Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Vlotte bediening, met kennis van zaken en oplossingsgericht bij problemen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (743)

  • Beoordeling: 9.1

    Vlotte bediening, met kennis van zaken en oplossingsgericht bij problemen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oude wetering op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service!
    Geschreven door Klant Zuyderduyn uit katwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Onlangs een HP laptop gekocht bij Expert Hillegom. goed en service verlenend personeel. Duidelijke uitleg en advies voor het product. Deze winkel is zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Ten Hoope uit noordwijkerhout op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne mooie winkel met aardig en betrouwbaar personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    wij zijn zeer tevreden met de wasmachine en de goede aflevering en uitleg ! hele fijn mensen van de bezorging ! zeer tevreden klant : fam Tullenaar -Rusman .
    Geschreven door Klant Tullenaar/rusman uit hillegom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Van advies bij aankoop tot levering en installatie en service als er onverhoopt iets defect raakt en gerepareerd/vervangen moet worden; in 1 woord TOP EXPERT HILLEGOM! Een dikke pluim voor jullie! Ik ga nimmer nog ergens anders heen voor m’n aankopen, Met vriendelijke groet, M. V/d Heuvel
    Geschreven door Klant uit heemstede op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima medewerkers en klantvriendelijk! Goed advies! En keurige bezorgers!
    Geschreven door Klant Troost uit sassenheim op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Nadat de nieuwe T. V. was bezorgd, bleek dat het KPN abonnement wat ik had besteld, alleen door kpn monteur aangesloten kon worden. Teleurstelling dus.!!! Er was wel een Ziggo aansluiting aanwezig Oplossing door monteurs van Expert, misschien hebben we nog een??? snoertje en is er nog verbinding. Dat bleek zo te zijn en ik kon toch \'t. v. Kijken. Tot ik het abonnement bij KPN opgezegd had en bij Ziggo een abonnement geregeld had. Dank daar voor.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Top geregeld wederom. Fijne winkel met goede service van de medewerkers. Daar wordt ik nou vrolijk van.
    Geschreven door Klant Vink uit hillegom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Mooie winkel
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Mijn ervaring bij EXPERT is dat je goed wordt geholpen en bestellingen snel en goed wordt geregeld...TOP !!!
    Geschreven door Klant Zitter uit lisse op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    de juiste plek als apparatuur vervangen moet worden.
    Geschreven door Klant Keesom uit hoofddorp op 12-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Het was weer zoals wij van Expert gewend zijn. goede prijs, ook vergeleken met internet aanbiedingen. top geregeld keurig op tijd vriendelijke en nette monteurs kortom , heel tevreden.
    Geschreven door Klant Nederstigt uit de zilk op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Hillegom. Prima, zowel bij verkoop als levering.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    je hoeft niet rond te shoppen voor de prijs want die is gelijk aan bijv.mediamarkt. en de klantvriendelijkheid is echt wel veel beter.
    Geschreven door Klant Van Eeden uit hillegom op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een supersnelle levering van een wasmachine van 2 uur en aangesloten.
    Geschreven door Klant Van der Sluis uit oude wetering op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top personeel weten waar ze het over hebben Goede en snelle service Ben zeer te spreken over Expert in Hillegom
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Verleden week een airco gekocht, we werden zeer vriendelijk geholpen. Kregen goede uitleg over het product, zeker een aanrader om bij expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit beinsdorp op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ik super vond is dat het product dat ik wilde in de eerste instantie duurder was dan bij een ander. Zonder dat ik hiernaar had gekeken wees de verkoper mij er zelf op en gaf aan de laagste prijs te matchen. Dit vind ik echt super. De eerlijkheid wordt gewaardeerd en kom dan ook zeker terug. Goede service en aandacht voor de klant. Dikke duim omhoog!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Beter informeren over betalingsmogelijkheden en ook terugmelden als dit mislukt is.
    Geschreven door Klant uit burgerveen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en advies. Uiterst vriendelijk personeel die je echt helpt in de voor jou juiste keuze te maken.
    Geschreven door Klant Koster uit katwijk op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel Goed
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Met 2 medewerkers hebben ze wasmachine naar zolder gebracht en snel en vakkundig aangesloten met uitleg om te wassen
    Geschreven door Klant Seesing uit voorhout op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    de afspraak voor levering ging moeizaam, maar verder alle lof
    Geschreven door Klant uit warmond op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    KEURIGE INSTALLATIE AAN HUIS
    Geschreven door Klant Ho uit nieuw-vennep op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd snelle bediening en zeer goede service
    Geschreven door Klant uit hillegom op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Wij vinden expert een prettige winkel worden goed geïnformeerd en de montage is perfekt
    Geschreven door Klant Van den Ameele uit hillegom op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Onze ervaring met Expert was zeer positief, alle geleverde producten waren onbeschadigd en werden met zorg geinstalleerd zeer tevreden dus. Expert chapeau!!
    Geschreven door Klant Staats uit hoofddorp op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    In je eigen regio een goede service met vriendelijke mensen, mooie producten, afspraken nakomen. Zoek niet verder.
    Geschreven door Klant Dors uit nieuw vennep op 10-07-2020