Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Lavies 7.3

we worden hier goed geholpen en de klantvriendelijkheid mag er zijn. daarom kopen wij graag bij deze zaak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 7.3

    we worden hier goed geholpen en de klantvriendelijkheid mag er zijn. daarom kopen wij graag bij deze zaak.
    Geschreven door Dhr Lavies uit dordrecht op 20-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel die heel goed aandacht aan de klant besteedt. Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Kranendonk-nederveen uit dordrecht op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben zeer tevreden over info die ik krijg als ik iets aankoop of vraag en wordt altijd goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Stinissen uit dordrecht op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prettig geholpen door het personeel in de winkel
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Goede prijs en hele fijne bezorging, vooraf gegaan door een telefoontje, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten. Dus ook een heel goed telefonisch contact.
    Geschreven door Klant Kamp uit dordrecht op 18-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Onlangs een wasmachine aangeschaft bij Expert Crabbehoff Een zaak waar de klant nog koning is! Fijne medewerkers , goede adviezen en nemen daar rustig de tijd voor! Kortom een tevreden klant??
    Geschreven door Dhr De Bruijn uit dordrecht op 17-01-2017
  • Beoordeling: 5.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen met mijn nieuwe wekker radio.
    Geschreven door Klant Bouvrie uit zwijndrecht op 28-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle afhandeling van bestelling.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Bij de Expert voorbeeldig geholpen. Ook voor vrijvlijvend advies kun je terecht. Ik ben vanaf nu een vaste klant!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Een snelle service en een deskundig advies kregen wij bij het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en vriendelijk geholpen en een snelle levering
    Geschreven door Klant Well uit dordrecht op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Tablet werk zeer goed alleen de orginele hoes vind ik een stuk minder zeker voor het geld wat ik er voor betaald heb
    Geschreven door Klant Ooyen uit dordrecht op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Dit is nog een bedrijf waar men de tijd voor je neemt, helpen met keuze te bepalen en geven goede uitleg.
    Geschreven door Klant Leferink uit dordrecht op 12-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    duidelijk en overzichtelijke website
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 30-11-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Op de website te weinig informatie over een artikel die gezocht worden.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    vriendelijk,deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 10-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Mischien later
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    De website is duidelijk , overzichtelijk .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Kan deze winkel van harte aanbevelen
    Geschreven door Klant uit puttershoek op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Prima geholpen tijdens winkelbezoek. Goed advies gekregen. Een mooie droger voor een mooie prijs. Leuke kortingsactie!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    gekocht een bluraispeler.we zijn vriendelijk en goed geholpen ook met goede uitleg gehad. door het personeel. en ook met de wasmachine is alles naar wens gegaan. Brouwers.
    Geschreven door Klant Brouwers uit dordrecht op 18-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig personeel, uitstekende voorlichting over mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert crabbehof is een goede zaak die zich ook daadwerkelijk inzetten
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Uitstekende en snelle service
    Geschreven door Klant Jong uit dordrecht op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk, behulpzaam en kundige medewerkers in een overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Lek uit dordrecht op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk bedrijf waar de klant nog echt klant is.
    Geschreven door Klant Klijn uit dordrecht op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Deze winkel heeft naar mijn ervaring goede en opjecktieve verkopers
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-09-2016