Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Helvert 8.6

een aanrader voor iedereen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1902)

  • Beoordeling: 8.6

    een aanrader voor iedereen
    Geschreven door Klant Van Helvert uit heemskerk op 09-03-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Bijna alle electronica komt bij expert vandaan
    Geschreven door Klant Fatels uit heemskerk op 04-03-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Geen idee.
    Geschreven door Klant uit velsen noord op 27-02-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Perfecte weergaven van wat er te krijgen is.
    Geschreven door Klant Van Roon uit heemskerk op 24-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 24-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Bieden een goeieservice aan.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een top winkel en de mensen die er werken een dikke pluim
    Geschreven door Klant Heteren uit heemskerk op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Het gevoel een gewaardeerde klant te zijn door goed te luisteren en het juiste advies te krijgen.
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 18-02-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede informatie over het overzetten van apps van mijn oude naar nieuwe tablet.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Terzake kundig en vriendelijke medewerkers. Snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-02-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Voor goede informatie en service kun je ook lokaal goed terecht .
    Geschreven door Klant Rijkschroeff uit heemskerk op 14-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Service is perfect
    Geschreven door Klant De Vries uit heemskerk op 11-02-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ik vind het een leuke winkel altijd vriendelijk personeel en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 09-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en prijs. En natuurlijk de langere garantie is top. Ik ga volgende keer weer naar expert.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 08-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Heel duidelijk beschrijving over de aangeboden producten.
    Geschreven door Klant uit assendelft op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd prima service en daar gaan wij voor
    Geschreven door Klant Hout uit beverwijk op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen en meedenkend advies. Normaal gesproken kom ik bij een ander filiaal, product wat ik wilde hebben was enkel in Heemskerk op voorraad. Ben zeer goed geholpen!
    Geschreven door Klant Poppe uit vogelenzang op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kan met een dikke 10 Expert Heemskerk aan bevelen.
    Geschreven door Klant Schepers uit uitgeest op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige zaak om te winkelen
    Geschreven door Klant Van de Berg uit heemskerk op 04-02-2022
  • Beoordeling: 6.7

    Kan ik niet
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 02-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden het prettig om bij Expert Heemskerk onze producten te kopen vanwege prijs- kwaliteit- en klantvriendelijkheid en niet te vergeten professionaliteit. Een topwinkel!
    Geschreven door Klant Meijer uit heemskerk op 01-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Heemskerk heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel je huishouden in te richten.
    Geschreven door Klant Troost uit heemskerk op 01-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig en adequaat geholpen en snelle levering van het gekochte product.
    Geschreven door Klant uit koog aan de zaan op 27-01-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goeie service, deskundige plaatsing
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Heemskerk is een fijne winkel met vriendelijk personeel dat goede informatie geeft en over voldoende productkennis beschikt. De gehele afhandeling van het moment van binnenlopen tot en met de levering verloopt uitstekend. Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Van Wagtendonk uit heemskerk op 26-01-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekend bedrijf.
    Geschreven door Klant Van Ek uit heemskerk op 21-01-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kennis en service. Prijs kwaliteit goed!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Heemskerk zeer goede service de klant staat centraal, bezorgen en installeren zeer vakkundig
    Geschreven door Klant Van der Wal uit beverwijk op 17-01-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert is het goed winkelen. Goede adviezen.
    Geschreven door Klant Oortwijn uit heemskerk op 14-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Koop lokaal, koop bij expert!! Ze zijn je geld meer dan waard.
    Geschreven door Klant Koelman uit heemskerk op 13-01-2022