Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bieker 9.7

Vooral tijdens deze moeilijke tijden willen wij de locale winkels ondersteunen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (554)

  • Beoordeling: 9.7

    Vooral tijdens deze moeilijke tijden willen wij de locale winkels ondersteunen.
    Geschreven door Klant Bieker uit dronten op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    nee
    Geschreven door Klant uit dronten op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn een groot voorstander van kopen in eigen woonplaats. Elders kopen is niet of nauwelijks goedkoper vanwege de reiskosten, die vaak vergeten worden. Daarbij is Expert (vroeger Wouda) al dertig jaar een zaak waar we tot volle tevredenheid kopen. Voor de service komen ze zelfs aan huis!. (Fam. Langhenkel)
    Geschreven door Klant Langhenkel uit dronten op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel met prima medewerkers en prima kwaliteit.
    Geschreven door Klant Den Bakker uit dronten op 15-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Deskundige medewerkers die met je meedenken.
    Geschreven door Klant Driesman uit dronten op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Website is accuraat. Niet s op aan te merken
    Geschreven door Klant uit dronten op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    tevreden klant. Expert Dronten heeft goed personeel en levert service.
    Geschreven door Klant Van Ginkel uit biddinghuizen op 03-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen spreken voor de Expert-winkel in Dronten, maar ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan want ze hebben een topservice.
    Geschreven door Klant Konink uit lelystad op 27-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een fijne service. Er werd tijd genomen om alles goed uit te leggen. Waren keurig op tijd. Netjes afgeleverd, duidelijke uitleg. Ik ben blij
    Geschreven door Klant De Jong uit dronten op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert Dronten wordt je snel geholpen, ze zijn erg goed op de hoogte van de mogelijkheden van de betreffende producten, er wordt goed meegedacht en de service is top
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Schrijf geen riview
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    n.v .t
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-03-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Garantie afhandeling zonder gedoe. Uiteindelijk een nieuwe wasmachine gekregen paar maanden voor einde garantie door een vaag gepiep uit de wasmachine.
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Echte experts. Ik ben al jaren klant en elke keer naar volle tevredenheid. Prima service!
    Geschreven door Klant uit dronten op 28-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan Expert aanbevelen. Mijn ervaring met hen zijn uitstekend.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 18-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Plezierige overzichtelijke zaak
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 17-02-2020
  • Beoordeling: 8.0

    We kopen al jaren bij expert vanwege de uitstekende service!
    Geschreven door Klant Villanueva uit dronten op 10-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service vanaf aankoop tot levering en aansluiting!!!
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel, vriendelijk personeel, goede uitleg, wordt snel geholpen. Je kunt van ze op aan.
    Geschreven door Klant Rauw uit dronten op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Daar werk ik graag aan mee; wij doen al tientallen jaren zaken met Expert (voorheen Wouda) en al onze elektrische apparatuur komt zo ongeveer bij dit bedrijf vandaan. Dat komt ergens door....Je kunt prima zaken doen met hun deskundige medewerkers. Niet meer en niet minder.
    Geschreven door Klant Van Zijp uit dronten op 20-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Over een kabeltje???
    Geschreven door Klant Zwaaneveld uit dronten op 17-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service alles, Kom er al jaren .
    Geschreven door Klant Geers uit dronten op 14-01-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Volledig naar wens geholpen
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    prettige winkel en goeie service.
    Geschreven door Klant Nieuwhof uit dronten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 25-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede prijs kwaliteitverhouding Goed advies en keurige installatie na bezorging.
    Geschreven door Klant Zwolle uit dronten op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit swifterbant op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De aandacht voor het advies, met alle keuze mogelijkheden werden de verschillen eenvoudig uitgelegd. De montage, met goede kennis van zaken, door de monteurs was perfect!
    Geschreven door Klant De Vries uit dronten op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Uitgebreide en goede informatie gekregen in de zaak
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. ben prettig en vakkundig geholpen. ik ben dan ook al vele jaren klant.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 14-11-2019