Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Voorn 9.7

zeer tevreden met de aankoop van wasmachine en inductie plaat, ! ! .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 9.7

    zeer tevreden met de aankoop van wasmachine en inductie plaat, ! ! .
    Geschreven door Klant Van der Voorn uit hillegom op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    prima
    Geschreven door Klant uit lisse op 09-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en zeer snel geregeld . Zeer tevreden 😊
    Geschreven door Klant uit de zilk op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn dat ik terecht kon bij een lokale winkelier
    Geschreven door Klant Van Tienen uit hillegom op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen in de winkel bij het maken van de juiste keuze en snelle en kundige levering aan huis!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ga er heen bij een ander service tot de deur bij expert niet 👍🏻
    Geschreven door Klant Mohlmann uit lisse op 05-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    het is Coronatijd...daarom heb ik steeds n.v.t. ingevuld.Kan het product(telefoon )nog niet goed gebruiken.Als de coronatijd voorbij is hoop ik in de winkel uitleg over de telefoon te krijgen.
    Geschreven door Klant Verburg uit nieuw vennep op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Heel prettige zaak.
    Geschreven door Klant Breuk uit nieuw vennep op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant Van der Zande uit hillegom op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top apparaat Lekkere koffie en zeer snel gemaakt. Zeer gemakkelijk in de bediening. Simpel schoon te maken. Een échte aanrader dus. Zo nu eerst een bakkie
    Geschreven door Klant Mulder uit de zilk op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Persoonlijke aanpak, snelle levering en gunstige prijs
    Geschreven door Klant Duijn uit katwijk op 31-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn erg goed geadviseerd met het kopen van een nieuwe TV! Nette service, goede prijs en uiteindelijk thuis keurig afgeleverd op de afgesproken dag/tijd. TOP service!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 31-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en lage prijzen goede levering en goed installatie
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en installatie. De mannen was niets teveel. Dit was de eerste keer maar ik blijf klant ( mits de prijzen redelijk zijn)
    Geschreven door Klant Vlugt uit lisse op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede en betrouwbare winkel. zeer behulpzaam en prima service. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Van der Weg uit hillegom op 27-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en bekwaam geholpen
    Geschreven door Klant Deelen uit rhoon op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Top service
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekend van begin tot instleren door bezorgers
    Geschreven door Klant Klous uit leiden op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Hr Huijzer
    Geschreven door Klant Huijzer uit vogelenzang op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Morgens telefonisch besteld middag geleverd
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Visser uit hillegom op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit zwaanshoek op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goed advies en geweldige service, de bezorgers waren netjes en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit lisse op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima services en uitleg
    Geschreven door Klant Goulmy uit hillegom op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb een volautomatische koffiemachine van DeLonghi gekocht, welke zeer snel werd geleverd. Binnen 24 uur. Het apparaat is prima.
    Geschreven door Klant uit poortugaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ook in persoonlijk aandacht en meedenken zijn ze heel goed. Via telefoon koffie machine besteld. Die na 1 uur al door een expert medewerker werd bezorgd ondanks corona tot in huis!!! Heel veel dank daar voor Ik ben 78 jaar en met internet lukte het niet.
    Geschreven door Klant Snijder uit bennebroek op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    ik raad iedereen bij expert te kopen
    Geschreven door Klant uit katwijk zh op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top service!👌
    Geschreven door Klant Jansen uit nieuwe wetering op 14-01-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Ik heb via internet besteld en de levering zou 5 dagen zijn maar ik heb er anderhalve maand op moeten wachten en daar was ik niet blij mee
    Geschreven door Klant Smit uit nieuw-vennep op 14-01-2021