Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hunen 8.4

Als eigenaar van een (verhuur)huisje op Vlieland ben je erg afhankelijk bij je aankoop (communicatie via website en tel., snel handelen, transportafhandeling). Expert Harlingen blijkt een meedenker te zijn, die betrouwbaar en efficiënt handelt. Lof en dank.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (584)

  • Beoordeling: 8.4

    Als eigenaar van een (verhuur)huisje op Vlieland ben je erg afhankelijk bij je aankoop (communicatie via website en tel., snel handelen, transportafhandeling). Expert Harlingen blijkt een meedenker te zijn, die betrouwbaar en efficiënt handelt. Lof en dank.
    Geschreven door Klant Hunen uit vlieland op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding en deskundige, enthousiaste medewerkers..
    Geschreven door Klant Mulder uit harlingen op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Groot assortiment, deskundig personeel. Correcte en deskundige aflevering en installatie. Vriendelijk personeel, in de winkel en bij aflevering en installatie.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede bediening
    Geschreven door Klant Jong uit harlingen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Ben goed voorgelicht en geholpen door verkoper bij aankoop van tv
    Geschreven door Klant Dijkstra uit harlingen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Bij de Expert in Harlingen wordt je goed geholpen door vriendelijk personeel en indien mogelijk worden de spullen snel thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant uit kimswerd op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goed geholpen,en met geduld is het toestel geinstalleerd ,ben zeer tevreden,de medewerker was erg vriendelijk,
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-04-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert worden we altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bij Expert ook een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Aanrader
    Geschreven door Klant Merode uit harlingen op 06-04-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Ik vond het erg prettig met zoveel vakmanschap geadviseerd te worden. Dat was voor mij voldoende reden om niet via internet te kopen.
    Geschreven door Klant uit houten op 19-03-2017
  • Beoordeling: 7.9

    PRIMA WINKEL.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik vind het prettig bij Expert te winkelen, om de goede klantvriendelijkheid en goede producten en service.
    Geschreven door Klant Vries uit vlieland op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Betrouwbaar.komt afspraken na
    Geschreven door Klant Van der Berg uit harlingen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Mijn ervaringen met expert Harlingen zijn zeer goed , ik ben al tientallen jaren een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit harlingen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zeker een aanrader! Handelbaar en flexibel daar houd ik van.
    Geschreven door Klant Stinstra uit harlingen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Let goed op het retourbeleid van Expert i.v.m. zogenoemde hygiëne producten.
    Geschreven door Klant Schellekens uit schijndel op 01-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede en deskundige uitleg en service
    Geschreven door Klant uit minnertsga op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel. Prima service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 23-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Het product werk goed en ben er tevreden over..
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig en service gericht
    Geschreven door Klant uit harlingen op 16-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en behulpzaam vlotte levering dank u wel
    Geschreven door Klant uit vlieland op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Over Expert zijn wij altijd te spreken, de persoonlijke aandacht is prettig en de klantvriendelijkheid is prima. De garantie van Expert is top, geen gezeur en moeilijk gedoe hier in Harlingen.
    Geschreven door Klant Roos uit harlingen op 11-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Top zaak en zeer goede kwaliteit en super service!!!
    Geschreven door Klant Schippers uit pingjum op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Gratis thuisbezorging van wasmachine en droger, zelfs op zaterdag \'s middags om 18:00 uur! Oude apparaten zonder probleem mee retour, perfect geregeld.
    Geschreven door Klant uit witmarsum op 06-02-2017
  • Beoordeling: 7.6

    De goede service en snelle en correcte levering zorgen ervoor dat wij wederom kiezen voor Expert bij de aankoop van produkten.
    Geschreven door Klant uit witmarsum op 31-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    eerst op laptop opzoeken daarna naar de winkel
    Geschreven door Klant uit harlingen op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel, zakendeskundige en goede service.
    Geschreven door Klant Joachim De Ruijter Fotografie uit harlingen op 26-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    prima service.
    Geschreven door Klant uit mindertscha op 20-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel en prettig personeel en goede prijs aanbiedingen
    Geschreven door Klant uit vlieland op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    respect voor de monteur die het toestel plaatste alles ging prima
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-01-2017