Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Mevr Hermans 7.9

Tevreden tot nu toe , de afspraken nagekomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (208)

  • Beoordeling: 7.9

    Tevreden tot nu toe , de afspraken nagekomen.
    Geschreven door Mevr Hermans uit noordwijk op 25-08-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Fantastisch beeld, uitgebreide mogelijkheden, intuitief menu... prima tv
    Geschreven door Klant uit lisse op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Hier denkt met mee en geeft tips en adviezen, over de dingen waar ik nou net niet aan had gedacht. Het kostte me wat meer tijd in de winkel maar ik ben nu wel supertevreden en kijk met een glimlach naar mijn nieuwe aankoop
    Geschreven door Klant uit hillegom op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Korting, geen bezorgkosten, snelle levering en opgebeld omdat product was uitverkocht en werd snel nageleverd. Zeer goede service!
    Geschreven door Klant Cambier uit leiden op 17-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Een uitstekende winkel met behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    prima
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    duidelijk en goede info qua product
    Geschreven door Klant uit voorhout op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Scherpste prijs van de dag en een zeer snelle levering, kortom top!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Website is top
    Geschreven door Klant Bijlsma uit hoofddorp op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zoek je hulp bij je aankoop-probleem,ben je op de goede winkel.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    We hadden een oven gezien bij een andere winkel, Expert kon deze oven ook leveren maar de oven was duurder, maar Expert ging kijken wat hij met de prijs kon doen en belde een kwartier later met de mededeling dat hij de oven kon leveren voor de prijs van de andere winkel, keuze heel snel gemaakt Expert mocht het leveren
    Geschreven door Klant uit zwaanshoek op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 01-07-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Mooie stofzuiger doet het super Alleen klopt niet bij mij voor 1uur besteld andere dag binnen belde dat het de andere dag werd ze hadden de mail na 1 uur gekregen slecht ik om 10 over 12 De bezorging kwam niet boven afleveren zei dat hij de auto niet alleen mocht laten. ook nog nooit meegemaakt.
    Geschreven door Klant uit katwijk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Omdat alle wensen vanaf het aankoopgesprek tot en met het afleveren en aansluiten tot in de puntjes en zoals beloofd zijn afgehandeld. Diverse service onderdelen welke bij goedkopere (netto) concurrenten beschikbaar waren, maakt Expert hierdoor uiteindelijk de beste en meest betaalbare
    Geschreven door Klant Bruin uit hillegom op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Zie vorig bericht
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goede service en gezezellig
    Geschreven door Klant Schilder uit lisserbroek op 15-06-2016
  • Beoordeling: 1.3

    1ste keer en nooit meer
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    artikel maandag besteld,zou na 3 dagen worden bezorgd,uiteindelijk de week erna op maandag zelf maar opgehaald
    Geschreven door Klant uit katwijk op 14-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    wij worden altijd super goed en zo vriendelijk geholpen het is een top winkel en kan het iedereen aanraden die een aankoop wil doen goeden service uitleg en denken met je mee top hoor rob
    Geschreven door Klant Rooden uit hillegom op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    expert geeft goede voorlichting en service en heeft concurerende prijzen met het internet
    Geschreven door Klant Peeters uit noordwijk zh op 02-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel met uitstekende service. Maak onderscheid in een tijd waarin veel word gekocht via internet
    Geschreven door Klant Zaal uit hillegom op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Overzichtelijk, veel diverse producten. Goede beschrijving van de producten.
    Geschreven door Klant Kruit uit nieuw-vennep op 27-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Hillegom: geen poeha maar gewoon deskundig advies en goede service.
    Geschreven door Klant uit lisse op 26-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en altijd snel en goed geholpen . Wij zijn erg tevreden .
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Het review heb ik nu genoeg geschreven en kan u altijd plaatsen
    Geschreven door Klant Lans uit sassenheim op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Supergoede verkopers hebben verstand van zaken en je wordt goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je Ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant Groning uit hillegom op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.1

    -
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 04-05-2016
  • Beoordeling: 2.1

    Houdt rekening met teleurstelling en onwaarheden!
    Geschreven door Klant Hopstaken uit katwijk zh op 04-05-2016