Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hiemstra 7.3

Bestellen gaat eenvoudig en snel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (496)

  • Beoordeling: 7.3

    Bestellen gaat eenvoudig en snel
    Geschreven door Klant Hiemstra uit lelystad op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundige voorlichting in de winkel.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel. Goede service en dienstverlening. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Door communicatie fout ben ik niet tevreden over de service
    Geschreven door Klant uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Waarom dit Engelse woord? Een terugblik is niet nodig.
    Geschreven door Klant uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Inmiddels meerdere producten bij expert gekocht. Goed prijs-prestatie verhouding, goede service (brengen, aansluiten en oude producten afvoeren). Helemaal top.
    Geschreven door Klant Brughuis uit dronten op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Ik vind enquêtes na bezoek aan garage, kapper of winkel overbodige ballast. Men - zowel klant als leverancier moeten er van uit gaan dat het normaal is dat men zijn/ haar best doet. Dit gedoe begint op een hype te lijken
    Geschreven door Klant Molenberg uit dronten op 20-10-2016
  • Beoordeling: 5.3

    Dat lijkt me beter van niet
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 19-10-2016
  • Beoordeling: 6.6

    ---
    Geschreven door Klant uit dronten op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    ik kijk bijna nooit naar de website, maar ga gewoon naar de winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Wouda kom je nooit van een kouwe thuis..
    Geschreven door Klant Brouwer uit dronten op 13-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ga bij (een) Expert langs en niet bij een discounter. (ik ben toch niet gek:) De iets hogere prijs zit in de service en dat gevoel is onbetaalbaar bij Expert.
    Geschreven door Klant Hinfelaar uit dronten op 08-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    De bestelde friteuse werd snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 07-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Geen aanvulling, gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel kom er graag
    Geschreven door Klant uit kampen op 29-09-2016
  • Beoordeling: 3.8

    het aangeboden artikel is zo als verwacht . bezorging en verkoopster winkel [dronten ] onder niveau
    Geschreven door Klant Burg uit dronten op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    zou niet weten
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 19-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel en zeer goed advies
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    In alle opzichten een winkel om zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Raaijen uit lelystad op 07-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    ik heb een melkkan besteld maar ik moet daar nog over gebeld worden
    Geschreven door Klant Bongers uit dronten op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Zie eerste blad
    Geschreven door Klant Logemann uit lelystad op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Dronten geeft goede service, zoals bij een defecte vriezer de mogelijkheid om je ingevroren producten bij hen te brengen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    N.V.T
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    geen review nodig.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 13-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Voorlichting uitstekend.Bekwaam personeel.Eén van de betere zaken van Dronten.
    Geschreven door Klant Kleemans uit dronten op 29-07-2016
  • Beoordeling: 2.1

    Zeer slechte ervaring en is de laatste keer geweest dat ik een aankoop zal doen bij deze winkel.
    Geschreven door Klant uit dronten op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Een artikel in de webshop besteld. Medewerker heeft het de volgende dagegevens thuisgebracht omdat hij toch in de buurt moest zijn. Top!
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wij kopen graag bij Expert Dronten. Voor elke aankoop krijgt men op een vriendelijke manier deskundig advies, waarbij de prijs overigens geen leidraad lijkt: of het gaat om een eenvoudig telefoonhoesje of een aanmerkelijk duurdere televisie, men neemt de tijd voor goede en ter zake doende voorlichting en advies. Aanbevolen!
    Geschreven door Klant Schenk uit dronten op 20-07-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Heel jammer dat de aflevering door DHL de eerste keer zogenaamd is gedaan met handtekening terwijl er niets is afgeleverd. Zeer slechtte service bij navraag DHL, Ik moest zelf maar uitzoeken waar de levering gebleven was. Is door Expert wel direct opgelost. Misschien tijd voor een andere betrouwbare vervoerder!!
    Geschreven door Klant Kant uit lelystad op 15-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen goede prijs en prima service.
    Geschreven door Klant Velden uit biddinghuizen op 14-07-2016