Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jaarsma 9.4

Ik heb al mijn spullen,tv wasmachine,droger,computer,stofzuiger bij jullie gekocht,en krijg altijd een geïnteresseerde verkoper,ook bij thuisbezorging,word het artikel netjes, neer gezet en vriendelijk installeert,

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (404)

  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb al mijn spullen,tv wasmachine,droger,computer,stofzuiger bij jullie gekocht,en krijg altijd een geïnteresseerde verkoper,ook bij thuisbezorging,word het artikel netjes, neer gezet en vriendelijk installeert,
    Geschreven door Klant Jaarsma uit harlingen op 22-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker de moeite waard om hier eens te kijken
    Geschreven door Klant Busman uit harlingen op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Professioneel en goede service!
    Geschreven door Klant Waal uit harlingen op 18-11-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Harlingen een goeie keus. Koop in eigen stad is mijn leus.
    Geschreven door Klant Van Drooge uit harlingen op 09-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Alles PERFECT !
    Geschreven door Klant Van den Berg uit harlingen op 05-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima machine
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    klant zijn bevalt heel goed
    Geschreven door Klant Romar uit harlingen op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel, goede kwaliteit en service.
    Geschreven door Klant Tigchelaar uit harlingen op 02-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Harlingen wordt aanbevolen!
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 27-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert een winkel om bij terug te komen. Klantvriendelijk, goede service. Prima prijs kwaliteit verhouding. Deze winkel kom je graag terug.
    Geschreven door Klant Van Bon uit harlingen op 27-10-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Nvt wist wat ik wilde kopen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 26-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    goed advies, zeer meedenkend en deskundig. maar vooral erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit vlieland op 26-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne website, staat meteen bij of een artikel te bestellen is of niet. Soms moet je wel even zoeken voordat het de juiste groep vind. Ook erg jammer dat er niet via een ean code can worden gezocht.
    Geschreven door Klant uit sneek op 25-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    beslist heen gaan je word er prima geholpen
    Geschreven door Klant Bakker uit vlieland op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en communicatie
    Geschreven door Klant uit arum op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Al jarenlang klant tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ik advieseer de mensen om bij Expert te kopen i.v.m. service en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Hempenius uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.4

    een goede winkel en het personeel is prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ruim assortiment en goede vakkennis. Bestellen? Geen probleem. Dikke prima
    Geschreven door Klant Bouma uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Expert is een goede winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Wil je verzekerd zijn van een uitstekende service en een uitermate klantvriendelijkheid ben je bij uitstek hier op het juiste adres.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wijnaldum op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Opnieuw goed geholpen en product werd vlot geleverd..perfecte expert winkel in Harlingen
    Geschreven door Klant Miltenburg uit vlieland op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Blij dat er winkel in de omgeving is die kan leveren wat we nodig hebben en kan meedenken. Ook hele goede reparatie dienst.
    Geschreven door Klant Driessen uit pingjum op 08-09-2021
  • Beoordeling: 7.9

    duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant Bouwman uit harlingen op 03-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Iedereen aanraden kopen bij Expert, geweldig personeel, de kwaliteit en geweldige service. Een dikke 10.
    Geschreven door Klant Visser uit harlingen op 27-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Harlingen: de plaats waar je moet zijn
    Geschreven door Klant Rietveld uit harlingen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    persoonlijk contact
    Geschreven door Klant Colman uit pingjum op 14-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen.Deskundig advies.Snelle levering .
    Geschreven door Klant Tjalsma uit nijland op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig personeel. Zeer vriendelijk, niets is te veel.
    Geschreven door Klant Berendsen uit harlingen op 10-08-2021