Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Zie vorige vraag.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (426)

  • Beoordeling: 9.8

    Zie vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.5

    ik ben fijn geholpen door de plaatselijke Expert winkel. vriendelijk geholpen bij verkoop en bij plaatsen van het product. super jongens. groet Ria
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 6.9

    goeie prijs en just in time geleverd.Plezierig
    Geschreven door Klant Den Bakker uit dronten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Tijdens de verbouwing van ons huis was een koffiezet apparaat essentieel. Ons eigen koffie apparaat begaf het vaak gezien de enorme vraag naar koffie van het \"werk volk\". Regelmatig ging ik met het bezweken koffiezetapparaat naar de Expert waar ik steeds op een \"leen apparaat\" kon rekenen. Mijn huidige eigen koffiezet apparaat werd netjes binnen de garantie gerepareerd.
    Geschreven door Klant Phaff Holding uit dronten op 10-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar je zeker naar binnen moet gaan , en waar je waar voor je geld krijgt!
    Geschreven door Klant Bos uit swifterbant op 03-07-2015
  • Beoordeling: 6.3

    zal ik maar niet doen. Zou geen positieve reclame zijn.
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    De levering van onze nieuwe afwasmachine was prima, zowel de installatie als het afgesproken tijdstip. Ook over de klant behandeling in de winkel zijn wij zeer te spreken. Ga zo door fam. de Haan
    Geschreven door Klant De Haan uit dronten op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Wat is persoonlijke aandacht in de winkel en aansluiten apparatuur thuis toch belangrijk (en handig!)
    Geschreven door Klant Besselsen uit lemmer op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert levert goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel, we zijn al jaren lang klant.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft gewoon duidelijk aan welke service ze kunnen bieden en wat dit dan extra kost. ik heb voor extra service extra geld over omdat ik weet dat de service van Expert prima is!
    Geschreven door Klant Vos uit lelystad op 01-06-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Fantastische winkel met vriendelijk personeel Ik kom er graag
    Geschreven door Klant uit kampen op 01-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig geholpen , goede presentatie en keurig geïnstalleerd en hopen geen gebruik te hoeven maken van de garantie. Tot op heden zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Vos uit kampen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    lekker dichtbij.
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-05-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben prima en met duidelijke aanwijzingen met het gekochte product geholpen . Dank u wel.
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 15-05-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Verkopers zijn prima, maar kijk eerst even opde site want daar hanteten ze soms andere prijzen dan in winkel zelf
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-05-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Prima geholpen en heel goed voorgelicht. Wij zij al 45 jaar klant van deze winkel, eerst was dat Wouda en daarna Expert En we blijven ook klant in de toekomst. Wij houden vast aan het principe, dat, wat we in een winkel in het dorp kunnen kopen en die winkel geeft goede service daar gaan we naar toe!
    Geschreven door Klant uit dronten op 13-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    De vraag is uitstekend uitgezocht; het antwoord perfect en het resultaat uit de kunst!
    Geschreven door Klant Mfc De Toekomst uit wilsum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    hier word je goed geholpen. Je krijgt goed advies. Thuisbezorgen is geen probleem en wordt snel gedaan. Een fijne winkel om terug te komen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is niet de goedkoopste maar de service, advies en uitleg van de producten is goed en ook met eventuele vragen of problemen achteraf wordt goed om gegaan.
    Geschreven door Klant Brughuis uit dronten op 01-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Vul maar wat in.
    Geschreven door Klant uit dronten op 30-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    uitstekende en deskundige uitleg over producten en bovendien ook nog aardige mensen. Prima!
    Geschreven door Klant Van der Werff uit dronten op 20-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel met uitstekende service en deskundig advies! Ga zo door Expert Dronten.
    Geschreven door Klant op 17-04-2015
  • Beoordeling: 3.1

    Eerst graag het product leveren waarvoor is betaald, dan pas positief worden.... :-(
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    mijn ervaring met Expert is prima
    Geschreven door Klant Rijbroek op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede service. Geen minpunten
    Geschreven door Klant Kassim op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Ik had een tv van philips die met 16 maanden kapot was. Ze hebben er alles aan gedaan om het thuis te verhelpen wat niet lukte Uiteindelijk heb ik een nieuwe gekregen van philips, maar wilde een groter scherm wat philips niet deed. Maar bij expert was dat geen probleem en ze hebben de tv omgeruild voor een groter scherm uiteraard met bijbetaling. klasse
    Geschreven door Klant Groeneveld - Verhoek op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Een goede wasmachine tegen goede prijs afgeleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Sweringa op 26-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed advies over de aan te schaffen machines, goede communicatie tijdens het orderproces tegen een reel scherpe prijs.
    Geschreven door Klant op 26-03-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Expert, uitgebreid assortiment, goede voorlichting, deskundige hulp
    Geschreven door Klant Van Eeden op 25-03-2015