Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Meer dan veertig jaar klant,iedere keer komen wij graag terug omdat we zo nodig snel en deskundig geholpen worden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 7.7

    Meer dan veertig jaar klant,iedere keer komen wij graag terug omdat we zo nodig snel en deskundig geholpen worden.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service, prijs en klantgericht
    Geschreven door Klant Driessen-willemsen uit meterik op 22-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Het was een goede keuze alleen mis ik het pijpje waar je mee tussen de kussens komt.
    Geschreven door Klant uit wanssum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Ik dacht dat voorgaande duidelijk was
    Geschreven door Klant uit sevenum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Kundige verkoper,goede service.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    goed en eerlijk advies goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Smorgens besteld en smiddags na een telefoontje of ik thuis was al keurig bezorgd. Super!!
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Expert , een goede keuze !
    Geschreven door Klant Smits uit horst op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 05-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen en een goed product gekocht.
    Geschreven door Klant uit horst op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.5

    De levering van mijn Miele wasautomaat was zo snel dat wij de oude nog niet weg hadden gehaald.
    Geschreven door Klant Wijnhoven uit horst op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Bediening prima. levering correct en snel. Afhandeling klacht matig.
    Geschreven door Klant uit tienray op 31-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Snelheid van levering als het product niet in de winkel is valt wat tegen. Verder prima.
    Geschreven door Klant Hendrix uit horst op 27-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben goed geholpen door expert en goede levering van het product.
    Geschreven door Klant uit horst op 25-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Stofzuiger besteld. Dezelfde dag nog bezorgd. Het pakket zag er netjes uit en alles was compleet. Mocht ik weer eens iets nodig hebben dan kijk ik eerst bij Expert.
    Geschreven door Klant uit evertsoord op 24-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    product ziet er goed uit, werd goed verpakt aangeboden en voldoet aan beloofde beschrijving.
    Geschreven door Klant Gooren uit lottum op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Veel vragen mbt kopen in de winkel in tegenstelling tot online kopen.
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    gemakkelijk thuis geleverd
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Met de 20% korting actie koelvries combinatie gekocht. zeer tevreden over en ook over de levering van de winkel.
    Geschreven door Klant Velthuijs uit venlo op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goed deskundig advies.Goede service
    Geschreven door Klant uit venray op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fout bij bestelling snel hersteld
    Geschreven door Klant uit horst op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Expert de naam zegt het al
    Geschreven door Klant uit venlo op 18-10-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Controleer altijd eerst de prijs op de website van Expert alvorens je in een Expert winkel iets koopt!!
    Geschreven door Klant uit horst op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Komen afspraken na en klasse monteur.
    Geschreven door Klant Hendrix uit horst op 17-10-2016
  • Beoordeling: 1.0

    wat een slechte bezorgservice. KOOP NOOIT IETS UIT DE AANBIEDINGEN WANT DAN KUN JE EEN EEUWIGHEID WACHTEN , wij wachten al meer dan 2 weken op een simpele waterkoker
    Geschreven door Klant Maes uit broekhuizenvorst op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Super geholpen en afgehandeld. Kennis van zaken en een goed luisterend oor, naar wat jouw wensen zijn. Zodat je dus een goede aankoop kunt doen om vervolgens tevreden over het product kunt zijn. duimpje omhoog :-)
    Geschreven door Klant uit sevenum op 15-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Verschillende aankopen gedaan in Venray en met goede resultaten,,,,goed deskundig personeel en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Peters uit arcen op 10-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    goed geholpen het juiste artikel te vinden,goed advies en nette winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Pauwels uit sevenum op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel en service.
    Geschreven door Klant uit horst op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn tot op heden zeer tevreden over deze zaak!
    Geschreven door Klant uit horst op 21-09-2016