Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

later

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (404)

  • Beoordeling: 7.8

    later
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit harlingen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goede sevice bij expert Harlingen. Nog niet meegemaakt dat de verkoper zelf na sluitingstijd het product kwam afleveren.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 12-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    TOP!
    Geschreven door Klant Berg uit harlingen op 11-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Helemaal blij met de nieuwe TV. een mooi helder en scherp beeld, hele goede geluidsweergave èn het kleuren volgend ambi-light systeem, maken een avondje kijken tot een plezierige belevenis.......
    Geschreven door Klant Kaspers uit harlingen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ben tevreden.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service , informatie en kennis . Behulpzaam en geduldig bij het maken van keuzes. Aanrader bij een nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant uit akmarijp op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prettige winkel en goede producten tegen een scherpe prijs
    Geschreven door Klant uit cornwerd op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Na lang zoeken online uiteindelijk op de expert site gekomen. Blijkt onze lokale expert gewoon ook expert.nl te zijn. Even de moeite genomen om toch naar de winkel te rijden en erg prettig geholpen om een goede keus te kunnen maken. Aldaar bleek weer dat je persoonlijke behoefte niet eenvoudig te vinden is op de jungle van het web. Nu heb ik wat ik zocht en tegen een lagere prijs dan ik had verwacht. Ik hoop dat er nog lang dit soort winkels blijven bestaan.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 19-07-2017
  • Beoordeling: 7.8

    als ik weer iets nodig heb,zal ik zeker even bij expert kijken
    Geschreven door Klant Bosch uit terschelling op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service door vakkundig personeel
    Geschreven door Klant De Jong uit harlingen op 17-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies, hulp en persoonlijke advies
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    winkel zal door ons zeker bij anderen worden aanbevolen
    Geschreven door Klant Hoekstra uit harlingen op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.7

    beste expert winkel
    Geschreven door Klant Boutkan uit workum op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Positieve ervaringen.
    Geschreven door Klant Akkerman uit hitzum op 05-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede en snelle service en levering.
    Geschreven door Klant uit vlieland op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn beoordeling is mijn review.
    Geschreven door Klant Postuma uit harlingen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goed geholpen bij Expert Harlingen. We kochten een DAB+ radio maar werden al gewaarschuwd dat het signaal niet overal even goed was en dat we terug konden komen als het niet lukte. Dat was inderdaad het geval. Radio moeiteloos geruild voor een internetradio. Goed advies en prima service!
    Geschreven door Klant uit arum op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Binnen een kwartier een uitstekende vaatwasser laten adviseren, en geslaagd. Tevreden.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 22-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Erg goede service klantvriendelijkheid en men denkt goed mee
    Geschreven door Klant Bosma uit harlingen op 22-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Alleen maar positief!!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig en vlot.
    Geschreven door Klant Sengers uit harlingen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Hogerhuis in Harlingen is een winkel waar ik graag heen ga voor mijn elektronica. Als het niet op voorraad is word het netjes voor mij besteld. Als het binnen is word ik gebeld dat ik het op kan halen of het word bezorgt en netjes aangesloten. Kortom ik ben dik tevreden!
    Geschreven door Klant uit midlum op 10-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Er stond op de afwasmachine die wij wilden bestellen een actie met korting en cadeaubon, Vandaar dat we deze hebben aangeschaft.
    Geschreven door Klant Van der Werf uit harlingen op 09-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 02-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Gezocht naar een product op de website van Expert en daarna een winkel in de buurt. Expert Hogerhuis in Harlingen bleek de juiste keuze te zijn. Aan te bevelen aan allen in de regio rondom Harlingen.
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Eerlijk advies ontvangen
    Geschreven door Klant Paresti uit harlingen op 26-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Snel en goed geholpen,goede uitleg gekregen over het artikel wat ik gekocht heb.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Hebben veel keuze
    Geschreven door Klant uit harlingen op 16-05-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Leuke website en makkelijk
    Geschreven door Klant Hefti uit harlingen op 16-05-2017