Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

-

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 9.5

    -
    Geschreven door Klant uit dronten op 25-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    tevreden
    Geschreven door Klant De Waard uit biddinghuizen op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Website niet gebruikt.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting en alles volgens afspraak geleverd.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    geen ervaring mee
    Geschreven door Klant Groef uit dronten op 16-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Top winkel. Had calamiteit thuis. Binnen 24 uur opgelost incl bezorgen en plaatsen
    Geschreven door Klant uit kampen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen met goed advies, maar vreemd dat er meer gerekend wordt als een product naar binnen moet? Via internet wordt een product voor het aankoopbedrag ook uitgepakt en op z\'n plaats gezet. Nu stond m\'n vrouw tegen een dubbeldeurs koelkast aan te kijken op de oprit!
    Geschreven door Klant uit dronten op 14-08-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Hartelijk geholpen door deskundige medewerker.
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-08-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Goed Maar kan altijd beter
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert Zwiers voel je je echt een klant, volledige aandacht! Afspraken worden van het begin tot het eind nagekomen De verkoper en de monteur zijn zeer deskundig en de service wordt zoals beloofd ook nagekomen! Ronduit een aanbeveling waard!
    Geschreven door Klant Vries uit dronten op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goede zaak en geen klachten.
    Geschreven door Klant Jonk uit dronten op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed assortiment, goede attente en deskundige bediening in winkel en uitstekende vergaande service.
    Geschreven door Klant Van Bree uit dronten op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Staat bij de vorige vraag
    Geschreven door Klant Dijk uit dronten op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    mijn ervaring is prima heel goed
    Geschreven door Klant Rijbroek uit lelystad op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    prima
    Geschreven door Klant uit dronten op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik koop bij Expert omdat men de tijd voor je neemt. Vanuit hun deskundigheid met je meedenkt. En de service is goed.
    Geschreven door Klant Baars uit lelystad op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Goede ervaring.
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 29-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Expert geeft goede service Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Geers uit dronten op 29-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Informatie inwinnen en kopen bij de Expert maakt het leven heel wat makkelijker ! Klantgericht, deskundig en een goede service doen ons jaren bij de Expert verschijnen !
    Geschreven door Klant Stoker uit biddinghuizen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    goede services
    Geschreven door Klant De Vries uit swifterbant op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijke mensen, beperkt assortiment in de \"kleine\" winkel. Prijzen niet concurrerend.
    Geschreven door Klant uit dronten op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    veel keus bij expert en goede uitleg over verschillende koelkasten
    Geschreven door Klant Kalsbeek uit lelystad op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert wordt je vakkundig en vriendelijk geholpen om de artikelen te leren kennen waar je meer over wilt weten. Mocht het tot een keuze komen dan wordt het heel correct afgehandeld. Een fijne winkel met aardige en behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit dronten op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Snelle service uitstekende prijkwaliteit, leuk personeel en een zeer betrouwbare service monteur
    Geschreven door Klant Van Gorkum uit dronten op 19-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke mensen en goede service
    Geschreven door Klant uit almere op 16-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    met website heb ik geen ervaring; ben persoonlijk geholpen
    Geschreven door Klant Borgers uit achterveld op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Wanneer je twijfelt, zou ik toch maar snel naar Expert gaan. Ik weet geen betere winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant Bos uit dronten op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Top adres. Kom maar bij ons langs , en kom genieten.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 10-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Onlangs een stofzuiger gekocht, bij thuiskomst bleek niet de getoonde slang met handvat te zitten. Na even bellen en overleg, omgeruild zonder probleem voor een andere. Prima opgelost.
    Geschreven door Klant Grit uit lelystad op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Nee, want ik heb hem nog niet gebruikt.
    Geschreven door Klant Van der Wee uit dronten op 01-06-2017