Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoogervorst 8.9

Exspert in heemskerk heeft hart voor de zaak en de klanten Ik ga nooit meer naar een andere zaak De service kan niet beter

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2003)

  • Beoordeling: 8.9

    Exspert in heemskerk heeft hart voor de zaak en de klanten Ik ga nooit meer naar een andere zaak De service kan niet beter
    Geschreven door Klant Hoogervorst uit castricum op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Heemskerk, een winkel waar er nog ouderwetse service gegeven wordt.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 22-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend geholpen, goede uitleg, deskundigheid Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Berg uit heemskerk op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede mooie winkel met service zoals het hoort.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 15-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel, behulpzaam personeel en uitstekende service!!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Als je iets koopt bij Expert en er is iets mee wordt het snel en vakkundig opgelost.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.5

    deskundig advies/info. en goede service !
    Geschreven door Klant uit krommenie op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ik eb goede ervaring met expert in Heemskerk Ik kan iedereen aanraden om naar expert in Heemskerk te gaan maar het is een persoonlijke keus wat een ander wil.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ze hadden het niet in huis. Geen punt. Snel besteld. We bellen u donderdag. Begin van de middag ging de telefoon: \"het is binnen\". \"Mooi, dan kom ik langs. Binnen een minuut was de koop een feit.
    Geschreven door Klant Wals uit heemskerk op 10-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    goede service.
    Geschreven door Klant De Graaf uit uitgeest op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Heemskerk heeft een fijn team, je wordt snel geholpen en alles wordt netjes geregeld!
    Geschreven door Klant Treffers uit heemskerk op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij bevelen Expert in Heemskerk aan aan iedereen. De service is uitermate goed en daarom alleen al betalen we graag iets meer voor een product.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 07-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Paniek, omdat een huishoudelijk apparaat er definitief mee is opgehouden? Expert Heemskerk biedt snel een oplossing. Binnen enkele dagen staat er bij u een nieuw apparaat en het oude wordt zelfs meegenomen!
    Geschreven door Klant Borsje uit heemskerk op 06-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Vanwege de persoonlijke aandacht/service gaan wij graag naar Expert. Met advies wordt ingegaan op je wensen. Thuisbezorging is uitstekend, voor een betaalbare prijs werd onze wasmachine & droger op de 2e etage (zolder)) gebracht én aangesloten. Prima uitleg voor de eerste in gebruik neming. Oude machine werd meegenomen. Kortom, zelf geen omkijken naar.
    Geschreven door Klant Levering uit heemskerk op 02-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    De levertijd aanpassen
    Geschreven door Klant Klaver uit heemskerk op 02-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk geholpen worden en mee denken ,en goede service,ga dan naar expert heemskerk.
    Geschreven door Klant Minneboo uit beverwijk op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Gezellige winkel om tijdens het winkelen even binnen te lopen en rond te kijken naar aanbiedingen. Zeer vriendelijk personeel met een leuke bedrijfsleidster.
    Geschreven door Klant Doddema uit heemskerk op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Heemskerk is het adres voor alle apparatuur met een stekker en deskundig advies zonder dat men je iets aanpraat.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    b.koningh
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    wij worden altijd zeer correct en vakkundig geholpen wat voor ons reden is om terug te komen.
    Geschreven door Klant Van Zwieten uit heemskerk op 30-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Geef mij maar 1 reden waarom ik niet bij expert zou kopen !
    Geschreven door Klant Flierman uit heemskerk op 30-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig personeel met goede ideeen
    Geschreven door Klant Hoogeboom uit heemskerk op 27-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prijs goed, service in de winkel goed en installatie super gedaan. Wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    hele goede winkel hebben nog echt aan dag voor je
    Geschreven door Dhr De Ruyter uit heemskerk op 23-11-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en snelle bezorging
    Geschreven door Klant Spil uit beverwijk op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant Bal uit heemskerk op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende medewerkers die de klant vriendelijk en met gedegen kennis te woord staan, ook de klant die de digitale wereld nog niet echt heeft eigen gemaakt. Zelfs thuis wordt deze service verleend, na koop van het product. Een fantastische winkel die wij hier hebben in Heemskerk
    Geschreven door Dhr Haring uit heemskerk op 20-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn prima geholpen door het personeel van Expert . We kregen een nieuwe telefoon via Phillips , nadat de net gekochte telefoon niet goed functioneerde . Die telefoon doet het uitstekend !
    Geschreven door Klant Keijsper uit uitgeest op 17-11-2016