Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goede service. Vriendelijk personeel. Snelle levertijd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (479)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. Vriendelijk personeel. Snelle levertijd.
    Geschreven door Klant uit sittard op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Expert is vertrouwd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij deze winkel wordt je zeer goed geholpen, eerlijkheid en netheid staat bovenaan. En een Expert denkt met je mee. Bedankt voor de geweldige service, en dan ook nog zo kort bij huis, waar vindt je dit op de dag van vandaag nog.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    De tv die ik bestelde was niet leverbaar door Samsung terwijl er op dat moment een cashback actie op zat. Ik kreeg de cashback direct als korting en nog een extra korting.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Slechte service. Had een artikel telefonisch gereserveerd en toen ik in de winkel kwam, bleek er niets te zijn gereserveerd. Gelukkig was het artikel wel nog beschikbaar, maar feit blijft dat afspraken niet zijn nagekomen. Bediening in de winkel was niet echt vriendelijk. Jammer; een gemiste kans.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Goeie service. Ivm corona Lockdown \'t artikel mooi thuisbezorgd. Top. 👍
    Geschreven door Klant Caenen uit eygelshoven op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aanbiedingen bij Expert.
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    service en het bestelde product en de installatie was goed.
    Geschreven door Klant Proenings uit landgraaf op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel, wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vlugge levering en goede producten de prijs is goed ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Leyenhorst uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    De eigenaar genaamd Frans, is een hele fijne verkoper met heel veel aandacht voor de mens, de koper. Ik vind deze zaak een achte aanrader.
    Geschreven door Klant Van der Putten uit brunssum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit heerlen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, vakkundige uitleg,
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Deze winkel beveel ik iedereen aan . Zeer deskundig en erg vriendelijk personeel. Hebben op alle vragen een antwoord
    Geschreven door Klant uit heerlen op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies, prima behandeling.
    Geschreven door Klant Sikkink uit oirsbeek op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over de geleverde koelkast.
    Geschreven door Klant uit heerlen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en uitleg
    Geschreven door Klant Janssen uit puth op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Hier verkopen medewerkers die weten hoe de producten werken en geven een onafhankelijk advies
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ze komen de beloftes na,al sinds de vorige eigenaar.
    Geschreven door Klant Van der Hoeff uit landgraaf op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Philips tv gekocht bij Expert Landgraaf. Vakkundige, klantvriendelijke bediening. Eerlijke voorlichting. Prima indruk!
    Geschreven door Klant Buise uit meerssen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Verkoper oké, bezorger oké!
    Geschreven door Klant Schormans uit landgraaf op 12-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We hadden snel onze keuze gemaakt, we hadden het thuis opgezocht en zijn het in de winkel gaan halen.
    Geschreven door Klant Wolter uit heerlen op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Na rondzoeken op internet, terecht gekomen op de site van Excert. Ik ben blijven twijfelen bij de wasdrogers over condensdroger dan wel warmtepompdroger. Besloten om naar de winkel te gaan om meer info te krijgen en de apparaten te zien. In de winkel in Landgraaf zeer goede uitleg gekregen en goede antwoorden op mijn kritische vragen. Het apparaat is thuisgeleverd conform de afspraken, waarbij de oude wasdroger meegenomen is. Goede service
    Geschreven door Klant Schokker uit bocholtz op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    alles is prima en behoeft geen betoog. Kan alleen aanraden. Bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Heijenrath uit kerkrade op 07-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ja
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Denken mee
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel in de eigen dorpskern.
    Geschreven door Klant Van der Bruggen uit landgraaf op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zowel een vaatwasser als combi/magnetron gekocht bij het Expert filiaal in Landgraaf. Van buiten verwacht je niet dat de winkel zo een ruime keuze heeft. Gezien de corona was de service toch persoonlijk en perfect. De uitleg en advies was zo duidelijk dat wij uiteindelijk een ander merk gekozen hebben dan hetgeen waar wij voor gegaan waren. Beide producten zijn ook netjes op het afgesproken tijdstip geleverd (en de oude door hun afgevoerd). Al met al een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Rikers uit kerkrade op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    De Philips airfryer XXL was in de aanbieding en een zeer goede deal. Goed geïnformeerd door de winkel en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van Hees uit landgraaf op 01-11-2020