Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

De monteur kwam een warmtepompwasdroger afleveren en installeren en repareerde en passant ook even de kabelaansluiting van de TV. Super!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (493)

  • Beoordeling: 8.4

    De monteur kwam een warmtepompwasdroger afleveren en installeren en repareerde en passant ook even de kabelaansluiting van de TV. Super!
    Geschreven door Klant uit putten op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.9

    +++++++++++++++++++++++++++++++++=
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-08-2018
  • Beoordeling: 1.0

    Ik krijg mailtjes over enquêtes terwijl ik er niet eens iets gekocht heb. Erg slordig!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Ermelo maakt waar wat ze zeggen. Denken mee, zijn in prijs zeker concurrerend en zelfs het bezorging en thuis installeren, terwijl je er niet bij bent, is geen enkel punt. Je zou willen, dat meer bedrijven begrijpen, dat persoonlijk contact en advies, zonder dat je via het internet eindeloos lang allerlei kliks moet doen belangrijk is om het echte contact met mensen en dus klanten te behouden! Robert Hubers
    Geschreven door Klant Hubers uit zeewolde op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik toch wel belangrijk !
    Geschreven door Klant Sande uit ermelo op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Grote koelvriescombinatie met lichte deuken afgeleverd. Tevens waren de deuren niet naar behoren omgezet: er vormde zich ijs in de Nofrost vriezer. Compensatie van Samsung ivm deuken matig, probleem met de deuren naar tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant Hendriks uit ermelo op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ze zijn klantvriendelijk en erg behulpzaam. Ze bellen altijd netjes terug!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De medewerker van Expert heeft goed advies gegeven. De machine werd thuis afgeleverd en geinstalleerd en daarna kreeg ik uitleg over de werking van de machine. Een prima service.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Het invullen verloopt wat moeizaam. Naar het schijnt wordt een ingevuld antwoord niet steeds goed opgepakt.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prijzen aan de hoge kant, maar kennis, inzet en klantvriendelijk maken dit zeker goed. M. van den Bos
    Geschreven door Klant Van de Bos uit almere op 22-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant Grumbkow Von uit harderwijk op 17-07-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle service en goede prijs / kwaliteit. Zakloze stofzuiger in dit geval.
    Geschreven door Klant uit putten op 12-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Weet het niet
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-07-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Ik zeg liever niets
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ze zijn altijd heel vriendelijk en je word er goed geholpen
    Geschreven door Klant Vierhout uit harderwijk op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik zou zeggen bij expert kun je het prima thuis laten bezorgen want ze waren eerder dan de afgesproken tijd echt topper van de bezorging en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Diest uit nijkerkerveen op 15-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig op gebied van electronica en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen, deskundig en ook betrokken. Nodigt uit om terug te komen.
    Geschreven door Klant Storm uit ermelo op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit ermelo op 03-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Nee, dank u.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.1

    in de loop der jaren nodige audio (hifi) en toebehoren aangeschaft bij Expert, ook wel merken die niet in lijn expert , stonden maar die dan we besteld werden en 10 euro goedkoper, goede service, en advies, persoonlijke aandacht en ruimte om te luisteren
    Geschreven door Klant Wassink uit ermelo op 23-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Krijg een betere beleving met het artikel, als je het kan zien en voelen , en als de prijs dan weinig maakt met overige aanbieders , koop ik het liever bij expert , en zeker als er sprake is van nazorg/service of id. Gewoon om de hoek kopen , blijven er ook nog winkels bestaan.! kan je oo nog eens lekker struinen door zo,n zaak.
    Geschreven door Klant De Vries uit ermelo op 23-05-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Zoek zelf de relevante informatie over het product, want de verkoper kan u waarschijnlijk niet helpen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Mooie winkel,prijs/kwaliteit goed, vakkundig personeel(Sebastiaan omdat -ook eigenlijk altijd naar hem vraag😉) qua service en aflevering en dan ook nog installeren erbij🤔helemaal geweldig die Wilco 👍
    Geschreven door Klant Adam uit ermelo op 09-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede prijs-product verhouding ,zeer tevreden over de geboden service,prettig personeel in Ermelo.
    Geschreven door Klant Grootendorst uit zevenhuizen op 24-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De service is goed
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik werd vlot en vakkundig geholpen en ook een mooi product een Philips cafe gaia apparaat gekocht . De koffie is lekker warm en blijft ook nog wel even warm .dus een goede aankoop
    Geschreven door Klant Kraay uit ermelo op 11-04-2018
  • Beoordeling: 6.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 6.5

    Ik ben goed geholpen bij schade aan de lamp die ik had gekocht
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-03-2018