Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Aarsen 9.7

Zeer deskundige en uitgebreide informatie over aan te schaffen koelkast. Levering na twee dagen exact op afgesproken tijd!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundige en uitgebreide informatie over aan te schaffen koelkast. Levering na twee dagen exact op afgesproken tijd!
    Geschreven door Klant Aarsen uit gouda op 29-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Degelijk en komen toezeggingen na
    Geschreven door Klant Jonker uit gouda op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer betrouwbaar in de verkoop.
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk a/d ijssel op 13-06-2018
  • Beoordeling: 2.1

    Nooit meer expert niet eerlijk mensen krijgen een showmodel ipv nieuwe die zij gekocht hebben.
    Geschreven door Klant Nederberg uit gouda op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Bosch wasmachine gekocht. werd de volgende dag al geleverd door mensen die wisten wat ze deden. wasmachine werkt uitstekend. we kregen heldere instructies en goede tips
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik raad iedereen naar Expert te gaan via een website krijg je niet de service zoals bij Expert
    Geschreven door Klant De Vlaming uit gouda op 30-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Wij komen graag en al jaren in de winkel omdat de service uitstekend is.
    Geschreven door Klant Otten uit gouda op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende artikelen, prima hulp, bevredigende prijzen. Kortom: fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke begrijpbare informatie en goede prijs/kwaliteit-verhouding
    Geschreven door Klant Verwij uit gouda op 29-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een fantastische winkel! Erg goed geholpen, goede informatie gekregen. En bovendien een eerlijk advies! Niet het duurste, maar het beste voor onze situatie! Dit is waarom je naar deze speciaalzaken moet gaan. Veel betere voorlichting en service dan bij mediamarkt of bcc. En bovenal, ze zijn niet duurder!!
    Geschreven door Klant Mulder uit gouda op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gehad, bezorging zoals afgesproken en prima ingebouwd. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ivm verbouwing was het beetje rommelig,maar een prima winkel.
    Geschreven door Klant Bras uit haastrecht op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    -
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Sorry niet tevreden na aankoop van de nieuw wasmachine van 1349 dat al een jaar oud is. wasmachine doet het goed maar als je iets koopt verwacht je wel een nieuw en niet dat die een jaar in de magazijn staat. het lijkt er ook op dat deze wasmachine regens in de winkel is gestaan als demomodel.
    Geschreven door Klant Gibbon uit gouda op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zaken doen met Expert is prettig. Deskundige voorlichting. Afspraken worden nageleefd. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen. Goede producten.
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.3

    zie mijn reactie op eerste vraag
    Geschreven door Klant Gillieron uit gouda op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Eerlijk gezegd: ik ken de website niet. Maar wel de winkel. Daarover niets dan lof!
    Geschreven door Klant Rammeloo uit gouda op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    heb ik al aan het begin gedaan
    Geschreven door Klant Jong/polak uit gouda op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    goede service, terzake kundig, meedenken, nakomen van afspraken, keurige bezorging aan huis
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert denkt mee. Geeft de klant ruimte. Dringt niet op. Komt met onderbouwde offertes. Levert goed werk, qua afstemming, monteur, winkelverkoper, leverancier en bezorger/installateur.
    Geschreven door Klant uit gouda op 08-04-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Top winkel, en ervaren deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Slappendel uit gouda op 06-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De lokale winkel waar je nog kunt zien wat je koopt, gekoppeld aan deskundig advies en een goede prijs, Ik zeg doen!
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ervaring met Expert Gouda is zeer positief. Vriendelijk personeel, deskundig advies.
    Geschreven door Klant op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Aanrader. Fijne en snelle service. Breed aanbod producten.
    Geschreven door Klant Schuling uit gouda op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Men heeft een goede sortering van producten en een gedegen advies voor de klant.
    Geschreven door Klant uit gouda op 31-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer te vrede over mijn aankoop en de service is perfect. Ik heb een oude wasautomaat en ik weet nu al dat als deze het gaat begeven dat ik bij expert langs gaat om een nieuwe te kopen.
    Geschreven door Klant Gruijl uit gouda op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ik werk graag met plaatselijke leveranciers als zij iets extra bieden. Bij Expert in Gouda krijg ik de service die ik graag als klant wil hebben.
    Geschreven door Klant Bently Europe B.v. uit gouda op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Gewoon een Top bedrijf en een Top service
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ondanks dat het kopen van een afzuigkap geen spannende bezigheid is, wil je toch graag thuiskomen met iets wat bij je behoefte aansluit. Prima advies gekregen en een goede keuze kunnen maken, netjes bericht gekregen op het moment van leveren. Ook het bijbestellen van de nodige accesoires ging vlot. Bij Expert weten ze niet alleen wat ze verkopen, ze weten ook waar je wel of geen behoefte aan hebt. Je wordt echt voor vol aangezien.
    Geschreven door Klant Schekkerman uit gouda op 22-03-2018