Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

100% goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2003)

  • Beoordeling: 10.0

    100% goede service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend geadviseerd door de verkoper voor het kopen van een Samsung televisie met Sonos geluidsinstallatie. Ook het leveren en plaatsen is zeer vakkundig gedaan met een topservice.
    Geschreven door Klant Kets uit heemskerk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, persoonlijke aandacht, snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Dit was de meneer dat een winkel hoort te functioneren. Alles was volgens wens gedaan. Not to worry anymore.
    Geschreven door Klant Magan uit uitgeest op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Persoonlijk advies ze denken met je mee. direct aanspreekbaar en niet via een hoofdkantoor of allerlei omwegen. persoonlijke en vriendelijke directe service mevrouw Brouwer uit Heemskerk
    Geschreven door Klant Brouwer uit heemskerk op 29-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Heel fijn dat ze bij levering een korte uitleg over de machine gaven!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Helemaal tevreden
    Geschreven door Klant Pais uit beverwijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wasdroger gekocht en medewerker gaf ons gericht advies ten aanzien van een drietal wasdrogers. De voor en tegens afgewogen en direct een besluit genomen. Nieuwe machine werd op zolder etage geplaatst en aangesloten en oude meegenomen tegen een kleine meerprijs, maar dat was heel schappelijk.
    Geschreven door Klant Dekker uit uitgeest op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede begeleiding bij het kopen van een apparaat
    Geschreven door Klant Beentjes uit heemskerk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Nette winkel en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    goede service
    Geschreven door Klant Busman uit heemskerk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Er werd door Daan enorm meegedacht, geweldige service!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service, deskundig advies, scherpe prijs en snelle levering. Met deze combinatie heb je geen webwinkel nodig!
    Geschreven door Klant Polhaar uit heemskerk op 26-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    De website is overzichtelijk en de bezorging is goed.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 25-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed product, mooie uitstraling.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Een betrouwbare en prettige winkel Deskundig en prettig personeel. Ik heb er heel goede ervaringen mee.
    Geschreven door Klant Kamer uit beverwijk op 18-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Dat kan pas na een half jaar.l Verder is het gekochte naar alle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 16-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Bediening is prettig . .Service is erg goed. Zeer tevrede
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn deskundig vriendelijk personeel, goede service. Gewoon een hele fijne winkel.
    Geschreven door Klant Hofland uit heemskerk op 15-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben heel blij met de nieuwe aanwinst. En zeker de klantvriendelijkheid en de goed service is voor mij het belangrijkste .
    Geschreven door Klant Oevelen uit heemskerk op 05-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Alle waarderingen die ik heb aangevinkt, zijn zeer gemeend. Dus geen ophemelarij. Dat is ook absoluut niet nodig. Ik heb in 2016 ook een nieuwe koelkast gekocht bij Expert. Daar bleek iets mis mee. Na contact met Expert werd direct gebeld met de leverancier, die mij, terwijl ik nog in de winkel stond, terugbelde. De volgende dag was alles al opgelost. Grote klasse. Expert is mijn leverancier.
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit beverwijk op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    prima product
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik vind dat je uitstekend geholpen wordt
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 02-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed verzorgd.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Gezellige zaak, enthousiast personeel en erg behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service! Keurig thuis bezorgd, met aandacht de koelkast geplaatst
    Geschreven door Dhr Van Sluis uit heemskerk op 28-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd vriendelijke mensen. Ze denken met je mee. bij eventuele klachten wordt je perfect geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Wij komen en kopen er al jaren diverse producten tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Amse uit heemskerk op 23-12-2016