Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vlugt 9.6

Goede service en installatie. De mannen was niets teveel. Dit was de eerste keer maar ik blijf klant ( mits de prijzen redelijk zijn)

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (739)

  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en installatie. De mannen was niets teveel. Dit was de eerste keer maar ik blijf klant ( mits de prijzen redelijk zijn)
    Geschreven door Klant Vlugt uit lisse op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede en betrouwbare winkel. zeer behulpzaam en prima service. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Van der Weg uit hillegom op 27-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en bekwaam geholpen
    Geschreven door Klant Deelen uit rhoon op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Top service
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekend van begin tot instleren door bezorgers
    Geschreven door Klant Klous uit leiden op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Hr Huijzer
    Geschreven door Klant Huijzer uit vogelenzang op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Morgens telefonisch besteld middag geleverd
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Visser uit hillegom op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit zwaanshoek op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goed advies en geweldige service, de bezorgers waren netjes en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit lisse op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima services en uitleg
    Geschreven door Klant Goulmy uit hillegom op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb een volautomatische koffiemachine van DeLonghi gekocht, welke zeer snel werd geleverd. Binnen 24 uur. Het apparaat is prima.
    Geschreven door Klant uit poortugaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ook in persoonlijk aandacht en meedenken zijn ze heel goed. Via telefoon koffie machine besteld. Die na 1 uur al door een expert medewerker werd bezorgd ondanks corona tot in huis!!! Heel veel dank daar voor Ik ben 78 jaar en met internet lukte het niet.
    Geschreven door Klant Snijder uit bennebroek op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    ik raad iedereen bij expert te kopen
    Geschreven door Klant uit katwijk zh op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top service!👌
    Geschreven door Klant Jansen uit nieuwe wetering op 14-01-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Ik heb via internet besteld en de levering zou 5 dagen zijn maar ik heb er anderhalve maand op moeten wachten en daar was ik niet blij mee
    Geschreven door Klant Smit uit nieuw-vennep op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede bereikbaarheid, en snelle levering
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 13-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen bij tel bestellen ,en goed en deugdelijk geplaatst
    Geschreven door Klant Verdel uit roelofarendsveen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Hillegom TV gekocht. Keurig op de afgesproken dag geleverd, helaas niet opgehangen vanwege Corona, alle spullen netjes meegenomen en uitleg gegeven over het toestel. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Helemaal blij met de tafelmodel koelkast, lekker makkelijk om erbij te hebben voor het koelen van je frisdranken en je extra spullen. Staat netjes op de zolder bij ons. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant Van den Haak uit sassenheim op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zocht de stofzuiger via het web. bestelde bij een plaatselijke winkel: Expert Hillegom. Zeker v.w. de Lock down: moet je zoveel mogelijk lokaal kopen. het is mij prima bevallen. Vlotte afhandeling.
    Geschreven door Klant Van Beurden uit hillegom op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wat ik al eerder beschreef .
    Geschreven door Klant Hinderks uit nieuw vennep op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en flexibele omgang toen ik aangaf dat installatie niet mogelijk was ivm een coronabesmetting. Gelijk aangepast naar alleen levering en heel snel en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit leiderdorp op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Hillegom bevelen wij van harte aan, deskundig personeel dat al je vragen en problemen oplost.
    Geschreven door Klant De Gruijter uit hoofddorp op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Artikel is nog niet bezorgd. Wat dat betreft wel een punt van aandacht want er werd gisteren gemaild dat het artikel \"deze week\" verzonden zal worden. Dat is veel te vaag want kan ook zaterdag zijn. graag dus aandacht hiervoor en vermeldt voortaan SMART: Specifiek Meetbaar Acceptabel Realistisch Tijdgebonden !!!
    Geschreven door Klant Goethem uit hillegom op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    wat een verschil met andere winkels in deze sector audio en televisie,zeer klantgericht en deskundig advies en klantgericht dit was de eerste keer in een expert winkel ,ga zeker vervolg aankopen doen bij expert.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies. Snelle levering. Thuisbezorgd en geïnstalleerd. Wat wil je nog meer🙂
    Geschreven door Klant uit hillegom op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Levering zeer vlot
    Geschreven door Klant Blom uit hillegom op 04-01-2021