Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hanssen 8.1

Zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (333)

  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Hanssen uit landgraaf op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb aangegeven dat het een kadootje was Mogelijk kado papier eromheen Geen rekening/ nota met prijs aan de jarige laten zien....
    Geschreven door Klant Jaeqx uit landgraaf op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik was per toeval hier gekomen moest aan een kerstwens voldoen, en wam daarna nog met een extra cadeau voor me zelf naar buiten. Prijs was zeer gunstig, helemaal goed. Ben helemaal te vreden.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    heel goed
    Geschreven door Klant Vlecken uit landgraaf op 19-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service. Goede uitleg over het aangeschafte product. Leuke bediening.
    Geschreven door Klant Robberts uit heerlen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben heel goed geholpen door Expert. Ze hebben me heel goed ingelicht en staan klaar om je te helpen ook na de aankoop. Ik ben super tevreden en zal nergens anders meer gaan.
    Geschreven door Klant Beelen uit landgraaf op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Nog niet van toepassing.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 17-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We hebben onlangs bij Expert Landgraaf een stofzuiger gekocht . Prima geholpen en juiste advies . Na aankoop toch nog een vraag en deze via mail door Expert snel en duidelijk beantwoord.
    Geschreven door Klant Jongen uit heerlen op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Top kwaliteit, kennis van zaken. Ga zo door!
    Geschreven door Klant Albers uit landgraaf op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    ben heel erg tevreden over service.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    De info is duidelijk anders gewoon vragen naar meer en specifieke info.
    Geschreven door Klant Taxi Rutten uit landgraaf op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snel en positief mbt de bestelling. Aanrader!!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zocht een firma die ook de apparaten doet monteren. Dit is door Expert Landgraaf heel goed en voor een voordelige prijs gedaan. Ben zeer tevreden, een echte aanrader.
    Geschreven door Klant Eijk uit brunssum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie wasmachine met n super service voor n nog mooiere prijs!
    Geschreven door Klant Dahler uit heerlen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede informatie over het te kopen product en de gemaakte afspraak werd correct uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Littmann uit landgraaf op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zie voorgaande opm
    Geschreven door Klant Hermans uit arcis sur aube op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert landgraaf aan te bevelen
    Geschreven door Klant Videler uit schinveld op 16-11-2017
  • Beoordeling: 6.7

    Kost mij teveel tijd
    Geschreven door Klant uit sittard op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.5

    goede ervaring en prima service
    Geschreven door Klant Silvertand uit landgraaf op 13-11-2017
  • Beoordeling: 2.1

    Expert komt niet de afspraken na : ik heb een stereo sets besteld op 10-10-2017 zou geleverd worden op 20-10 naar bellen zou hij geleverd worden op 30-10 ,maar nu is het 1-11 en de stereo sets is er nog niet
    Geschreven door Klant Botter uit landgraaf op 31-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    no nonsense
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 31-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vind dat ik correct en snel ben geholpen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede bekwame service
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer betrouwbare winkel met deskundige verkopers, nemen de tijd voor de klant, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Dhr Krewinkel uit landgraaf op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Vandaag weer twee inkopen gedaan bij Expert Landgraaf. Service en vriendelijke behandeling zoals altijd. Topzaak met vooral top personeel.
    Geschreven door Klant Ancion uit landgraaf op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies door deskundig personeel
    Geschreven door Klant Cornelissen uit schinveld op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne zaak met leuke aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Meijers uit brunssum op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    heb voor het eerst met hun contact gehad bij het kopen van een afwasmachine en de service daar was ik zeer tevreden over. Voor iedereen aan te rade om bij expert te kopen.Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant Kool uit landgraaf op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Geen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ik vind dat je bij expert Landgraaf goed,snel en vriendelijk geholpen wordt!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 03-10-2017