Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 5.8

Heb ik al gedaan in eerste reactie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 5.8

    Heb ik al gedaan in eerste reactie.
    Geschreven door Klant uit lisse op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aankopen altijd goed en prima
    Geschreven door Klant uit hillegom op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nadat ik een koelkast had gekozen werd deze volgens afspraak geleverd en geplaatst. Bezorgers werken zorgvuldig om niets te beschadigen. Uitleg was helder, afval werd meegenomen. Top, ik bestel graag nog eens bij Expert Hillegom!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering en goede prijs
    Geschreven door Klant Duijn uit katwijk op 19-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goede service en doen wat er afgesproken word
    Geschreven door Klant Breure uit zwaanshoek op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 14-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Hele fijne medewerkers goede voorlichting!!!!
    Geschreven door Klant Tullenaar/rusman uit hillegom op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Telefonisch besteld.volgende dag al bezorgd.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Het ontvochtigingsapparaat werkt uitstekend, geheel volgens verwachting.
    Geschreven door Klant Weber uit overveen op 07-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig geholpen en goede informatie gekregen bij het maken van een keuze van een wasmachine . Zeer klantvriendelijk ,en een goede levering en plaatsing van de machine ! En een keurig verzorgde winkel , wij zijn tevreden Top !!
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goed geholpen!!
    Geschreven door Klant Van Eeden uit hillegom op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Na een uitstekend advies hebben we een goede keus kunnen maken . Komen beloftes na. Goede prijs/ kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer service gericht en werden kundig geïnformeerd. Voor- en nadelen zijn besproken waardoor we een weloverwogen keus konden maken.
    Geschreven door Klant Kmp Kantoor Meubilair uit amsterdam op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij vinden Expert een fijne winkel met goede service.
    Geschreven door Klant Veenhuizen uit nieuw vennep op 30-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Toppie alles
    Geschreven door Klant uit haarlem op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel, goede service.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, betrokken en deskundig medewerker.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaringen bij Expert Hillegom zijn al jaren hetzelfde, goed hulp bij een keuze maken van een produkt en als er later iets aan mankeert een uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Leeden uit hillegom op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je een uitstekend product wil en snel geleverd, kies je voor Expert. Super!!
    Geschreven door Klant Bruijn uit rijpwetering op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Alles OK
    Geschreven door Klant uit heemstede op 09-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Kan het zeker aanbevelen , afspraken zijn erg goed te maken . In Hillegom .....dank je Rob voor het vertrouwen .
    Geschreven door Klant Van de Oever uit hillegom op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak je word prima behandeld
    Geschreven door Klant Van Steijn uit heemstede op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    betrouwbaar en altijd correct
    Geschreven door Klant uit haarlem op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Gewoon een goede zaak
    Geschreven door Klant De Boer uit voorhout op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een prima tv en eenmooi beeld
    Geschreven door Klant Swart uit hillegom op 05-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit zwaanshoek op 17-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Had op internet uitgezocht welke tv ik wilde, Expert kwam als goedkoopste eruit, naar Expert Hillegom gegaan, goeie uitleg en info over het toestel 👍 zeer tevreden met toestel LG OLED48C16LA OLED TV.
    Geschreven door Klant Stadhouders uit noordwijkerhout op 17-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    N.v t
    Geschreven door Klant Degenaars uit hillegom op 16-06-2021