Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Goede service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (743)

  • Beoordeling: 9.8

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 03-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies gekregen in de winkel. Het ging bij ons om een nieuwe geïntegreerde vaatwasser, de oude Bosch (23 jaar oud) was stuk plus een nieuwe geïntegreerde koelkast voordat deze ermee stopt (ook een 23 jaar oude Bosch). De montagedienst was er stipt op tijd, vriendelijk en professioneel. Wij hadden ook al een goede ervaring met Expert Hillegom een paar jaar geleden met het installeren van de nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 24-02-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit heemstede op 21-02-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima levering en kundige monteur mbt de inbouw
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 11-02-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Servicegericht en vriendelijk!
    Geschreven door Klant Turk uit noordwijk zh op 03-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben slechtziende, bestel via aangepaste PC, werkt uitstekend.
    Geschreven door Klant Sikkink uit voorhout op 03-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    prima service en vriendelijk deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-02-2022
  • Beoordeling: 7.4

    De service bij Expert is goed
    Geschreven door Klant uit hillegom op 30-01-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 28-01-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Prima service. Telefonisch besteld. Monteur is kundig
    Geschreven door Klant uit koudekerk aan den rijn op 28-01-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Je voelt je hier thuis
    Geschreven door Klant Blom uit leimuiden op 27-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Via de website hebben we ons goed kunnen voorbereiden op de aankoop van een nieuwe Smart TV. Bestelling hebben we via Whatsapp kunnen plaatsen om vervolgens de TV te laten bezorgen en installeren. Dank voor de uitstekende service en vakkundigheid!
    Geschreven door Klant Beernink uit nieuw-vennep op 24-01-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met een uitstekende sevice
    Geschreven door Klant Visscher uit hoofddorp op 19-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Helemaal top👍
    Geschreven door Klant Van Veen uit hillegom op 13-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    voldoende parkeergelegenheid en voldoende aanbod en soms leuke aanbiedingen
    Geschreven door Klant Been uit nieuw-vennep op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een hele fijne zaak waar de service en klantvriendelijkheid héél hoog in het vaandel staat. Plus waar je ook nog heel fijn wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit lisse op 07-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    perfect geholpen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 06-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn om goede service te krijgen.
    Geschreven door Klant uit rijsenhout op 04-01-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede vakkundige service van medewerkers. Denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen. Levering en installatie ook geweldig gedaan.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 31-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Veel betere prijs dan coolblue en betere service
    Geschreven door Klant Den Haan uit kudelstaart op 30-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gegeven en uitgezocht welke koelvriescombinatie in m’n keuken past!
    Geschreven door Klant Olivier uit bennebroek op 29-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Super winkel met leuk
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 28-12-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd doen
    Geschreven door Klant Stam uit hillegom op 25-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en zeer klantvriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Troost uit warmond op 24-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima geholpen bij het uitzoeken en het plaatsen van een vaatwasser. Goede communicatie , duidelijke afspraken, prima service, fijne monteur.Kortom, ik ben zeer tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant Kea uit leimuiden op 22-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en deskundig advies waardoor uiteindelijk wel een duurdere aankoop gedaan waar we geen spijt van hebben. We werden in de winkel gewezen op de verschillen van de beeld en geluidskwaliteit wat we toen ook duidelijk konden zien en horen.
    Geschreven door Klant uit lisse op 16-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed advies
    Geschreven door Klant uit hillegom op 14-12-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Uiterst tevreden. Kan Expert Hillegom aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 10-12-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Een fijne winkel op een rustige plek. Goede uitleg en goede service. Het assortiment is momenteel wat kleiner dan gewend, maar waar niet met het huidige tekort aan chips.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 09-12-2021