen uit op verkoop.
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-03-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Betrouwbaarheid en service
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-03-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Geen opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    ben zeer tevreden. Goed geholpen.
    Geschreven door Klant Collou uit deurne op 08-03-2018