Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

zeer goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (380)

  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    meestal erg tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Ten eerste word je prettig geholpen en ten 2 e de prijzen zijn niks duurder dan op internet en een goede Service , dat hebben de afgelopen jaren zelf ervaren.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit dronten op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service, er werd snel contact met me opgenomen nadat ik via internet besteld had. Ging om een stofzuiger die we op korte termijn nodig hadden; er werd actief meegedacht om deze zo snel mogelijk bij mij thuis te krijgen. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit dronten op 02-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima website, alles is duidelijk en goed vindbaar. Bestellen en betalen gaat ook heel makkelijk via internet, en alles wordt zo nodig ook netjes thuisbezorgd, als je geen Expert winkel in je woonplaats hebt. Een heel fijne zaak, met goede service en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Sandmann uit lelystad op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service, klantvriendelijk en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Van der Pol uit dronten op 27-08-2015
  • Beoordeling: 3.7

    Als je persoonlijk geholpen wilt worden door een medewerker moet je niet naar de winkel van Expert gaan. Daar kun je heel lang rondlopen in de winkel zonder geholpen te worden.
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-08-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ik vind het fijn dat er een lokale winkelier met een winkel achter de website zit. Zo heb je het gemak van thuis kopen en toch een punt waar je op terug kan vallen. Het is dan misschien niet het allergoedkoopste, maar ik hou van zichtbare en goede garanties omtrent mijn aankopen.
    Geschreven door Klant Kolk Accountancy Bv uit kampen op 17-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Wij kregen een goed advies over de verschillende tv\'s. Verder is de installatie prima gedaan. Daar waren we zeer tevreden over.
    Geschreven door Klant Veldt uit dronten op 13-08-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 12-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn zeer tevreden over het produkt, en de servise was helemaal TOP......
    Geschreven door Klant Torenstra uit swifterbant op 05-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Miele stofzuiger gekocht. Goed advies gekregen over de verschillende merken. Snel geholpen Service bij reparatie is uitstekend. Mijn favoriete winkel.
    Geschreven door Klant Meijerink uit dronten op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert wordt u vriendelijk en kundig geholpen in het kiezen van huishoudelijke producten. Grotere aanschaffen zoals een wasmachine worden in goed overleg gedaan, Expert luistert naar je wensen en denkt met je mee om de beste keus te maken. Thuisbezorgen en installeren altijd op tijd en netjes gedaan. Top winkel met een top team!
    Geschreven door Klant uit dronten op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.0

    In het verleden en ook nu een prettige winkel om te kopen en voor een goed advies.
    Geschreven door Klant uit t\' harde op 18-07-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Zie vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.5

    ik ben fijn geholpen door de plaatselijke Expert winkel. vriendelijk geholpen bij verkoop en bij plaatsen van het product. super jongens. groet Ria
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 6.9

    goeie prijs en just in time geleverd.Plezierig
    Geschreven door Klant Den Bakker uit dronten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Tijdens de verbouwing van ons huis was een koffiezet apparaat essentieel. Ons eigen koffie apparaat begaf het vaak gezien de enorme vraag naar koffie van het \"werk volk\". Regelmatig ging ik met het bezweken koffiezetapparaat naar de Expert waar ik steeds op een \"leen apparaat\" kon rekenen. Mijn huidige eigen koffiezet apparaat werd netjes binnen de garantie gerepareerd.
    Geschreven door Klant Phaff Holding uit dronten op 10-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar je zeker naar binnen moet gaan , en waar je waar voor je geld krijgt!
    Geschreven door Klant Bos uit swifterbant op 03-07-2015
  • Beoordeling: 6.3

    zal ik maar niet doen. Zou geen positieve reclame zijn.
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    De levering van onze nieuwe afwasmachine was prima, zowel de installatie als het afgesproken tijdstip. Ook over de klant behandeling in de winkel zijn wij zeer te spreken. Ga zo door fam. de Haan
    Geschreven door Klant De Haan uit dronten op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Wat is persoonlijke aandacht in de winkel en aansluiten apparatuur thuis toch belangrijk (en handig!)
    Geschreven door Klant Besselsen uit lemmer op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert levert goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel, we zijn al jaren lang klant.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft gewoon duidelijk aan welke service ze kunnen bieden en wat dit dan extra kost. ik heb voor extra service extra geld over omdat ik weet dat de service van Expert prima is!
    Geschreven door Klant Vos uit lelystad op 01-06-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Fantastische winkel met vriendelijk personeel Ik kom er graag
    Geschreven door Klant uit kampen op 01-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig geholpen , goede presentatie en keurig geïnstalleerd en hopen geen gebruik te hoeven maken van de garantie. Tot op heden zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Vos uit kampen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    lekker dichtbij.
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-05-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben prima en met duidelijke aanwijzingen met het gekochte product geholpen . Dank u wel.
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 15-05-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Verkopers zijn prima, maar kijk eerst even opde site want daar hanteten ze soms andere prijzen dan in winkel zelf
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-05-2015