Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rypkema 7.5

Ik was klant Gebr,de Boer aangezien die sinds 2021/2022 er mee opgehouden. Ik had daar prima service. Eerder kwam ik wel een bij Expert in de winkel maar ben daar onfatsoenlijk en slecht behandeld. Voor mij was het dus in hele stap om weer naar Expert te gaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (816)

  • Beoordeling: 7.5

    Ik was klant Gebr,de Boer aangezien die sinds 2021/2022 er mee opgehouden. Ik had daar prima service. Eerder kwam ik wel een bij Expert in de winkel maar ben daar onfatsoenlijk en slecht behandeld. Voor mij was het dus in hele stap om weer naar Expert te gaan.
    Geschreven door Klant Rypkema uit st.nicolaasga op 12-06-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn geleverde vaatwasser is goed en deskundig geplaatst. Top monteur en zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit rotsterhaule op 07-06-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Erg mooie winkel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Ijsbrandij uit lelystad op 05-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    TOP!!! Kundige medewerkers en een zeer uitgebreid assortiment, dat vaak direct uit voorraad leverbaar is.
    Geschreven door Klant Breitsma uit heerenveen op 30-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    De bediende wist direct wat het probleem was en kwam met een goed advies.
    Geschreven door Klant Oud uit joure op 27-05-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Bij de Expert-winkel te Joure altijd zeer klantvriendelijk en klantgericht geholpen. De medewerkers zijn ook inhoudelijk goed op de hoogte van hetgeen ze verkopen. Ook een veiling gevoel dat ze een eigen reparatie afdeling hebben.
    Geschreven door Klant uit akkrum op 24-05-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Zelf even in een winkel kijken geeft net dat beetje meet.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit terkaple op 23-05-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goed ervare
    Geschreven door Klant uit joure op 22-05-2023
  • Beoordeling: 9.4

    ik werd goed geholpen een keus te maken
    Geschreven door Klant Reen uit joure op 19-05-2023
  • Beoordeling: 9.7

    ze zijn behulpzaam en deskundig
    Geschreven door Klant uit terhorne op 12-05-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit joure op 08-05-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit joure op 05-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Hoekstra uit sneek op 02-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    super winkel
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 02-05-2023
  • Beoordeling: 3.4

    Voor je koopt bij Expert kijk gerust op internet naar vergelijk en meer service dan bij Expert ,.. je verwacht lokaal kopen is goed,, dan verwacht je ook wat van Expert maar nee,, erg jammer. 30 €euro plaatsen anders doen ze niets en zoek het dan maar uit,, had mijn wasmachine nu stuk geweest als de bouten er niet uit waren gehaald..
    Geschreven door Klant Dijkstra uit terkaple op 01-05-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit broek op 01-05-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Snel, vlot, spontaan, vakman
    Geschreven door Klant uit joure op 30-04-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer vriendelijke medewerkers, geven goed advies.
    Geschreven door Klant uit de veenhoop op 25-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super service.
    Geschreven door Klant De Leeuw uit nieuwebrug op 24-04-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service .
    Geschreven door Klant De Rooy uit akkrum op 21-04-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Ok, goed en deskundig
    Geschreven door Klant Hoekstra uit joure op 18-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    netjes correct snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Kuipers uit sneek op 07-04-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit haskerhorne op 03-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert weet hoe het moet, al jaren ben ik tevreden klant en nog nooit teleurgesteld. Producten van electrische tandenborstel tot wasmachine of droger altijd goede info en prima kwaliteit. Klantvriendelijkheid is top evenals de geleverde producten.
    Geschreven door Klant Roskam uit haskerhorne op 29-03-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke personeel, behulpzaam. Dankjewel wel!
    Geschreven door Klant Gutierrez Perez uit joure op 24-03-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Hamstra uit joure op 22-03-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd goede service
    Geschreven door Klant uit oppenhuizen op 22-03-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit joure op 17-03-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Winkel om te vertrouwen met alles
    Geschreven door Klant Rorijs uit joure op 17-03-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert is de keuze voldoende!
    Geschreven door Klant Jacobsen uit tjerkgaast op 16-03-2023