Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Helden 8.0

Uitleg bediening van afstandsbediening was wel summier

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (801)

  • Beoordeling: 8.0

    Uitleg bediening van afstandsbediening was wel summier
    Geschreven door Klant Van Helden uit landgraaf op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Na het vinden van de zaak en de informatie krijgen van het product was het maken van de keus snel geregeld.
    Geschreven door Klant Leise uit brunssum op 08-12-2022
  • Beoordeling: 8.0

    nogmaals vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-12-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Klantvriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Super winkel. Aan te raden.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 05-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Bij expert word je op je wensen bedient op een vriendelijke manier. Mocht ik nog iets nodig hebben dan weet ik de zaak te vinden.
    Geschreven door Klant uit schinnen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies en service. Goede prijs.
    Geschreven door Klant Lussenburg uit landgraaf op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-12-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Levering en plaatsing uitstekend
    Geschreven door Klant Van Mierlo uit beek lb op 30-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig en goede service
    Geschreven door Klant Tielman uit landgraaf op 30-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Als er eenmaal geweest ga je terug voor volgende aankoop
    Geschreven door Klant Rutten uit landgraaf op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke bediening in de winkel en goed advies.
    Geschreven door Klant Weyden uit kerkrade op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    helle goede serves
    Geschreven door Klant Salmaso uit landgraaf op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Blij verrast met kennis en kunde van de medewerker. Een verademing tov medewerkers groot winkelbedrijven.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Handig een expert bij de hand re hebben
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Goede Service en deskundig personeel....
    Geschreven door Klant uit eygelshoven op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Doe je een aankoop dan kom je daar zeker terug
    Geschreven door Klant Rutten uit kerkrade op 18-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    In de winkel met raad en daad goed geholpen , weten waar ze het over hebben .
    Geschreven door Klant Blok uit heerlen op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goede en vriendelijke monteur Heel behulpzaam Raad ik aan
    Geschreven door Klant Winkler uit landgraaf op 11-11-2022
  • Beoordeling: 4.4

    Expert Landgraaf houd zich niet aan de gemaakte afspraken
    Geschreven door Klant Beugels uit klimmen op 08-11-2022
  • Beoordeling: 4.6

    Dat willen jullie niet. Overigens bij het bestellen werd mij verteld dat ik een extra bedrag (25 euro) moest betalen voor plaatsing anders werd de wasmachine tot direct achter de drempel van de voordeur geplaatst en moest ik deze zelf naar de badkamer verplaatsen. Vind ik niet erg netjes.
    Geschreven door Klant Reintjens uit brunssum op 08-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    mochten wij aangesproken worden over Expert , dan verwijzen wij hen door naar Landgraaf.
    Geschreven door Klant uit eygelshoven op 07-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    klantvriendelijke winkel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-11-2022
  • Beoordeling: 3.7

    niet nakomen van het gevraagde.
    Geschreven door Klant Schlösser uit kerkrade op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Prijs en kwaliteit is prima Werd netjes afgeleverd. Wat ik jammer vind, er zit geen beschrijving bij. Dit moet je online zoeken.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Wij bevelen Expert Landgraaf zeer aan.
    Geschreven door Klant Bosten uit kerkrade op 27-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima zaak, alleen bij de aankoop duidelijk afspreken wat de bedoeling is.
    Geschreven door Klant Weelen uit landgraaf op 26-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    omdat prijs / kwaliteit zeer goed is en de service en bezorging eveneens, zal ik deze winkel altijd aanbevelen !
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 26-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden over service in de winkel en de snelle levering en installatie.
    Geschreven door Klant Humblet uit landgraaf op 24-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    De gekochte producten, inbouwoven en gaskooplaat is een aanbeveling waard
    Geschreven door Klant Drescher uit kerkrade op 21-10-2022