Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

pas een soundbar gekocht nette en juiste uitleg en prima levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 9.3

    pas een soundbar gekocht nette en juiste uitleg en prima levering
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    ..
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 18-09-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Het product is oké, maar de levering ging in mijn ogen belabberd. Jullie vermelden op jullie site: \"de volgende dag bezorgd\" maar dat was helaas niet het geval. Op de derde bezorgdag moest ik bellen omdat het nog steeds niet bezorgd was.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    De medewerkers zijn echt behulpzaam. Mijn aanbieding lag nog niet in de winkel. Werd emailadres gevraagd zodat zij het voor mij reserveerden. Kreeg email dat het produkt in de winkel was. Super!
    Geschreven door Klant Schipper uit dordrecht op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 07-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige behandeling en aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant Zwang uit dordrecht op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige winkel met goede uitstraling. Je wordt vakkundig en goed geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden over de service en deskundigheid van de verkoper.
    Geschreven door Mevr Zijderveld uit dordrecht op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.5

    ik op je gemak naar de winkel ze hebben altijd wel een goed advies over de producten te melden er is niets onbekend voor hen
    Geschreven door Dhr Doornink uit dordrecht op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goede ervaring bij al mijn aankopen
    Geschreven door Klant Poleij uit dordrecht op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede en snelle behandeling en afhandeling
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 31-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn tevreden met onze aankopen. Bij problemen wordt adequaat gereageerd.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 28-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede produkten voor die prijs
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Meedenkende verkopers.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-07-2016
  • Beoordeling: 6.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Word netjes geholpen en met advies
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Keurig geholpen. Goed advies. Bezorger heeft alles netjes uitgelegd. Is een dikke 10 waard!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Prima geholpen Goede aanbieding
    Geschreven door Klant Dijk uit asperen op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn super tevreden over Expert Crabbehof te Dordrecht. Prettig personeel. Goede prijs en goede kwaliteit bij Expert. Zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Schuurman uit dordrecht op 01-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Geen opdringerige snelle jongens maar deskundig personeel die tijd voor je neemt. Ook de bezorging en installatie van de tv ging snel en verliep geheel naar wens.
    Geschreven door Klant uit strijensas op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn al langer klant bij hun, en hebben vrijwel nooit klachten. En als dat een keer wel het geval is: lossen zij dat netjes op. En zo hoort dat dus ook.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne zaak, ik kom er al heel lang en word goed geholpen
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goed
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    vlotte aflevering van het product/goed verpakt
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden leuk.
    Geschreven door Klant Bernath uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ga altijd graag naar expert om de gerichtheid en de aandacht die men geeft de website is duidelijk en goed te vinden en een ruime aanbod van keuzes
    Geschreven door Klant Bruijn uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    ben heel tevreden over mijn aankopen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    We kregen goed advies en uitleg van de verkopers.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Besteld en op dezelfde dag nog in huis na goed telefonisch overleg!
    Geschreven door Klant Rest uit dordrecht op 08-06-2016