Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Deze website heb ik nog niet bekeken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 8.5

    Deze website heb ik nog niet bekeken.
    Geschreven door Klant uit horst op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Wij komen er jaren en worden altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Janssen uit horst op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goede ervaring ruime keuze snelle levering
    Geschreven door Klant Hermkens uit hegelsom op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    internetbestelling. alles was prima
    Geschreven door Klant uit venlo op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    In een garantie situatie heeft Expert, verder gaand dan volgens de garantietermijn, de zaak correct afgehandeld
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Prima.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    altijd bij expert gekocht en goed behandeld
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 02-02-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Per ongeluk verkeerde kleur smartphone thuis bezorgd. De dag erna meteen de goede thuisbezorgd gekregen.
    Geschreven door Klant Verrijth uit sevenum op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Heel goede persoonlijke service. Ze nemen alle tijd voor mijn vragen.
    Geschreven door Klant Kleuskens uit horst op 26-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert, is een mooie zaak midden in het Centrum van Horst. Als inwoner van Horst kan ik hier altijd terecht. De service is uitsteken en ik wordt er met al mijn wensen en vragen goed geholpen. Als klant heb ik er veel respect voor hoe ik hier behandeld wordt. Tot heden heb ik al mijn aankopen bij hen gedaan. Ook wel eens rondgekeken in de grotere winkels in Venlo. Zeker wat de betere merken betreft deden zij in prijs niet onder met de grotere winkels in Venlo. Zij helpen ook uitstekend om je te helpen wanneer iets stuk is en het binnen de garantietermijn valt. Als klant ben ik blij met deze zaak in Horst.
    Geschreven door Klant Geurts uit horst op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    ben tevreden over de servies en klant vriendelijkheid
    Geschreven door Klant Bergen uit horst op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima pruduct, dat mijn probleem helemaal heeft opgelost.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Een overzichtelijke winkel met een groot assortiment en aantrekkelijke prijzen en die een goede service biedt.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit lottum op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies en goede service in de winkel. Thuisbezorgen en installatie eveneens zeer klantvriendelijk en servicegericht.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 07-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Aanbevolen om hier aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Basten-botden uit grubbenvorst op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Het goede advies op het juiste moment
    Geschreven door Klant uit horst op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.5

    deskundige medewerkers die een zeer duidelijke uitleg gaven. wij zijn blij met onze curved TV
    Geschreven door Klant uit wanssum op 31-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    slim kopen met goede service
    Geschreven door Klant uit horst op 30-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    XXXXXX
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Prijzen marktconform en goede afspraken omtrent tijdstip levering.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Bose Soundlink colour. Prachtig geluid uit zo\'n klein formaat speaker. Gaat hard genoeg voor thuis of zelfs een klein feestje. Hij linked zeer gemakkelijk met 1 of 2 apparaten (1 tegelijk). Voor deze prijs zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Wijnen uit horst op 28-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Coenders expert in Horst een wasmachine en droger gekocht. Alles van het adviseren tot aan het plaatsen was in de puntjes verzorgd
    Geschreven door Klant Coppens uit horst op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service. Een artikel rustig via internet uitzoeken en dan (vertrouwd) via Expert bestellen en thuis bezorgd krijgen, zonder extra kosten. Iets om te onthouden bij een volgende bestelling. Mariet
    Geschreven door Klant uit meerlo op 17-12-2016
  • Beoordeling: 5.6

    Nee
    Geschreven door Klant Martens uit horst op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede voorlichting en prima bezorging. factuur ook nog per e-mail ontvangen. Prima tevreden
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    goede en snelle service
    Geschreven door Klant Tacken uit meterik op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goed en deskundig personeel .Misschien niet altijd de goedkoopste , maar wel goede service en dat is ook veel waard.
    Geschreven door Klant Broers uit meerlo op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    ben tevreden
    Geschreven door Klant uit melderslo op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    ben over deze winkel tevreden
    Geschreven door Klant uit horst op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    snelle levering en dochter blij met jbl box werkt goed
    Geschreven door Klant Craenmehr uit horst op 30-11-2016