Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

zie vorig e gegevens

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1954)

  • Beoordeling: 8.4

    zie vorig e gegevens
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een fijne winkel met goed personeel. Je kan er met al je vragen terecht. Ik Kom Er Graag Terug, Heb Al Verschillende apparaten gekocht en geen klachten.??
    Geschreven door Klant Ooijkaas uit heemskerk op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Prima Philips stofzuiger gekocht op advies van expert.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 23-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik zal in de toekomst zeker weer naar expert gaan voor eventuele nieuwe aankopen want alles is perfect.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 18-08-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Goede uitleg en advies over beste keus van een aan te schaffen droger top geholpen fijne winkel in heemskerk
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik word bij Expert altijd keurig geholpen en service is prima
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service zowel in de winkel bij het advies geven, als bij het afleveren tot in huis. Bij het installeren van Elektronica en witgoed is duidelijkheid en feedback zeer belangrijk waardoor je altijd op hun deskundigheid kan terugvallen. Petra en haar medewerkers zijn het gezicht van Expert en geven vertrouwen aan de consument.
    Geschreven door Klant Tesselaar uit heemskerk op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ja ik ben wel schrijverig maar weet er niet zo gauw iets zinnigs over tezeggen.
    Geschreven door Klant Kleverlaan uit beverwijk op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en duidelijk advies omtrent de diverse aankopen. Vriendelijk personeel, niets is teveel. klant is nog koning
    Geschreven door Klant Dekker uit uitgeest op 11-08-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Heel blij waren wij, toen onze wasmachine stuk was, dat expert de volgende dag al de nieuwe kwam bezorgen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Tafelmodel vriezer gekocht, zeer tevreden.
    Geschreven door Mevr Ettema uit beverwijk op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik dacht in mijn voorgaande antwoorden al voldoende heb aangegeven wat mijn ervaring met Expert is geweest.
    Geschreven door Klant Florijn uit heemskerk op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    de aanschaf van een artikel is een keuze die soms moeilijk is daar men, tegenwoordig door een woud van internet winkels kan kiezen daar men een bepaalde prijsstelling in het hoofd heeft,en daaraan gekoppeld een verkeerde keuze maakt,zoals een wasmachine bij een firma wil aanschaffen, welke deze van oorsprong een boekhandel is,gekker kan niet worden of wel?, laat staan garantie ga naar de vakvrouw/man. meestal gelijk in prijs of iets duurder, maar met kortere lijntjes betreffende afspraken/garantie/reparatie. ADVIES ga naar de gespecialeerde detailhandel,het bespaart u, een hoop gedoe/ergenis.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 04-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    mooie winkel,goede artikelen,prima bezorging.
    Geschreven door Klant Schouten uit heemskerk op 03-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Enige weken geleden een Miele stofzuiger gekocht. Ik werd blij verrast door de vriendelijkheid en vakkundigheid waarmee we bij Expert Heemskerk werden geholpen. Ook familie voor apparatuur die kant op gestuurd en ook zij waren uitermate tevreden. EEN AANRADER DUS!!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 30-07-2016
  • Beoordeling: 6.4

    de vorige eignnaar was veel beter
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben tot volle tevredenheid apparaten aangeschaft bij Expert in Heemskerk.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk geholpen. Goeie service.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Bij expert heemskerk kan je met een goed gevoel de winkel binnenstappen en zeer voldaan weer verlaten. Uitstekende bediening en consumentgerichte uitleg over de technische zaken van elk apparaat. Ik kan deze elektronica zaak van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Smit uit heemskerk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prima producten en de service is ook uitstekend.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 28-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    beter van niet
    Geschreven door Klant Joustra uit heemskerk op 23-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende behandeling met meedenken.
    Geschreven door Klant Esser uit heemskerk op 22-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Heemskerk heeft binnen enkele dagen een nieuwe inbouw vaatwasser geplaatst, na gratis inmeten op een tijdstip naar keuze. Snelle, professionele service !
    Geschreven door Klant Polanen uit castricum op 18-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    In de winkel werd ik meteen vriendelijk geholpen. Verder werd mij zoveel mogelijk uitgelegd over het product, in mijn geval een wasmachine, zodat ik helemaal overtuigd was van een goede koop. Bij aflevering werd ik ook weer prettig geholpen. Er werd goed doorgewerkt, maar zonder haastig te zijn. Mijn complimenten voor Expert!
    Geschreven door Klant uit wijk aan zee op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Nee
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Kooger uit heemskerk op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert Heemskerk is de klant Koning,vakkundig personeel,en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Ketting uit beverwijk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goede winkel
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 14-07-2016