Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kant 6.6

Heel jammer dat de aflevering door DHL de eerste keer zogenaamd is gedaan met handtekening terwijl er niets is afgeleverd. Zeer slechtte service bij navraag DHL, Ik moest zelf maar uitzoeken waar de levering gebleven was. Is door Expert wel direct opgelost. Misschien tijd voor een andere betrouwbare vervoerder!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (558)

  • Beoordeling: 6.6

    Heel jammer dat de aflevering door DHL de eerste keer zogenaamd is gedaan met handtekening terwijl er niets is afgeleverd. Zeer slechtte service bij navraag DHL, Ik moest zelf maar uitzoeken waar de levering gebleven was. Is door Expert wel direct opgelost. Misschien tijd voor een andere betrouwbare vervoerder!!
    Geschreven door Klant Kant uit lelystad op 15-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen goede prijs en prima service.
    Geschreven door Klant Velden uit biddinghuizen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Koop je spullen eens wat dichter bij in je eigen gemeente een goede electronica zaak is gewoon in onzen gemeente juli naam is expert maar zijn ook expert,s de betaling geen veilig via de pin beste mensen expert klinkt meschien duur maar is het niet al tijd kwaliteit is de prijs ,en een goet advies . Met een groet van tevreden klant ( Egbert Eissens ) tot de volgende aan koop .
    Geschreven door Klant Eissens uit biddinghuizen op 08-07-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Lokale winkel kan ook concurreren met het internet.
    Geschreven door Klant uit dronten op 23-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Na meer dan 20 jaar begaf mijn inbouwoven het. Kon natuurlijk niet precies hetzelfde model krijgen, maar door goed advies heb ik nu een moderne fijne oven.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 16-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige service
    Geschreven door Klant uit kampen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    vriendelijke mensen en een uitstekende service. Doe het in Dronten
    Geschreven door Klant Elst uit dronten op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Bij het bestellen van een diepvrieskast werd ik van zeer goede adviezen voorzien. Punten waar ik zelf nog niet aan gedacht had. De kast werd ook netjes thuis gebracht en op zijn plaats gezet. ook dat zelfde was het geval bij aanschaf van een platenspeler.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    In de vele jaren dat wij Expert inkopen/bestellingen doen, zijn we nog nooit teleurgesteld. Verkopers hebben een goede kennis van de producten en geven dat op een juiste wijze over op de klant. Wij bevelen Expert bij een ieder aan.
    Geschreven door Klant Bruinsma uit lelystad op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijkheid en denkt met u mee over aankoop product. Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit dronten op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel om heen te gaan . Hier word je goed geholpen .
    Geschreven door Klant Rozendal uit dronten op 07-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Maak zelf maar een positief verhaal, ik vind alles goed.
    Geschreven door Klant uit dronten op 02-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    prima!
    Geschreven door Klant Brink uit dronten op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Via webshop netjes afgehandeld
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-04-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Heeft uitgebreide keuze en prijs/artikel een goede verhouding De leverings tijd mag wat mij betreft iets sneller
    Geschreven door Klant Kabalt uit lelystad op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    mijn ervaring is dat het verkoopteam ervaren is, goed advies geeft en er bovendien een goede thuiszorgservice is
    Geschreven door Klant Werff uit dronten op 19-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Wij hadden geen keus het was het laatste exemplaar.
    Geschreven door Klant Overwater uit biddinghuizen op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een winkel waar de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. ik houd erg van de persoonlijke benadering .
    Geschreven door Klant Blankers uit dronten op 05-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen, vakkundige instLlatie van een vaatwasser van Bosch, zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-04-2016
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit lelystad op 24-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    expert is de beste.
    Geschreven door Klant Wit uit dronten op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Altijd goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Logemann uit lelystad op 29-02-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Vakkundig en vriendelijk geholpen bij het kopen van een wasmachine. Gezellige en goed voorziene winkel. Men denkt met de klant mee. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Een prima ervaring bij de aankoop van een diepvries.
    Geschreven door Klant Poland uit dronten op 19-02-2016
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is goed, echter koop niets van Pioneer. Vaak is een artikel bij Expert niet op voorraad en Pioneer is een slechte leverancier. Hert kan wel weken tot maanden duren voordat het binnen is.
    Geschreven door Klant Kokke uit \'t harde op 19-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    snelle service en kundige monteur.
    Geschreven door Klant uit dronten op 12-02-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Dronten is een top winkel voor zakelijke afnemers. Je kan hele goede afspraken met ze maken omtrent voorraden en tijdige leveringen. De servicegraad is bijzonder hoog.
    Geschreven door Klant uit kampen op 08-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima en handige website en snelle levering
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 19-01-2016