Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Klantvriendelijk en adequaat geholpen. Prettige sfeer in de zaak!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en adequaat geholpen. Prettige sfeer in de zaak!
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 30-12-2016
  • Beoordeling: 1.0

    De koptelefoon zit zeer strak.Zelfs voor een kind. Het kussen op de oorschelp past niet op het oor. (meerdere mensen laten passen)
    Geschreven door Klant uit lelystad op 27-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik vind een keuze maken iets persoonlijks, dus geen advies geven aan anderen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Je kan rekenen op goede service en advies. Dat maakt dat wij vaak kiezen voor Expert, ook als sommige concurrenten iets goedkoper zijn!
    Geschreven door Klant Petri uit dronten op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, fijne mensen
    Geschreven door Klant uit kampen op 12-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Super goed geholpen, vriendelijk personeel. Zowel monteurs en winkelpersoneel. Snel geleverd en snel aangesloten en voordat geld kan je zelf niet naar boven lopen en aansluiten! Super
    Geschreven door Klant Bibo uit swifterbant op 11-12-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Voor kwaliteit betaal je een hoger bedrag wat op de lange termijn het waard is.
    Geschreven door Klant uit dronten op 04-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende voorlichting en zeer goede service bij keuze en aflevering
    Geschreven door Klant Roobol uit lelystad op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Ik raad iedereen aan om bij expert te kopen , je word goed en snel geholpen .
    Geschreven door Klant Quist-van Dijke uit swifterbant op 26-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Bestellen gaat eenvoudig en snel
    Geschreven door Klant Hiemstra uit lelystad op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundige voorlichting in de winkel.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel. Goede service en dienstverlening. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Door communicatie fout ben ik niet tevreden over de service
    Geschreven door Klant uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Waarom dit Engelse woord? Een terugblik is niet nodig.
    Geschreven door Klant uit dronten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Inmiddels meerdere producten bij expert gekocht. Goed prijs-prestatie verhouding, goede service (brengen, aansluiten en oude producten afvoeren). Helemaal top.
    Geschreven door Klant Brughuis uit dronten op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Ik vind enquêtes na bezoek aan garage, kapper of winkel overbodige ballast. Men - zowel klant als leverancier moeten er van uit gaan dat het normaal is dat men zijn/ haar best doet. Dit gedoe begint op een hype te lijken
    Geschreven door Klant Molenberg uit dronten op 20-10-2016
  • Beoordeling: 5.3

    Dat lijkt me beter van niet
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 19-10-2016
  • Beoordeling: 6.6

    ---
    Geschreven door Klant uit dronten op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    ik kijk bijna nooit naar de website, maar ga gewoon naar de winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Wouda kom je nooit van een kouwe thuis..
    Geschreven door Klant Brouwer uit dronten op 13-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ga bij (een) Expert langs en niet bij een discounter. (ik ben toch niet gek:) De iets hogere prijs zit in de service en dat gevoel is onbetaalbaar bij Expert.
    Geschreven door Klant Hinfelaar uit dronten op 08-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    De bestelde friteuse werd snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 07-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Geen aanvulling, gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel kom er graag
    Geschreven door Klant uit kampen op 29-09-2016
  • Beoordeling: 3.8

    het aangeboden artikel is zo als verwacht . bezorging en verkoopster winkel [dronten ] onder niveau
    Geschreven door Klant Burg uit dronten op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    zou niet weten
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 19-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel en zeer goed advies
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    In alle opzichten een winkel om zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Raaijen uit lelystad op 07-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    ik heb een melkkan besteld maar ik moet daar nog over gebeld worden
    Geschreven door Klant Bongers uit dronten op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Zie eerste blad
    Geschreven door Klant Logemann uit lelystad op 24-08-2016