Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 5.9

nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (598)

  • Beoordeling: 5.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit sevenum op 17-02-2018
  • Beoordeling: 5.9

    Matig.
    Geschreven door Klant Janssen uit sevenum op 17-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    goede winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Persoonlijk geholpen worden met artikelen die op voorraad zijn is voor elektrische apparaten erg prettig. Zo kun je het artikel zien en eventuele vragen ter plekke stellen en beantwoord krijgen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ze denken met je mee. Is er een probleem waar ze op dat moment geen oplossing voor hebben dan vragen ze dat na bij een monteur en je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 02-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert najlepszy doradca i partner
    Geschreven door Klant Murzyn uit america op 26-01-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Afspraak over uitleg gebruik tv
    Geschreven door Klant Van Enckevort uit sevenum op 26-01-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Wij zijn goed geholpen bij de aankoop . Er werd geluisterd naar onze wensen en er was geen sturing over de keuze.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De levering en de uitleg van de nieuwe TV waren prima. Ik vind het instellen en uitleg van de TV hoort gratis te zijn bij een product van meer dan 800 euro. Nu betaal je daar 50 euro extra voor en het is nog geen 20 min. werk, hoort eigenlijk bij de service.
    Geschreven door Klant Pustjens uit lottum op 20-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    heb geen tijd.
    Geschreven door Klant Te Baerts uit horst op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    netjes en goed geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Cornelissen uit broekhuizenvorst op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    correcte uitleg ....geduldig .....en vriendelijk is mijn ervaring
    Geschreven door Klant uit horst op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Erg goeie service Bezorgtijden netjes op tijd je wordt vlot geholpen
    Geschreven door Klant Van Rengs uit america op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert heeft ons volgens afspraak voorzien van machine en alles netjes afgehandeld.
    Geschreven door Klant Hendrix uit lottum op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Mooie winkel ,goed geholpen.
    Geschreven door Klant Spee uit broekhuizen op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    goeie service in winkel
    Geschreven door Klant Wagemans uit velden op 07-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Moet deze nog instaleren.
    Geschreven door Klant uit horst op 07-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    We hebben een Sonoro muziekset waar de cd speler haperde. De eerste reparatie leverde helaas een schade aan de lak op. Expert heeft onze Sonoro kostenloos vervangen. We zijn daar heel gelukkig mee.
    Geschreven door Klant Hinssen uit venlo op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Voor in de de winkel als we meer kunnen kopen
    Geschreven door Klant Tebrunsvelt uit horst op 05-01-2018
  • Beoordeling: 3.6

    pas op met aanschaf dure merken
    Geschreven door Klant uit venray op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Coenders heeft goede medewerkers die verstand van zaken hebben
    Geschreven door Klant Peeters uit horst op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Een goede winkel waar service nog hoog in het vaandel staat
    Geschreven door Klant Linschoten uit grubbenvorst op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Prima zaak met deskundige mensen. Ruim aanbod van zowel tv\'s e.d. en huishoudelijke apparaten.
    Geschreven door Klant uit horst op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service, meedenken! Prima!
    Geschreven door Klant uit arcen op 29-12-2017
  • Beoordeling: 5.5

    slechte service en slechte klantvriedenlijkheid.
    Geschreven door Klant Roosen uit horst op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Miele wasautomaat gekocht bij vestiging Horst. Uitstekend geholpen door winkelmedewerker en uitstekende bezorging en service.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 29-12-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Goede omruil service
    Geschreven door Klant uit venray op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    ik gebruik de website van Expert niet
    Geschreven door Klant Van Dooren uit sevenum op 28-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Horst helpt je onvoorwaardelijk op een prettige en vooral vertrouwde manier. Het is lang niet altijd duidelijk als leek om zonder juiste kennis een goede keus te maken. Daarom ga ik graag naar expert in Horst.
    Geschreven door Klant J. van den Munckhof uit america op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.2

    personeel beleef en goede vakkennis van het produckt dat wordt aangeboden in horst aan de maas.
    Geschreven door Klant Peeters uit grubbenvorst op 27-12-2017