Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

ik heb de website niet bezocht

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 8.7

    ik heb de website niet bezocht
    Geschreven door Klant uit gouderak op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ben goed geholpen en er werd tijd voor me genomen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima erg tevreden!
    Geschreven door Klant Van Os uit gouda op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, uitgebreid assortiment. Je kan alles eerst zien/uitproberen in de winkel
    Geschreven door Klant Merkestijn uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Professionele, adequate houding van het personeel.
    Geschreven door Klant Hartkamp uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle service, concreet, pas hoeven betalen na aflevering en inbouw. Zeer professioneel en ontspannen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, goede service, deskund[g personeel,
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Kan pas echt een goed oordeel geven over ca. een half jaar. Tot nu toe bevalt het product goed.
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-12-2018
  • Beoordeling: 6.5

    onvoldoende inleefvermogen van de verkoper voor de specifieke wensen van de klant, waardoor over het hoofd werd gezien dat aangeschafte Philips LED TV wel degelijk beschikt over een scartaansluiting, klant op basis van het onthouden van deze productinformatie nieuwe apparatuur aankocht terwijl haar oude nog goed functionerende dvd speler (al meegenomen door de installateur want omissie te laat ontdekt) perfect op de wel aanwezige scartaansluiting had gepast
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    ruime keuze, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hekendorp op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend gekwalificeerd personeel wat goed meedenkt
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Voor deskundigheid, service enbetrouwbaarheid kan ik u Expert enorm aanbevelen. Wasmachine gekocht. Prima uitgelegd. Alle tijd genomen. Thuisbezorgen, TOP afgeleverd
    Geschreven door Klant Van Veen uit gouda op 24-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed en vakkundig geholpen. Snelle levering van mij nieuwe wasmachine. Even tien award, void zowel de verkoper alsmede de monteurs. Vriendelijk en snel.
    Geschreven door Klant Ten Cate uit gouda op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Een van de weinige winkels waar nog keuze en expertise aanwezig is.
    Geschreven door Klant Bos uit gouda op 15-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Holtrop uit gouda op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expertise in de buurt! Een onderschatte succesfactor
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goede aankoop gedaan van een dyson stofzuiger. Ik ben plezierig, vriendelijk geholpen en heb voldoende informatie gekregen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Kom naar Expert.. gratis parkeren..ruime keuze.. wij denken met U mee, bieden een oplossing.. wij brengen alles thuis.. bieden goede service en dit alles tegen bolleke prijzen...
    Geschreven door Klant Schilt uit gouda op 24-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Website niet gebruikt. Winkelen al jaren bij Expert
    Geschreven door Klant Bikker uit gouderak op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zie mijn eerdere opmerkingen
    Geschreven door Klant Van Sister uit gouda op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Een hele fijne winkel en je wordt er goed behandeld, alleen de koffie ontbrak.
    Geschreven door Klant Boetekees uit gouda op 21-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed advies en service!
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede winkel met goede service en beloven niets wat ze niet waar kunnen maken kom er al meer dan 25 jaar.
    Geschreven door Klant Kasius uit gouda op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert word je goed geholpen, en je hebt gegarandeerd altijd goede serves
    Geschreven door Klant Verbree uit moordrecht op 18-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede bediening service en levering.
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Gijsbertsen uit gouda op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies en snelle levering!
    Geschreven door Klant Moons uit gouda op 03-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ben erg tevreden met de hulp en uitleg over het product die ik had gekocht en vriendelijke ontvangst
    Geschreven door Klant Ramautar uit gouda op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Heb ik niet
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-07-2018