Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Fijne winkel, deskundig personeel, goed assortiment, prima service, snelle bezorging...., kortom niets op aan te merken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1964)

  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel, deskundig personeel, goed assortiment, prima service, snelle bezorging...., kortom niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 12-01-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Expert opzich prima zaak. Voor het eerst wasmachine en TV gekocht, jammer dat ze installatiekosten vragen. Voor klantenbinding zou ik dit juist niet vragen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Heemskerk is een winkel waar je snel, vriendelijk en deskundig wordt geholpen. De klant staat centraal.
    Geschreven door Klant Reus uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een goede winkel ruime keuze.
    Geschreven door Klant Fontijn uit heemskerk op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert; Vriendelijke medewerkers, in en buiten de winkel, goede service en advies, meedenkend met de klant.
    Geschreven door Klant Tol uit heemskerk op 30-12-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk en bekwaam personeel, thuisbezorging uitstekend, alle service die mogelijk is., gaan pas weg als alles het doet.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    De monteur van Expert is laatst bij ons geweest voor een op het oog simpel klusje, wat achteraf niet zo simpel bleek. Toch is ie net zo lang doorgegaan dat het project naar wens werkte en daarvoor verdient hij onze respect.
    Geschreven door Klant Koelman uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goede website
    Geschreven door Klant Duijndam uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Een prima winkel
    Geschreven door Klant Stoffers uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    we zijn prima geholpen
    Geschreven door Klant Does uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Artikel besteld in de winkel, volgende dag al gebeld dat ik het op kon komen halen. Snelle service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb een SEK-3500 gekocht via Marktplaats wat Expert Heemskerk te koop heeft aangeboden, zeer goede en snelle service en zeer snelle levering.
    Geschreven door Klant Driessen uit heijen op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke medewerkers, accuraat geholpen. Ik ga zeker terug naar expert
    Geschreven door Klant Hiemstra uit uitgeest op 24-12-2015
  • Beoordeling: 8.6

    prima winkel met eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 24-12-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende bediening, advies met ruimte voor andere ideeen, prima begeleding na installatie en personeel met kennis van zaken, wat wil je meer zou ik zeggen.
    Geschreven door Klant Dahlkamp uit heemskerk op 24-12-2015
  • Beoordeling: 9.7

    website is heel mooi met iedere keer weer mooie aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Kater uit beverwijk op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    super service, genoeg keuze aan producten
    Geschreven door Klant Redeker uit heemskerk op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Een produkt aankoop die ik heb gedaan bij Expert Heemskerk heeft garant gestaan voor uitstekende uitleg. Vriendelijk, correct personeel, mooie uitstraling van de winkel.Overzichtelijk. Geen gestress. Top zaak!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service,met alle aandacht geholpen,mensen nemen de tijd voor je. Het gaat hier beter als bij al die grote concerns.
    Geschreven door Klant Groot uit heemskerk op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Heemskerk prima service - snelle bezorging en goede monteurs die netjes werken
    Geschreven door Klant Brakenhoff uit heemskerk op 03-12-2015
  • Beoordeling: 6.5

    We zijn erg benieuwd wat we gaan beleven bij de klacht aangaande de stofzuiger. Dan weten we meer.
    Geschreven door Klant Riethorst uit heemskerk op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Een zeer prettige zaak waar per direct aandacht wordt besteedt aan eventuele problemen.
    Geschreven door Klant Jasperse uit wijk aan zee op 30-11-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Exspert in Heemskerk komen wij 43 jaar als klant in volle tevreden heid,steeds weer terug,je wordt er goed geholpen en de service is prima
    Geschreven door Klant Hartog uit heemskerk op 24-11-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 14-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben gericht naar deze winkel gegaan omdat hier nog één Brother DCP-J552DW te koop was die elders niet meer te krijgen was.
    Geschreven door Klant uit bergen nh op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel met persoonlijke aandacht en goede kennis van personeel.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 10-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Een goed en betrouwbaar bedrijf, met goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Janse uit heemskerk op 06-11-2015