Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Theunissen 9.0

Goede kwaliteit dus daarom graag kopen bij expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 9.0

    Goede kwaliteit dus daarom graag kopen bij expert
    Geschreven door Klant Theunissen uit gennep op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een fijne winkel. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit gennep op 21-09-2018
  • Beoordeling: 7.4

    zie eerste opmerkingen.
    Geschreven door Klant Graat uit gennep op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    on-line eenvoudig te bedienen de winkel is fris fruitig en met mooie artikelen ingericht in aparte delen van de winkel.Weinig verbeteringen denkbaar.
    Geschreven door Klant Hendriks uit gennep op 04-09-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Even binnen gelopen omdat ik een wekkerradio zocht .Zag er twee staan die me bevielen .Ik kreeg info en koos voor de rechtse .Hier stond geen bordje bij hoe duur deze was ,schrok toch wel toen ik bij de kassa een andere prijs te horen kreeg dan ik dacht .Zeker in een digitaal tijdperk ,moet dit niet gebeuren .Mensen moeten direct zien wat welke prijs is .
    Geschreven door Klant Siebers uit middelaar op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik al gedaan in een vorige vraag
    Geschreven door Klant Foto Studio Jos uit milsbeek op 04-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Arts uit boxmeer op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon doen
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de aangeboden artikelen
    Geschreven door Klant Smits uit middelaar op 25-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    alles is snel geleverd vriendelijk personeel goede adviesen
    Geschreven door Klant uit ottersum op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.2

    nee dat is wel heel veel gevraagd het invullen van elk geleverd product of dienst is al vervelend genoeg het zou prettiger zijn wanneer men alleen bij in gebreke zijn een klacht zou kunnen geven
    Geschreven door Klant uit gennep op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    In zijn totaliteit zoals gewoonlijk: prima
    Geschreven door Klant Voskamp uit kleve op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    De kleur die wij wilden van de jbl box was niet op voorraad. Werd besteld en kon het de volgende dag ophalen.
    Geschreven door Klant Jaspers uit ottersum op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede voorlichting gebruik produkt
    Geschreven door Klant uit gennep op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    alle producten die ik tot nu toe gekocht heb voldoen aan mijn verwachtingen
    Geschreven door Klant Kroon uit gennep op 09-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zie eerder antwoord
    Geschreven door Klant Idsingh uit gennep op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede, vlotte en deskundige verkoper.
    Geschreven door Klant uit heijen op 26-04-2018
  • Beoordeling: 9.7

    ik koop liever in een expert zaak .Dan krijg ik meteen uitleg en zie ik goed wat ik koop.
    Geschreven door Klant Wellen uit ottersum op 19-04-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service
    Geschreven door Klant Janssen uit oeffelt op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een goede fijne winkel,waar je veilig iets kunt kopen,omdat je prima en duidelijk geholpen word met goede informatie!
    Geschreven door Klant Vullings uit gennep op 15-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Voldoende keuze in artikelen, goede uitleg over onderlinge verschillen per artikel.
    Geschreven door Klant Schouten uit ottersum op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    gekochte Miele stofzuiger werkt perfect
    Geschreven door Klant uit plasmolen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Vorig jaar een wasmachine gekocht bij expert.Afgelopen week een nieuwe tv gekocht,ben erg blij met mijn artikelen van expert.goede service in de winkel.Het thuis brengen,op de afgesproken dag en tijd alles is perfect.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit ottersum op 17-03-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Het product wat in de folder stond hadden ze niet op voorraad. is dat om klanten te lokken of zo?.
    Geschreven door Klant uit gennep op 11-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik werd prima geholpen, en netjes tewoord gestaan goede uitleg bij het gekochte product
    Geschreven door Klant uit ottersum op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Prima geholpen. Goed advies!
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundig personeel. Men komt afspraken goed na. Je aankopen worden opgeslagen in de computer. Bij vragen die men niet direct kan beantwoorden, neemt men de moeite om ze op te zoeken of je wordt gebeld met een antwoord. Kortom, alleen maar lof en ga vooral zo door.
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 25-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ok
    Geschreven door Klant Cuppen uit gennep op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Overzichtelijke winkel, goed deskundig advies en super vriendelijk personeel. Daarom koop je lokaal!
    Geschreven door Klant Acker uit gennep op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    super goede winkel kan er altijd slagen
    Geschreven door Klant Lamers uit milsbeek op 07-01-2018