Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Boer 9.2

Over elke aankoop die wij bij Expert Dronten Zwiers hebben gedaan zijn wij tevreden . Nog belangrijker is de topservice bij storing of uitval van apparatuur. Al ruim 30 jaar klant .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (513)

  • Beoordeling: 9.2

    Over elke aankoop die wij bij Expert Dronten Zwiers hebben gedaan zijn wij tevreden . Nog belangrijker is de topservice bij storing of uitval van apparatuur. Al ruim 30 jaar klant .
    Geschreven door Klant De Boer uit dronten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede en snelle levering en service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit kampen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Dronten, een zaak waar je op kunt vertrouwen!
    Geschreven door Klant Broekema uit dronten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Van advies van Harrold tot installatie door Dave, heeft Expert Dronten laten zien dat ze voor kwaliteit voor de klant gaan. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Deken uit dronten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het door mij bestelde product werd prompt thuis afgeleverd en tot mijn aangename verrassing verrassing zelfs voor een lagere prijs dan in de folder werd genoemd.
    Geschreven door Klant uit dronten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima informatie, goed meedenken , goede service en levering!
    Geschreven door Klant Baak uit dronten op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    See my last comment
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 18-12-2020
  • Beoordeling: 6.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 18-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf, Zoek niet verder, ga gewoon naar Expert Dronten!
    Geschreven door Klant Offerman uit swifterbant op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Wij kopen al jaren bij Expert omdat de service over het algemeen prima is. Dat zegt niet alles over de kwaliteit van de gekochte spullen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Voor al uw electronica is Expert het beste adres
    Geschreven door Klant Willems uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed geholpen bij het uitzoeken van de apparatuur. Helaas niet veel keus in de showroom qua inbouwapparatuur.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden, goede service en zeer vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Molenaar uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    LG OLED tv gekocht. Prima hulp en service zowel in de winkel als bij de bezorging. Ook een onvolkomenheid werd snel opgelost. Ik raad Expert aan als winkel en voor de service.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel waar je goed, vriendelijk en vakkundig wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooi handig vriezertje en combimagnetron voor in vakantiewoning
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 20-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg Goede service Er word naar jou geluisterd
    Geschreven door Klant Jacobsen uit kampen op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn vrouw en ik bevelen de winkel van Expert van harte aan, om hun prettige en vakkundige begeleiding en het altijd nakomen van hun beloften.
    Geschreven door Klant Langhenkel uit dronten op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    De aanschaf van de AEG stofzuiger is een eye-opener.
    Geschreven door Klant Veldt uit dronten op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en service gericht.
    Geschreven door Klant Broerse uit swifterbant op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen door een bekwame verkoper, goed meegedacht en advies gegeven, zeker een aanrader deze winkel
    Geschreven door Klant Huisman uit dronten op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zoals altijd uitstekende service door uitzonderlijk bekwame experts.
    Geschreven door Klant uit dronten op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    geen
    Geschreven door Klant Timmers uit dronten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit dronten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    goede servies en bij problemen snelle en vriendelijke afhandeling.
    Geschreven door Klant uit dronten op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijke verkopers die echt de tijd voor je nemen om de producten te bepreken om tot een goed wel overwogen besluit te komen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Dronten is een prima zaak waar service een hoog vaandel heeft .
    Geschreven door Klant uit lelystad op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Koop bij Exper, als u graag van persoonlijke aandacht houdt en u daarmee ook de plaatselijke goede middenstand in stand wil houden en de prijs niet enige reden is om ergens anders op zoek te gaan. Zonder een gezonde middenstand zijn op den duur alleen overgeleverd aan het internet.
    Geschreven door Klant uit dronten op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service en persoonlijk advies. Heel tevreden.
    Geschreven door Klant Muller uit dronten op 21-10-2020
  • Beoordeling: 5.5

    Onze ervaring met Expert Zwiers is slecht. Voor de tweede keer is het niet goed gegaan. Na veertien dagen nog steeds niets gehoord. Moest zelf daarna vragen of het misschien een idee was om collega.s Expert of zij het product wel op voorraad hadden! Wel allerhande dingen bedenken waarom het product niet geleverd kon worden. Maar ons wel laten betalen. Dit is echt de laatste keer dat wij bij Expert iets kopen. Jammer want wij denken dan koop bij de plaatselijke ondernemers!!!!
    Geschreven door Klant Van der Poel uit dronten op 20-10-2020