Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jongen 10.0

Heb ons Sonos project afgerond in samenspraak met Expert en ben super tevreden met het eindresultaat

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (333)

  • Beoordeling: 10.0

    Heb ons Sonos project afgerond in samenspraak met Expert en ben super tevreden met het eindresultaat
    Geschreven door Klant Jongen uit hoensbroek op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goed de volgende keer weer expert
    Geschreven door Klant Butter uit landgraaf op 26-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Voor mijn schoonouders heb ik bij Expert Waubach een tweede tv voor de slaapkamer gekocht, een LG 32inch. Het was sowieso een prima aanbieding, maar ook over de afhandeling door de medewerker(s) ben ik meer dan tevreden. Echt geen enkel minpunt. Ik beveel Expert dan ook graag aan!
    Geschreven door Klant Lindelauf-pijls uit landgraaf op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede combimagnatron voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Braam uit landgraaf op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service En goede bediening. Is aanbeveling waart
    Geschreven door Klant uit heerlen op 03-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik zal nooit meer naar een andere winkelketen gaan, vooral die kleine dikke heeft mij uitstekend geholpen, prima service en persoonlijke benadering!!
    Geschreven door Klant Schormans uit landgraaf op 01-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen in de winkel en alles netjes thuis bezorgd op de 3e verdieping.
    Geschreven door Klant Braun uit landgraaf op 01-10-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Heel vriendelijk geholpen maar informatie was niet helemaal correct waardoor het verkeerde apparaat is besteld.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 20-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Walczak uit landgraaf op 19-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Dit zouden wij zeker doen.
    Geschreven door Klant Schepers uit kerkrade op 11-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding.
    Geschreven door Klant Janssen uit landgraaf op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Alles prima gegaan. De wasmachine doet het goed. Blije klant.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Ondanks dat de Expertwinkel 30 km bij ons vandaan ligt. Vroeger was er een op 5 km, hebben we toch gekozen om zover te rijden. Omdat we altijd goede service en vriendelijk worden behandeld bij Expert tot nu toe nog geen spijt van onze aankoop .
    Geschreven door Klant Quadvlieg uit born op 31-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    zie opmerking levering.!! o.k
    Geschreven door Klant Goosens uit kerkrade op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Alweer een aankoop bij Expert gedaan, nadat we onze wasmaschine hier gekocht hebben, nu ook een mooie vriezer via Expert gekocht. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten.
    Geschreven door Klant uit heerlen op 27-08-2018
  • Beoordeling: 5.5

    Slechte ervaring met expert.Vroeger was het een van de betere.
    Geschreven door Klant Bolkenstijn uit kerkrade op 24-08-2018
  • Beoordeling: 6.7

    Okay.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-08-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Is wel aan te raden.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb de website niet bekeken ik ben naar de winkel geweest.
    Geschreven door Klant Hounjet uit landgraaf op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Salora tv gekocht voor mij oom van 93 jaar oud slecht ziend maar met deze 49inch moet ik zeggen is hij tevreden met het zeer scherpe beeld van deze tv en redelijk in prijs. Dus zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Lennhaarts uit landgraaf op 19-07-2018
  • Beoordeling: 5.7

    Nvt
    Geschreven door Klant Dautzenberg uit landgraaf op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Erg tevreden met de service
    Geschreven door Klant Ancion uit landgraaf op 11-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel in hartje Waubach. Uitstekende kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.
    Geschreven door Klant Peters uit landgraaf op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en goed geholpen in de winkel. Super tevreden over nieuwe tv, deze is opgehangen en geïnstalleerd door expert.
    Geschreven door Klant Pongs uit landgraaf op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Het enige wat ik kan zeggen is dat we uiterst tevreden waren en expert landgraaf zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit brunssum op 26-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, ruime keuze en prijs kwaliteit verhouding perfect.
    Geschreven door Klant Dohmen uit landgraaf op 22-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Landgraaf. Super service, vriendelijk en klantgericht. Thnx.
    Geschreven door Klant Plum uit landgraaf op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    prima personeel, zeer ervaren en meedenkend met de vraag van de klant, vriendelijk ontvangst en een luisterend oor hebben voor de klanten.
    Geschreven door Klant Van Lierop uit kerkrade op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prima prijs / kwaliteit vriendelijk personeel zowel in winkel alsook bij plaatsing van wasmachine
    Geschreven door Klant Oosting uit landgraaf op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Medewerker was zeer behulpzaam en deskundig. Deed meteen mee denken en vragen na mijn behoeftes. Zeker aan te raden.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 29-05-2018