Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

prima service en kwaliteit

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 8.2

    prima service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit horst op 29-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit horst op 23-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Top service.
    Geschreven door Klant uit leunen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit melderslo op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik persoonlijk vond het belangrijk dat men mij vertrouwde. Ik kon bijv. alvast een keukenapparaat meenemen (werd bij mij thuis afgeleverd) omdat ik het al wilde gaan gebruiken. De nalevering van de grote witgoed kwam later en toen kon ik alles in een keer betalen.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Top service en juiste prijs kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    we zijn goed geholpen ,dit is de tweede keer dat wij in dit nieuwe winkel pand het is ons prima bevallen
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service. Overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Voesten uit broekhuizenvorst op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit swolgen op 12-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Doet wat ze beloven,hanteren de afgesproken prijs, ook al valt deze achteraf iets hoger uit.
    Geschreven door Klant Leeuw uit venlo op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ben gewoon een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit sevenum op 08-06-2016
  • Beoordeling: 6.5

    Expert is DE winkel voor mensen die niet technisch zijn en hulp en service van een deskundige verwachten. Dat prijzen wat hoger liggen dan op het internet hoort daarbij
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Online \'s avonds een bestelling geplaatst, website gaf aan \'artikel voorradig\'. De morgen erna netjes via mail een bevestiging gekregen en dat het artikel dezelfde dag aan huis afgeleverd zou worden. Toppie geregeld Expert Coenders!
    Geschreven door Klant uit meterik op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    In de winkel goed advies gekregen van de verkoper. Bezorging en installatie zijn zeer netjes gedaan. Erg blij met onze nieuwe wasmachine!
    Geschreven door Klant Berg uit grubbenvorst op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben in het verleden bijna alle apparaten bij Coenders in Horst gekocht,en ook nu voor de aankoop van een hoge koelkast zijn wij weer zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Thijssen uit horst op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Hebben goede informatie gekregen bij het aanschaffen van een nieuwe dyson stofzuiger.
    Geschreven door Klant uit horst op 05-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Mooie zaak goed personeel en de service is goed
    Geschreven door Klant uit horst op 29-04-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Als webwinkel voor mij zeer geslaagd , goede service en snelle levering !!!
    Geschreven door Klant uit venlo op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wat een vriendelijk personeel, en je wordt echt goed geholpen
    Geschreven door Klant Willems uit sevenum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Be zeer tevreden over Expert Horst.
    Geschreven door Klant uit lottum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    mijn buurman vond mijn koptelefoon die ik bij expert heb gekocht heel erg goed ,Dus kocht hij er ook een bij expert
    Geschreven door Klant Thijssen uit lottum op 22-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn zeer tevreden met de service en verdere afhandeling, installatie en uitleg.
    Geschreven door Klant Pouwels uit grubbenvorst op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel, aardig personeel, ruime keuze.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-04-2016
  • Beoordeling: 9.4

    nadat ik diverse sites had geraadpleegd i.v.m. de mogelijke aanschaf van een airfryer, werd ik aangenaam verrast omdat dit product Weekknaller bij Expert was. Dit scheelde maar liefst 30 euro met andere aanbieders.
    Geschreven door Klant Sterren uit venlo op 16-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Uitgebreid assortiment met een goede prijsverhouding.
    Geschreven door Klant Laat uit horst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert geeft een goed objectief advies en denkt mee in de aangedragen vraagstelling.
    Geschreven door Klant uit horst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zoals al aangegeven: Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heb ik in de vorige vraag aangegeven. De winkel ken ik niet.
    Geschreven door Klant Boer uit venlo op 01-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer persoonlijk geholpen. Thuisbezorging was perfect. Wasmachine aangesloten en tijd genomen om bij de eerste was de bediening uit te leggen. Compliment.
    Geschreven door Klant Hout uit venlo op 26-03-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Supergoede service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-03-2016