Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Top service, en juiste informatie met deskundig adviezen om keuze makkelijker te maken. Ben erg blij me de aangeschafte producten! Super!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1902)

  • Beoordeling: 9.2

    Top service, en juiste informatie met deskundig adviezen om keuze makkelijker te maken. Ben erg blij me de aangeschafte producten! Super!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 21-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Kundige medewerkers en een overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit westzaan op 18-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer tevreden over de aflevering en installatie van het product met de daarbij geleverde uitleg
    Geschreven door Klant Ruiter uit heemskerk op 18-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundig en behulpzaam personeel. Nette levering
    Geschreven door Klant Roozendaal uit heemskerk op 16-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel... goede service aardige medewerkers met verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kom al jarenlang bij de Expert in Heemskerk en dat blijf ik doen.
    Geschreven door Klant Snijders uit heemskerk op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    reeds eerder vermeld in vorige rechthoek.
    Geschreven door Klant Botermans uit wormer op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Na een bezoek bij Expert kom je tevreden thuis!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 07-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en enthousiaste medewerkers die met je meedenken.
    Geschreven door Klant Smit uit heemskerk op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Heemskerk: Fijne winkel en uitstekende service. Na levering gebeld door Expert of de levering naar wens was verlopen. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Molog uit wormer op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Velzel uit beverwijk op 07-04-2022
  • Beoordeling: 7.9

    prima geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 05-04-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service en duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 04-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Volop aandacht voor de klant. Prima service. Deskundig advies. En ze zijn er zeker niet op uit om je portemonnee lichter te maken, als je iets niet hoeft aan te schaffen dan zal dat ook medegedeeld worden (dus geen onnodige aankopen). Het belangrijkste is gewoon dat de klant alle aandacht krijgt zodat je niet een beslissing hoeft te nemen qua aankoop waar je daarna spijt van krojgt.
    Geschreven door Klant uit krommenie op 04-04-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne mensen
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 04-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    ga gerust naar Expert Heemskerk, uw wordt er uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-04-2022
  • Beoordeling: 5.8

    Goed product. Vriendelijk geholpen in de winkel. Door leveringsproblemen was er maar weinig keus dat was jammer maar kon de winkel niks aan doen. Het afleveren op de afgesproken dag en tijd was ronduit slecht. Wij zitten thuis te wachten worden we gebeld dat we niet thuis zijn en dat het nu aan ons lag dat er niet geleverd kon worden. De bezorger is helemaal niet geweest. Slecht om de klant dat maar in de schoenen te schuiven. Door dit telefoon gesprek ben ik niet meer vanplan bij expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en komen afspraken na
    Geschreven door Klant De Munnik uit heemskerk op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Kennis van de producten en de tijd die genomen wordt om informatie te geven over het aan te schaffen product. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van den Booren uit beverwijk op 29-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    G
    Geschreven door Klant uit haren gn op 28-03-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Waardevolle winkel met top medewerkers
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-03-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Is in orde
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 28-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    zoals eerder al vermeld
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 28-03-2022
  • Beoordeling: 8.1

    De moeite waard om heen te gaan
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 24-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant Van Coezand uit heemskerk op 23-03-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Zwaan uit heemskerk op 22-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kunnen niets anders doen dan Expert bij iedereen aan te bevelen. Dit vanwege de plezierige sfeer, de vakkundige hulp en uitstekend advies van de medewerkers. Is er al eens iets met een apparaat aan de hand, dan staat Expert direct klaar om het probleem op te lossen. Kortom, wij zijn dik tevreden met Expert.
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit beverwijk op 21-03-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede kwaliteit ,en Goed advies, en zo erg vriendelijk naar de klant toe...
    Geschreven door Klant Groeneveld uit beverwijk op 21-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede informatie vooraf en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Handgraaf uit heemskerk op 16-03-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en service.
    Geschreven door Klant De Vries uit heemskerk op 10-03-2022