Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Alkema 9.4

Zeer deskundige mensen, bereid om je persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van keuzes met betrekking tot merken en uitvoering etc. Vriendelijk personeel dat niet te beroerd is om wat extra te doen. Ga zo door!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 9.4

    Zeer deskundige mensen, bereid om je persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van keuzes met betrekking tot merken en uitvoering etc. Vriendelijk personeel dat niet te beroerd is om wat extra te doen. Ga zo door!
    Geschreven door Klant Alkema uit harlingen op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben altijd correct behandeld bij expert ruime keuze in het assortement ,fijne winkel gr f.ynema
    Geschreven door Klant Hoedemaker uit vlieland op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    snelle levering door de winkel in woonplaats
    Geschreven door Klant uit harlingen op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Bij Expert kocht ik na hun goede advies een bij mijn wensen en in mijn keuken passende inbouwkoelkast. De bestelling werd correct afgeleverd en bij mij thuis tegen een zeer redelijk tarief ingebouwd en de oude koelkast verwijderd. Ik ben blij dat dat kon, omdat ik met de \"doe het zelf\"- methode inbouw niet zo goed voor elkaar had gekregen.
    Geschreven door Klant Altena uit harlingen op 29-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima wasmachine met maar liefst 10 kilo inhoud. Digitaal scherm en veel verschillende programma\'s. Mooi design.
    Geschreven door Klant Kuipers uit harlingen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    keuze is persoonlijk. Mijn ervaring is dat heel goed wordt meegedacht om samen te proberen een oplossing te vinden waarbij veel medewerking is. Installatie door prima vakkundige personeel. Aanbevolen bedrijf.
    Geschreven door Klant Rijfkogel uit harlingen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    de Salora tv en de Asus Laptop en de Logitech pc muis die doen het perfect en ik zal er altijd weer komen. met vriendelijke groet de heer J.P.Louter
    Geschreven door Klant Louter uit harlingen op 09-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ik koop als ik iets nodig heb bij expert omdat ik er altijd goed en vriendelijk geholpen wordt. Expert heeft ook een goede service en omdat ik op een eiland woon is het prettig dat expert ook wel artikelen op wil sturen.
    Geschreven door Klant Vries uit vlieland op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Je word gewoon heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Heb m,n wasmachine bij expert gekocht, en ben heel tevreden over de manier van advies en bij de aflevering, dit was ook dik in orde. Expert is echt aante bevelen.
    Geschreven door Klant Palmhoven uit harlingen op 29-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 27-05-2016
  • Beoordeling: 7.9

    duidelijke aanbieding in folders
    Geschreven door Klant Schreur uit harlingen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke website, juiste info. Makkelijke bestelling online. Snel en vriendelijke geholpen en op de hoogte gebracht wanneer verzending aankomt.
    Geschreven door Klant uit stavoren op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit arum op 16-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Voor mij is de Expert een winkel waar voor mij de verhouding prijs/kwaliteit uitstekend is. Ook de service is prima en als het nodig is wordt er bezorgd (zelfs een keer in eigen tijd van het personeel). Dat geeft meerwaarde en je hoeft echt niet overal op zoek naar wat je nodig hebt.
    Geschreven door Klant Harder uit harlingen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik beveel de expert uit Harlingen aan , omdat ik goede ervaring heb, met verschillende producten en altijd correct goed ben voorgelicht en bij e.v.t. klachten ook serieus genomen ben.
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Er werd goed en integer meegedacht en dat bood vertrouwen
    Geschreven door Klant uit vlieland op 04-05-2016