Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bettonviel 7.8

De inductiekookplaat is keurig netjes geinstalleerd en werkt prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1263)

  • Beoordeling: 7.8

    De inductiekookplaat is keurig netjes geinstalleerd en werkt prima
    Geschreven door Klant Bettonviel uit gouda op 12-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekend
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 01-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben blij met de uitleg over het product en de informatie die ik daar bij hebt gekregen.
    Geschreven door Klant Terlouw uit gouda op 30-05-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-05-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben netjes geholpen En mijn gasfornuis is tot in keuken bezorgd Goede service zoals altijd
    Geschreven door Klant Kock uit gouda op 26-05-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Ga naar de winkel en wees je zelf
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-05-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Sanders uit gouda op 22-05-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Was top top
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-05-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Prima jongens, en eerlijke voorlichting met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-05-2023
  • Beoordeling: 6.6

    Toch liever een fysieke winkel met mogelijkheid tot geld-terug
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-05-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met Expert. Heb er al meerdere producten gekocht en zal dit zeker blijven doen
    Geschreven door Klant uit gouda op 06-05-2023
  • Beoordeling: 7.3

    goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 05-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn beoordeling zegt voldoende
    Geschreven door Klant De Gee uit gouda op 04-05-2023
  • Beoordeling: 2.9

    Vreselijke winkel gouda. Service ver te zoeken komt bij hun niet voor in woordenboek. Arrogante verkoper
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-04-2023
  • Beoordeling: 9.2

    wat ik wel een beetje erg vond ik had machine met 1400 maar de instelling op de machine is ga maar tot 1200 centruceren
    Geschreven door Klant Qosterwijk uit gouda op 26-04-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Konden gratis voor 100 euro cups krijgen en hebben dat natuurlijk gedaan! Moesten de zaak aangeven waar we het product gekocht hadden om deze cups te krijgen! Meerdere zaken werden aangeven maar expert Gouda stond er niet bij en dat wil ik graag doorgeven aan jullie!!! Raar hoor!! Met hartelijke groet en dank !!
    Geschreven door Klant Neefjes uit gouda op 24-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima verzorging
    Geschreven door Klant Kramer uit gouda op 18-04-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Het is prettig om in de winkel te kopen. Je ziet wat je koopt en krijgt antwoord op vragen
    Geschreven door Klant uit gouda op 18-04-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Ik had een nieuwe inbouwmodel met magnetron nodig. Na een deskundig advies heb ik hem door medewerkers van Expert laten bezorgen en inbouwen. Alles is prima verlopen en de nieuwe oven functioneert uitstekend.
    Geschreven door Klant Zuijdwijk uit gouda op 17-04-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Al beschreven. Personeel is klantgericht, vriendelijk, hebben kennis van zaken en goede service.
    Geschreven door Klant Roor uit gouda op 14-04-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Bij EXPERT zit je goed
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-04-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Een aanrader!
    Geschreven door Klant uit stolwijk op 04-04-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zeker aan te bevelen ,en gewoon naar de winkel gaan,dan weet je ook wat je koopt ,en krijg je goede info.
    Geschreven door Klant Van der Nat uit gouda op 31-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-03-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Expert doet zijn naam op alle gebied eer aan
    Geschreven door Klant Boon uit gouda op 17-03-2023
  • Beoordeling: 8.4

    nee wij zijn goed geholpen
    Geschreven door Klant Verhoef uit gouda op 12-03-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Net gedaan
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 10-03-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Website is overzichtelijk, maar het is veel prettiger om de fysieke winkel te bezoeken.
    Geschreven door Klant Van Dokkum uit zoetermeer op 01-03-2023