Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Joachim De Ruijter Fotografie 9.3

Prettige winkel, zakendeskundige en goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel, zakendeskundige en goede service.
    Geschreven door Klant Joachim De Ruijter Fotografie uit harlingen op 26-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    prima service.
    Geschreven door Klant uit mindertscha op 20-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel en prettig personeel en goede prijs aanbiedingen
    Geschreven door Klant uit vlieland op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    respect voor de monteur die het toestel plaatste alles ging prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ga voor goed advies en grote deskundigheid naar Expert.
    Geschreven door Klant Poepjes uit harlingen op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Worden altijd goed geholpen en voorgelicht over de produkten.
    Geschreven door Klant Malsen uit harlingen op 28-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Prima zaak, nog lekker dicht in de buur. Je kunt naar de Mega-zaken gaan, met 1000en keuzes. Maar voor een wasmachine kun je net zo goed naar Expert, want een wasmachine moet gewoon kunnen wassen. Al die toeters en bellen waar je uit kunt kiezen bij de Mega-zaken is nergens voor nodig.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 28-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Behulpzaam en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit harlingen op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit harlingen op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    De Bose soundbar Solo 5 is een aanrader. Ook de afstandsbediening is 100%.
    Geschreven door Klant Jansen,1216sx uit hilversum op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goed en eerlijk advies. Goedkoop is vaak duurkoop. Tevreden over de uitleg van de verkoper. Vriendelijk en geduldig, precies zoals het hoort.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Voor het aanschaffen van elektronisch apparatuur gaan wij zonder aarzelen linea recta naar de Expert in Harlingen. Hier word je zeer vriendelijk, deskundig en geduldig geholpen en snap je de werking van een apparaat niet meteen dan nemen de verkopers rustig de tijd om het nogmaals uit te leggen. De spullen worden bovendien netjes bij je thuis bezorgd en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit joure op 27-11-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Philips stofzuiger gekocht. Presteert zeer goed. Ben er erg blij mee.
    Geschreven door Klant Kekem uit harlingen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Een bezoek aan Expert kan ik iedereen aanbevelen!
    Geschreven door Klant Romar uit harlingen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb onlangs een nieuwe wasmachine gekocht bij Expert in Harlingen en ben erg tevreden over het kundig advies, het vriendelijke personeel en het op tijd!! leveren en plaatsen van de machine door een kundige en ook vriendelijke monteur. Oude machine meegenomen en dus alles voor elkaar én...wassen maar..!
    Geschreven door Klant Van Ruiten uit dronrijp op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Heb geen klachten.
    Geschreven door Klant Wolters uit harlingen op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    goed, terzake en degelijk. Kennis van producten en klanten.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen, en zeer coulant mbt product en aanbieding later in de week. Dit waardeer ik ten zeerste.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit akmarijp op 15-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Overzichtelijk en werkt prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Het was voor mij goed.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kan Expert van harte aanbevelen, iedereen vliegt naar mediamarkt en noem maar op , maar qua service deskundigheid klantvriendelijkheid , oplossen van probleempjes (stommiteit van mezelf ) staan ze direkt voor je klaar en lossen het op . , het is echt een kwestie van prijs kwaliteit en dat merk je aan alle kanten . Voor ons geen andere winkel !!
    Geschreven door Klant Rintjema uit harlingen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.1

    SNELLE LEVERING EN PLAATSING VAN MIJN WASMACHINE.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 6.9

    is prima inorde
    Geschreven door Klant uit harlingen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goede producten, veel keus en vooral ........ een god advies. De prijs? Is gewoon zoals je in en modrne tijd mag verwachten.
    Geschreven door Klant Kampman uit harlingen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben bij al mijn verkopen altijd zeer goed geholpen, ook bij thuisbezorging en aansluiten en daar ben ik zeer tevreden over. Ik zal daar ook blijven komen.
    Geschreven door Klant Wagenaar uit harlingen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    prima winkel veel keuze. kom snel voor de aanbieding
    Geschreven door Klant Wal uit harlingen op 03-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben prettig geholpen met mijn aankoop de verkoper gaf goed advies de winkel is vlak in mijn buurt dus makkelijk bereikbaar.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn heel leuk en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit makkum op 15-07-2016
  • Beoordeling: 6.3

    Meer dan 12 jaar was ik een tevreden klant en daarom is de teleurstelling groot!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 15-07-2016