Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoogendoorn 10.0

Ik ben heel blij met onze Expert in Dronten. Advies, aankoop, reparatie, alles is in vertrouwde handen. Dat is fijn!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (554)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben heel blij met onze Expert in Dronten. Advies, aankoop, reparatie, alles is in vertrouwde handen. Dat is fijn!
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit dronten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Dronten is een top winkel Parkeren is makkelijk en gratis Nette winkel met top personeel die je graag willen helpen met zeer goede service En eigen bezorgdienst maakt het nog persoonlijker Ga zo door !!!
    Geschreven door Klant Zwanepol uit kampen op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Voor goede toelichting bij aanschaf van een product en voor uitstekende service op geleverde producten kan ik Expert zeker aanbevelen!
    Geschreven door Klant Haasjes uit dronten op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    dect telefoon besteld bleek op de site onjuiste info te staan is door sigfried goed op gelost
    Geschreven door Klant Lem uit lelystad op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    aardig personeel en neemt de tijd voor je om alles rustig ui te leggen
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 10-12-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Expert de beste winkel op het gebied van electronica
    Geschreven door Klant Oppen uit lelystad op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Prima keuze. Uitstekende service. En erg vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Voorn uit dronten op 27-11-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel goed advies snel geleverd en geinstaleerd wat heel fijn is voor een alleenstaande vrouw!!!!!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 19-11-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Onlangs koelkast en vriezer gekocht. Super blij met de snelle levering en goed advies in de winkel. Omdat oude vriezer kapot ging heb je toch haast met een nieuwe, heb daarvoor alle medewerking gekregen en alles werd heel snel geplaatst.
    Geschreven door Klant Kobus uit dronten op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.0

    prima geholpen en na een verkeerde bestelling van mijn kant is er snel een passende oplossing bedoden
    Geschreven door Klant uit lelystad op 05-11-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Bij online bestellen, gaat de bestelling via het filiaal, dus duurt een dag langer.
    Geschreven door Klant Gerhardt uit dronten op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert een prima keuze
    Geschreven door Klant Knappstein uit biddinghuizen op 24-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede winkel en vakkundige mensen
    Geschreven door Klant Bronsvoort uit dronten op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en info ,kennis,behulpzaam.vriendelijk.
    Geschreven door Klant Van Der Veen uit dronten op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    ik kocht iets via de website, maar had vragen. Telefonisch contact opgenomen met de winkel, waar ik uitgebreid werd geholpen. Besteld en verdere afhandeling door de winkel verliep ook prima. Kortom: een tevreden klant. ( al jaren trouwens! )
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Service wat betreft levertijd kan beter. Stofzuiger van Philips op 2 oktober besteld, nog steeds niet ontvangen.
    Geschreven door Klant Tuma-benjamins uit dronten op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ze hebben veel artikelen en we werden goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dronten op 20-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit kampen op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert heeft mij goed geholpen. Ze zijn deskundig en ook de levering was heel fijn.
    Geschreven door Klant Veen uit harderwijk op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Wij hebben een huishoudelijk apparaat gekocht bij Expert. Prima en deskundige behandeling. je betaald (wellicht) iets meer, maar dat is het waard.
    Geschreven door Klant Meents uit swifterbant op 01-10-2015
  • Beoordeling: 5.7

    De winkel had een beter aanbod kunnen doen bij de verkoop van 2 koelkasten van hetzelfde soort en niet moeten beknibbelen op bezorgkosten.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 12-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn al vele jaren tot tevredenheid vaste klant bij Expert Dronten
    Geschreven door Klant uit dronten op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Betrouwbare snelle service voor nette prijs.
    Geschreven door Klant Van Ginkel uit biddinghuizen op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is een betrouwbare winkel met goede service en niet opdringerig
    Geschreven door Klant Schouwenaar uit dronten op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    meestal erg tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Ten eerste word je prettig geholpen en ten 2 e de prijzen zijn niks duurder dan op internet en een goede Service , dat hebben de afgelopen jaren zelf ervaren.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit dronten op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service, er werd snel contact met me opgenomen nadat ik via internet besteld had. Ging om een stofzuiger die we op korte termijn nodig hadden; er werd actief meegedacht om deze zo snel mogelijk bij mij thuis te krijgen. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit dronten op 02-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima website, alles is duidelijk en goed vindbaar. Bestellen en betalen gaat ook heel makkelijk via internet, en alles wordt zo nodig ook netjes thuisbezorgd, als je geen Expert winkel in je woonplaats hebt. Een heel fijne zaak, met goede service en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Sandmann uit lelystad op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service, klantvriendelijk en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Van der Pol uit dronten op 27-08-2015