Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Wijs 8.1

Expert is een van de weinigen ketens die de VVV cadeaukaart accepteert, dus dan is de keuze soms gauw gemaakt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (477)

  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een van de weinigen ketens die de VVV cadeaukaart accepteert, dus dan is de keuze soms gauw gemaakt.
    Geschreven door Klant De Wijs uit dordrecht op 11-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nette website waar je alles terug kunt vinden, qua omschrijving van het product alsmede de prijzen
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bijna alles bij expert goed parkeren dus is een aanrader
    Geschreven door Klant Poleij uit dordrecht op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service, en gelijk leverbaar wat ik wilde.Gelukkig is er zo\'n winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant Aandewiel uit dordrecht op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Aanbevolen . Goede ervaring met dit bedrijf.
    Geschreven door Klant Boom uit dordrecht op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Perfect personeel aardig en verstand van zaken
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zwijndrecht op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    ben pas lid nog geen ervaring met het bedrijf
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ä°k beveel Expert aan voor iedereen. Je krijgt hier meer advies en deskundigheid dan bij een andere soortgelijke winkel. Tot weerziens, tevens fijne feestdagen gewenst voor iedereen.
    Geschreven door Klant Demir uit dordrecht op 23-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    fijne winkel personeel weet waarover ze praat aanrander om hier te shoppen HvS
    Geschreven door Klant Steenoven uit dordrecht op 18-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    mijn ervaring met expert is prima ook de techniche uitleg zonodig en nemen de tijd,of overleggen samen zonodig, de laatste keer heb ik een panasonic huis telefoon gekocht ,werkt heel goed en luider verstaanbaar als je met een ander belt.alleen de uitleg op papier mag veel èenvoudiger.
    Geschreven door Klant Brouwers uit dordrecht op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Je kan niet alles op internet vinden over electronisch artikelen. Dus mensen ga naar de winkel voor wat gedetaieerde informatie.
    Geschreven door Klant Seits uit dordrecht op 13-12-2018
  • Beoordeling: 4.5

    Geen zin in
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede voorlichting, komen afspraken na.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt goed geholpen en ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wilt u goed geholpen worden en een goed advies krijgen is deze winkel het juiste adres
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Eerts de website bekijken dan kan je in de winkel info vragen en prijs vergelijken winkel verschilt met website
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 09-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Crabbehof, top geholpen door de eigenaar zelf, goede service, goede opvolging, goed product.
    Geschreven door Klant Onderdelinden uit woerden op 08-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    klantvriendelijke en kundige begeleiding..
    Geschreven door Klant Van der Elst uit dordrecht op 08-11-2018
  • Beoordeling: 6.5

    Wij zijn zeer tevreden over experts, voor een volgende aankoop komen wij daar zeker terug.
    Geschreven door Klant Westerhout uit dordrecht op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Deze mensen hebben veel aandacht voor de klanten, en geven zeer goed advies. En de service is uitstekend te noemen. Een aanrader dus.
    Geschreven door Klant Tameris uit dordrecht op 03-11-2018
  • Beoordeling: 6.8

    nou ja beter uitleg van afstand bediening zou fijn zijn
    Geschreven door Klant Touw uit dordrecht op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zoals de antwoorden duidelijk maken goed om binnen te lopen en je Item te kopen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 28-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    ik kan deze winkel wel aanbevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    geen problemen
    Geschreven door Klant Biert uit dordrecht op 14-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Sommige mensen kijken in de winkel en bestellen dan via internet. Ik deed en doe het andersom. Zocht op internet, bestelde het in de winkel, kon het de volgende dag ophalen en toen het me tegenviel mocht ik het zonder problemen ruilen. Service!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.5

    goede aankoophulp goede expertise en uitstekend personee
    Geschreven door Klant Van de Graaf uit h.i. ambacht op 03-09-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben al heel wat jaartjes een trouwe klant van Expert in Crabbehof, en heb nooit problemen gehad bij mijn aankopen, de medewerkers hebben kennis van zaken en hun producten, zijn vriendelijk, en adviseren en helpen je ook bij je aankopen, en dat geeft vertrouwen, dus een tevreden klant!
    Geschreven door Klant Arts uit dordrecht op 22-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goed service Prettig in de omgang Neemt alle tijd hiervoor Geeft goede tips
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-08-2018