Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Mijn ervaring met de expert is altijd goed geweest. Ook nu bleek dat weer het geval te zijn. Ik had een laptop besteld op vrijdag avond en op dinsdag kon ik deze al komen ophalen! Ik ben vriendelijk benaderd via de telefoon en zelfs toen ik 5min. voor sluitingstijd (oepsie!) mijn laptop op kwam halen, werd ik vriendelijk geholpen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.1

    Mijn ervaring met de expert is altijd goed geweest. Ook nu bleek dat weer het geval te zijn. Ik had een laptop besteld op vrijdag avond en op dinsdag kon ik deze al komen ophalen! Ik ben vriendelijk benaderd via de telefoon en zelfs toen ik 5min. voor sluitingstijd (oepsie!) mijn laptop op kwam halen, werd ik vriendelijk geholpen!
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Geen idee over de website ik koop liever in de winkel!
    Geschreven door Klant Stitselaar uit harderwijk op 06-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede kwaliteit, prima advies
    Geschreven door Klant uit ermelo op 30-07-2016
  • Beoordeling: 4.3

    geen review
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goed assortiment en uitstekende service
    Geschreven door Klant Sabbagh uit ermelo op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Expert voor goed advies en kwaliteit
    Geschreven door Klant Zemel uit ermelo op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Website is prima. Belangrijkste zaken zijn (naast prijs) de zoekfunctie en specificaties. Dus snel zoeken van een product en betrouwbare specificaties. Dat was het geval en ook het persoonlijke gedeelte werkt prima. Ook de prijs was concurrerend, wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant uit putten op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    In expert Ermelo goed en vlot geholpen. Ook toen ik na aantal jaar terug kwam voor defect onderdeel onder garantie op mijn wasdroger is dit netjes en kosteloos door Expert opgelost, terwijl AEG het defecte onderdeel niet wilde vergoeden
    Geschreven door Klant Leeuwen uit ermelo op 02-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hadden een kapotte tv binnen gekregen en is super goed opgelost door Expert
    Geschreven door Klant Karssen uit ermelo op 30-06-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Prima radio, het installeren op de internetrouter gaat net wat anders dan de snelle gebruiksaanwijzing van Bose stelt. Google even naar een gebruiksaanwijzing op internet en lees die helemaal door op een van de laatste paginas is te vinden hoe het moet. Installatie alleen op een of meer smartphones is uitermate simpel overigens.
    Geschreven door Klant Veenendaal uit ermelo op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    expert helpt goed en is betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een klasse-zaak. Deze naam past bij ál het personeel. Of het nou in de winkel is, of het plaatsen van apparaten bij je thuis, het is perfect. En de service staat hoog in het vaandel. Fam. Pos, Ermelo.
    Geschreven door Klant Pos uit ermelo op 19-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Nee bedankt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Zie hierboven
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Winkel met prima keuze mogelijkheid, kwalitatief goed personeel en lange relatie met thuis installerend team. Al 16 jaar een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    niet nodig een review te schrijven. Een aankoop van een dergelijk product is een persoonlijke ervaring.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over klant vriendelijkheid kennis van produkten en service
    Geschreven door Klant Hove uit ermelo op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Prima behandeld en afgehandeld. Weet nu natuurlijk nog niet hoe lang de koel-diepvriescombinatie meegaat.
    Geschreven door Klant Kaufmann uit ermelo op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijk en deskundig personeel, niet alleen bij mij maar ook kunnen constateren bij de andere klanten die geholpen werden.
    Geschreven door Klant Lange uit lelystad op 05-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Wasmachine, droger en vrieskist gekocht bij expert. Alles werd netjes naar de zolder gebracht en aangesloten. Lange garantietermijn en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Heshusius uit uddel op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Kon minder : ABGronings voor heel goed. P
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-04-2016