Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Laat je goed voorlichten en blijf niet star vasthouden aan een vooraf gemaakte keuze maar geef de verkoper de ruimte te wijzen op misschien andere mogelijkheden. Zet alle voor- en nadelen op een rijtje.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 9.9

    Laat je goed voorlichten en blijf niet star vasthouden aan een vooraf gemaakte keuze maar geef de verkoper de ruimte te wijzen op misschien andere mogelijkheden. Zet alle voor- en nadelen op een rijtje.
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Na gedegen onderzoek op internet kwamen we bij expert in de winkel, daar bleek het product dat wij zochten tegen de laagste prijs en met een goeie service thuisgebracht en gemonteerd te worden. Toch blij dat we gewoon in ons eigen dorp de aankoop konden doen. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Trouw uit biddinghuizen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en deskundigheid!
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie overzichtelijk winkel en kundig personeel. Ga gewoon even bij ze aan en ervaar het zelf
    Geschreven door Klant Klomp uit lelystad op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Van te voren even inlezen op de pc over de verschillende merken en prijzen, en dan blijkt expert zeker niet de duurste, en dan geeft het wat meer vertrouwen om het bij expert aan te schaffen
    Geschreven door Klant Hilhorst uit biddinghuizen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Zijn erg blij met expert Dronten. Personeel dat meedenkt. Indien nodig raadplegen cq bellen ze de importeur in NL. Keurig thuis bezorgt
    Geschreven door Klant Bakker uit dronten op 27-11-2017
  • Beoordeling: 7.8

    mooie aanbiedingen,mooie winkel ,werden vlot geholpen,en bezorging ook top
    Geschreven door Klant uit urk op 24-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Levering nog niet afgerond dus nog geen volledig review
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima behandeling als klant,goede prijs kwaliteitsverhouding en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Visscher uit kampen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.8

    wordt vriendelijk geholpen, en goede service
    Geschreven door Klant uit dronten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel met uitstekende service! Ga zo door!
    Geschreven door Klant De Boer uit dronten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 4.3

    Monteur gaf als advies om maar beter een nieuwe afzuigkap te kopen omdat zijn voorrijkosten en uurloon al even duur zijn. En dat al bij een defecte schakelaar van ?87 is wel erg snelle conclusie. Heb inderdaad een andere afzuigkap gekocht, maar niet bij Expert.
    Geschreven door Klant uit dronten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig, komen afspraken na, snelle levering en heel vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit lelystad op 25-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vakkundig en hulpvaardig personeel waardevol zo\'n zaak in DRONTEN te hebben met
    Geschreven door Klant uit dronten op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ze nemen alle tijd voor je..je krijgt goeie uitleg.over het product.wat bij je past
    Geschreven door Klant uit dronten op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende adviezen en dienstverlening
    Geschreven door Klant uit dronten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Bij Expert Dronten kom je in een winkel met mensen die weten waar ze over praten, alle tijd voor je nemen en zich houden aan afspraken. Bij problemen kun je op ze terug vallen. Sinds decennia komen wij al bij hen. Beetje vergelijkbaar met brood kopen bij de bakker in je eigen dorp.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Als enige witgoed/electronicawinkel in het centrum van Dronten voldoet het prima.
    Geschreven door Klant Van der Hoogt uit swifterbant op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundige begeleiding en de service is perfect.
    Geschreven door Dhr Nijenhuis uit lelystad op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit dronten op 20-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    goede service en vakmanschap.
    Geschreven door Dhr De Vries uit dronten op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wederom prima ervaring met aankoop en levering wasmachine
    Geschreven door Dhr Dorreboom uit dronten op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend. Zowel het winkelpersoneel als de monteurs. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-09-2017
  • Beoordeling: 7.9

    zie eerdere antwoorden
    Geschreven door Klant Wagenaar uit dronten op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Na mijn aanmelding op de website ben ik goed geholpen voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Dhr Buiter uit dronten op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    goede klant vriendelijkheid geduldig personeel ook wanneer iets niet lekker loopt door omstandigheden. een aanrader dus .
    Geschreven door Klant Wind uit dronten op 07-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen en nette uitleg. Top bezorging netjes alles uitgelegd
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vakaundig, vriendelijk personeel en goede service!
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    We zaten in buitenland en onze vaatwasser ging kapot. De kinderen waren thuis. Binnen een paar dagen stond er een nieuwe in onze keuken. Geweldige snelle service. Ze hielden ook nog rekening, door vroeger te komen, met de werktijden van onze zoon. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Top firma.
    Geschreven door Klant Born uit almere op 29-08-2017