Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rijnders 9.3

Fijne winkel vriendelijke mensen goed bereikbaar.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel vriendelijke mensen goed bereikbaar.
    Geschreven door Klant Rijnders uit leersum op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goed advies gekregen, installatie lukte niet maar op locatie prima opgelost.
    Geschreven door Klant uit langbroek op 09-06-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ga voor service als je wat koop en voor de super uit leg en advies die je krijg naar de Expert bij jou in de buurt. En vergeet niet je krijgt altijd garantie .
    Geschreven door Klant uit doorn op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed advies, geduldige aardige medewerkers en scherpe prijzen
    Geschreven door Klant Klein uit cothen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ga vooral naar expert Leersum ze zijn vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Doorn uit doorn op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Een verademing. Klant is koning. Top!
    Geschreven door Klant Lokven-wieland uit wijk bij duurstede op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    geen
    Geschreven door Klant Wiegers uit wijk bij duurstede op 06-06-2016
  • Beoordeling: 7.0

    De Philips Sonicare Airflosser is bij mij al in 3 kwartaal voor de vierde keer vervangen. Dat is netjes, maar onzekerheid over de garantie na een jaar na aankoop met zo\'n apparaat dat zo vaak defect raakt. Daarover niets zwart op wit door de winkel in Leersum.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer tevreden over deze winkel. Prettig en persoonlijk advies in de winkel en een vakbekwame installateur die zorgt dat je er zelf daarna geen werk meer aan hebt!
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Voor mij het belangrijkste punt...SERVICE! De hoofdrede dat ik klant bij expert ben en blijf.
    Geschreven door Klant Jaski uit maarsbergen op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service er werd met me meegedacht, keurig bezorgd en netjes op zijn plek gezet en aangesloten een dikke ? voor expert leersum
    Geschreven door Klant uit leusden op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben goed geholpen.. De service thuisbrengen was ook goed . Namen de oude koelkast mee.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 30-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    De winkel van Expert in Leersum geeft altijd een heel plezierig en adequaat advies door altijd vriendelijke en behulpzame verkopers. Ik kom er graag.
    Geschreven door Klant uit leersum op 26-05-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Vlotte service, adequate medewerkers die bij afwezigheid van het gewenste apparaat snel een goed ander aanbod konden doen
    Geschreven door Klant Lent uit zeist op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit maarn op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Loop er ook eens binnen en ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Lienden uit amerongen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Over het geheel genomen is het een bedrijf dat ik best wel wil aanbevelen bij familie en kennissen. Ik hoef geen achternaam vermelding in verband met de onafhankelijkheid van uw advies!!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Wordt altijd correct geholpen En de service is uitstekend
    Geschreven door Klant uit overberg op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Leersum. Goede informatie, meedenken, geweldige service. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Eck uit wijk bij duurstede op 12-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak, goede service, Marian
    Geschreven door Klant uit amerongen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige zaak met deskundige mensen die goed meedenken en onafhankelijk advies geven.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goed bezig
    Geschreven door Klant uit amerongen op 03-05-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Mooi aanbod , deskundig personeel , en goede bezorging met duidelijke uitleg over het apparaat . Dus geen dozen schuiver zo als bv Media markt .
    Geschreven door Klant uit leersum op 01-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    ga naar expert,waar je nog persoonlijk behandeld wordt ,en waar je het gevoel krijgt dat je er als klant nog toe doet.
    Geschreven door Klant Dorrestein uit doorn op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prima product en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Meerssman uit amerongen op 29-04-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service. Prijs kwaliteit verhouding goed
    Geschreven door Klant uit langbroek op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer te vreden over persoonlijke andacht en advies van de verkoper van expert in leersum
    Geschreven door Klant uit leersum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Wij vinden dat Exert in Leersum een goede zaak is.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Super goede service. De levering was snel en op tijd. Erg prettige ervaring van Expert (Leersum).
    Geschreven door Klant Moree uit veenendaal op 21-04-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Snelle levering, vakkundige installatie van de tv. Vervangend (duurder) product gekregen omdat bestelde product niet meer leverbaar was. Werd later die dag apart bezorgd. Tv (samsung 32 inch) bevalt perfect. Tip gekregen dat via de 700 kanalen HDMI wordt uitgezonden. Kortom zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Sietsma uit wijk bij duurstede op 19-04-2016