Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

goed, terzake en degelijk. Kennis van producten en klanten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (392)

  • Beoordeling: 7.7

    goed, terzake en degelijk. Kennis van producten en klanten.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen, en zeer coulant mbt product en aanbieding later in de week. Dit waardeer ik ten zeerste.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit akmarijp op 15-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Overzichtelijk en werkt prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Het was voor mij goed.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kan Expert van harte aanbevelen, iedereen vliegt naar mediamarkt en noem maar op , maar qua service deskundigheid klantvriendelijkheid , oplossen van probleempjes (stommiteit van mezelf ) staan ze direkt voor je klaar en lossen het op . , het is echt een kwestie van prijs kwaliteit en dat merk je aan alle kanten . Voor ons geen andere winkel !!
    Geschreven door Klant Rintjema uit harlingen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.1

    SNELLE LEVERING EN PLAATSING VAN MIJN WASMACHINE.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 6.9

    is prima inorde
    Geschreven door Klant uit harlingen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goede producten, veel keus en vooral ........ een god advies. De prijs? Is gewoon zoals je in en modrne tijd mag verwachten.
    Geschreven door Klant Kampman uit harlingen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben bij al mijn verkopen altijd zeer goed geholpen, ook bij thuisbezorging en aansluiten en daar ben ik zeer tevreden over. Ik zal daar ook blijven komen.
    Geschreven door Klant Wagenaar uit harlingen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    prima winkel veel keuze. kom snel voor de aanbieding
    Geschreven door Klant Wal uit harlingen op 03-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben prettig geholpen met mijn aankoop de verkoper gaf goed advies de winkel is vlak in mijn buurt dus makkelijk bereikbaar.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn heel leuk en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit makkum op 15-07-2016
  • Beoordeling: 6.3

    Meer dan 12 jaar was ik een tevreden klant en daarom is de teleurstelling groot!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer deskundige mensen, bereid om je persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van keuzes met betrekking tot merken en uitvoering etc. Vriendelijk personeel dat niet te beroerd is om wat extra te doen. Ga zo door!
    Geschreven door Klant Alkema uit harlingen op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben altijd correct behandeld bij expert ruime keuze in het assortement ,fijne winkel gr f.ynema
    Geschreven door Klant Hoedemaker uit vlieland op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    snelle levering door de winkel in woonplaats
    Geschreven door Klant uit harlingen op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Bij Expert kocht ik na hun goede advies een bij mijn wensen en in mijn keuken passende inbouwkoelkast. De bestelling werd correct afgeleverd en bij mij thuis tegen een zeer redelijk tarief ingebouwd en de oude koelkast verwijderd. Ik ben blij dat dat kon, omdat ik met de \"doe het zelf\"- methode inbouw niet zo goed voor elkaar had gekregen.
    Geschreven door Klant Altena uit harlingen op 29-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima wasmachine met maar liefst 10 kilo inhoud. Digitaal scherm en veel verschillende programma\'s. Mooi design.
    Geschreven door Klant Kuipers uit harlingen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    keuze is persoonlijk. Mijn ervaring is dat heel goed wordt meegedacht om samen te proberen een oplossing te vinden waarbij veel medewerking is. Installatie door prima vakkundige personeel. Aanbevolen bedrijf.
    Geschreven door Klant Rijfkogel uit harlingen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    de Salora tv en de Asus Laptop en de Logitech pc muis die doen het perfect en ik zal er altijd weer komen. met vriendelijke groet de heer J.P.Louter
    Geschreven door Klant Louter uit harlingen op 09-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ik koop als ik iets nodig heb bij expert omdat ik er altijd goed en vriendelijk geholpen wordt. Expert heeft ook een goede service en omdat ik op een eiland woon is het prettig dat expert ook wel artikelen op wil sturen.
    Geschreven door Klant Vries uit vlieland op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Je word gewoon heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Heb m,n wasmachine bij expert gekocht, en ben heel tevreden over de manier van advies en bij de aflevering, dit was ook dik in orde. Expert is echt aante bevelen.
    Geschreven door Klant Palmhoven uit harlingen op 29-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 27-05-2016
  • Beoordeling: 7.9

    duidelijke aanbieding in folders
    Geschreven door Klant Schreur uit harlingen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke website, juiste info. Makkelijke bestelling online. Snel en vriendelijke geholpen en op de hoogte gebracht wanneer verzending aankomt.
    Geschreven door Klant uit stavoren op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit arum op 16-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Voor mij is de Expert een winkel waar voor mij de verhouding prijs/kwaliteit uitstekend is. Ook de service is prima en als het nodig is wordt er bezorgd (zelfs een keer in eigen tijd van het personeel). Dat geeft meerwaarde en je hoeft echt niet overal op zoek naar wat je nodig hebt.
    Geschreven door Klant Harder uit harlingen op 11-05-2016