Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vink 7.8

Wat fijn om persoonlijk, snel en kundig geholpen te worden in een echte winkel. Ook garantie wordt goed afgehandeld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (975)

  • Beoordeling: 7.8

    Wat fijn om persoonlijk, snel en kundig geholpen te worden in een echte winkel. Ook garantie wordt goed afgehandeld.
    Geschreven door Klant Vink uit amerongen op 08-10-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Geen belangstelling voor.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 01-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Vervolgens Onze nieuwe nieuwe buren attent gemaakt op Expert, Leersum. Vervolgens kochten zij bij u wasautomaat en droger!
    Geschreven door Klant uit doorn op 20-09-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Nee
    Geschreven door Klant uit overberg op 19-09-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Alles prima
    Geschreven door Klant uit amerongen op 18-09-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Leersum is een winkel met uitstekende service. Jarenlang kopen we hier al en bevelen deze zaak van harte aan!
    Geschreven door Klant Klaassen uit leersum op 17-09-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Prima winkel diverse producten. Goed personeel
    Geschreven door Klant uit driebergen op 17-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele plezierige ervaring. Alle afspraken zijn probleemloos nagekomen.
    Geschreven door Klant uit doorn op 17-09-2018
  • Beoordeling: 7.8

    zie voorgaande opmerking
    Geschreven door Klant uit leersum op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Apparaat werkt goed, handig in gebruik, nagenoeg schoon na gebruik. Alleen jammer dat er alleen ‘casino’ brood in kan.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een winkel in ons eigen dorp met een goed assortiment en met personeel die je van goed advies voorzien en die goed meedenken.
    Geschreven door Klant Habets uit leersum op 12-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Erg fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit werkhoven op 09-09-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert levert service die wij vroeger van dat soort winkels gewent waren, vroeger waren goede service normaal, nu is de Concurrentie groot en service word bijna niet meer verleend, voorbeeld ? Senseo Koffiezet apparaat ging stuk, ingeleverd voor reparatie, we kregen een leen toestel mee, dat bedoel ik met extra service. Vroeger was dat normaal, nu alleen nog maar bij Expert. Top.
    Geschreven door Klant uit elst(utr.) op 05-09-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Nog niet gezien
    Geschreven door Klant Petersen uit doorn op 05-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer vriendelijk en professioneel personeel, ook bij problemen of storingen zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Onstenk uit doorn op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig bedrijf met goede service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit driebergen op 03-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende info en uitstekend bekwaam personeel
    Geschreven door Klant Ouwejan uit doorn op 02-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    zie mijn antwoorden, ik kan Expert alleen maar aanbevelen.
    Geschreven door Klant Van de Vis uit wijk bij duurstede op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Een review heb ik zojuist tot in de puntjes verstrekt ! Expert beveel ik aan vanwege de professionele omgang met de klant. Staan open voor een eventueel weerwoord ! Begripvol voor een eventuele opmerking. \"Klant is Koning\" bij Expert.
    Geschreven door Klant Van Tellingen uit wijk bij duurstede op 29-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    De zaak.waar wij al jarenlang vol vertrouwen onze aankopen doen. Deskundig, vriendelijk en zeer betrouwbaar !!
    Geschreven door Klant Blokhuis uit woudenberg op 28-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    100% TOP BIJ AANKOOP, UITLEG EN AFLEVERING
    Geschreven door Klant Van den Berg uit veenendaal op 21-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    andere keer misschien
    Geschreven door Klant Bolhuis uit wijk bij duurstede op 18-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    De vestiging in Leersum is een prettige zaak. Kopen hier regelmatig. van een paar batterijen tot TV, magnetron e.d. Sfeer is goed, medewerkers vriendelijk en deskundig. Is gewoon prettig om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Andeweg uit doorn op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Door fout in de link van de fabrikant, heb ik het verkeerde type wasmachine doorgegeven bij de bestelling maar door Expert Leersum nog diezelfde week zonder extra kosten omgeruild voor het type dat ik wilde hebben. Super service die je alleen bij de vakman krijgt !
    Geschreven door Klant Schellings uit wijk bij duurstede op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 09-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    indien er naar ge vraagt word zeker
    Geschreven door Klant Blancke uit leersum op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en klantvriendelijkheid troef.
    Geschreven door Klant uit leersum op 03-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, geeft je nog het idee van een dorpswinkel
    Geschreven door Klant uit leersum op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Het is gewoon en goede winkel en je word er goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit leersum op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    U kunt gerust met Uw vraag of probleem bij Expert terecht. Onze ervaring van jaren is, dat er altijd een goede oplossing gevonden wordt. Expert is voor ons een hele betrouwbare winkelier gebleken, dat is in deze tijd heel wat waard.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit leersum op 27-07-2018