Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Wij zijn al langer klant bij hun, en hebben vrijwel nooit klachten. En als dat een keer wel het geval is: lossen zij dat netjes op. En zo hoort dat dus ook.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn al langer klant bij hun, en hebben vrijwel nooit klachten. En als dat een keer wel het geval is: lossen zij dat netjes op. En zo hoort dat dus ook.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne zaak, ik kom er al heel lang en word goed geholpen
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goed
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    vlotte aflevering van het product/goed verpakt
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden leuk.
    Geschreven door Klant Bernath uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ga altijd graag naar expert om de gerichtheid en de aandacht die men geeft de website is duidelijk en goed te vinden en een ruime aanbod van keuzes
    Geschreven door Klant Bruijn uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    ben heel tevreden over mijn aankopen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    We kregen goed advies en uitleg van de verkopers.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Besteld en op dezelfde dag nog in huis na goed telefonisch overleg!
    Geschreven door Klant Rest uit dordrecht op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Het is goed
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    goede service !
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 01-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel, snelle en correcte levering en plaatsing/
    Geschreven door Klant Popijus uit dordrecht op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    in het algemeen goede service en luisteren naar de klant
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Sanchez uit dordrecht op 17-05-2016