Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Noteboom 8.8

De klantvriendelijkheid, professie en service wordt door ons als uitstekend ervaren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1954)

  • Beoordeling: 8.8

    De klantvriendelijkheid, professie en service wordt door ons als uitstekend ervaren.
    Geschreven door Klant Noteboom uit heemskerk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Het was de eerste keer dat we iets bij jullie kochten maar prima goede adviezen .Ga gerust naar Expert.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Wasmachine en droger van Bosch gekocht, gebracht en oude zware Miele apparatuur mee terug genomen. Fantastisch. Goede voorlichting , blij met mijn keuze daardoor. Voor andere apparatuur zou ik zeker naar hen terug gaan
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima tv , goed beeldkwaliteit , goede service in de winkel. Erg tevreden
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Beter dan zomaar ergens online winkelen
    Geschreven door Klant Vuuren uit heemskerk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Heemskerk is onze leverancier voor al het elektronica. Niet alleen omdat ze in ons dorp zitten, maar vooral door de verleende service. Wanneer er problemen zijn, proberen ze waar mogelijk met een oplossing te komen in plaats van er eerst onderuit te komen.
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend
    Geschreven door Klant West uit heemskerk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goede vaklui op elk gebied,dit zegd genoeg !met vriendelijke groet Tineke.
    Geschreven door Klant op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Goede radio, werkt goed op 230v Op batterijen werkt de radio. Maar na het uitschakelen, wil de radio weer automatisch aangaan.
    Geschreven door Klant Sangara uit heemskerk op 29-06-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Prettige winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    een keuze moet vooral een persoonlijke zijn. Zo nodig gevoed door de deskundigheid van de verkoper/ster.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede uitstraling van de zaak , het personeel is zeer correct .goed gevoel erbij
    Geschreven door Klant Kuil uit heemskerk op 23-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij waren tevreden over de voorlichting en de snelle aflevering vandere de droger. Alles is naar tevredenheid verlopen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede zaak, klantvriendelijk en behulpzaam Goede uitleg ivm verschillende tv\'s. Keurig op tijd opgebeld als niet alle producten nog niet geleverd waren. Het leveren en aansluiten en de uitleg gedaan door een vakman.
    Geschreven door Klant Vonk uit amsterdam op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service en goede aanbiedingen. Product was niet op voorraad maar kon ik de volgende dag ophalen.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb een wasmachine gekocht een LG. Hij is geweldig ik ben er zeer tevreden over. Hij werd volledig aangesloten en alles is op zijn plek terug gezet. Toppie
    Geschreven door Klant Koster uit beverwijk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Embden uit heemskerk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Het gaat steeds beter met expert!
    Geschreven door Klant Kheirfih uit heemskerk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede services en goede producten wat wil je als consument nog meer.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 21-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Kocht kort geleden nieuwe TV.totale behandeling ,aankoop gesprek,bezorging en installeren en uitleg van apparaat kan niet beter.Raad iedereen zeker Expert Heemskerk aan als geweldige zaak.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen in de winkel bij keuze en thuis bij installatie door medewerker Rene die meedenkt bij oplossingen. Meteen homeplug besteld die ook snel werd geleverd en aangelegd door dezelfde medewerker.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 16-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede voorlichting , keurige afhandeling , gewoon goed dus
    Geschreven door Klant Jong uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn blij met de aangekochte Sony TV en de Homecinema van Harman Kardon BDS 485 S , bij thuisbezorging zijn de goederen geïnstalleerd er volgde na de installatie duidelijke instructies hoe we de de apparatuur moesten gebruiken. compliment voor de installateur van Expert Heemskerk.
    Geschreven door Klant Zand uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Langere levertijd dan verwacht , verder prima service!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service en zeeeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Wat je ook koop of niet koop je wordt toch uitmuntend geholpen.
    Geschreven door Klant Straalen uit beverwijk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Heb inmiddels al aardig wat aangeschaft, ik kan alleen maar met lof over Expert Heemskerk praten. Goede uitleg, keurige benadering naar klant toe, goede service. Kortom TOP.
    Geschreven door Klant Kranenburg uit heemskerk op 13-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ben vaste klant sinds we in Heemskerk wonen(1968) en adviseren wij iedereen koop in je dorp. Gegarandeerd prima service.
    Geschreven door Klant Dijk uit heemskerk op 11-06-2016