Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Nie 9.0

Probleem? Vraaghet, en personeel lost het op.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (946)

  • Beoordeling: 9.0

    Probleem? Vraaghet, en personeel lost het op.
    Geschreven door Klant De Nie uit sloten op 10-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    We werden snel en goed geholpen via de telefoon zodat ik via de website al een keuze kon maken, later in de winkel goed verder geholpen en de spulen werden gratis thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit warns op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Een winkel met personeel dat met je meedenkt!
    Geschreven door Klant Jansma uit oosterzee op 08-01-2024
  • Beoordeling: 7.5

    We kregen nuttige informatie over het product en andere merken zodat we tot een goede keus konden maken.
    Geschreven door Klant Determan uit lemmer op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer prettig bedrijf met vakkundig mensen.
    Geschreven door Klant Boek uit lemmer op 05-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Oor uit lemmer op 04-01-2024
  • Beoordeling: 5.8

    Zie boven bij vraag één.
    Geschreven door Klant uit bantega op 03-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Geen mening
    Geschreven door Klant uit wijckel op 02-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettig geholpen.
    Geschreven door Klant Stokker uit rutten op 01-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    De vlg. keer weer zo!
    Geschreven door Klant uit workum op 30-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    goede service en prima uitleg .
    Geschreven door Klant Strampel uit kolderwolde op 29-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goed contact
    Geschreven door Klant uit rutten op 29-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Hele vriendelijke verkopers,…word je toch blij van…
    Geschreven door Klant Peters uit sneek op 29-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundige hulp en goede prijs.
    Geschreven door Klant Boltjes uit rutten op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Alleen positieve ervaringen bij expert in Lemmer maar ook in Joure. Ook nadat een artikel is gekocht kun je veel later nog terecht voor advies.
    Geschreven door Klant Steijn uit sloten op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    We waren klant en zullen het ook wel blijven.
    Geschreven door Klant uit stavoren op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Lemmer , u hoeft niet verder te zoeken…
    Geschreven door Klant Courage uit lemmer op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed en in de buurt
    Geschreven door Klant uit rutten op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar expert i.p.v. allles online te kopen je betaalt iets meer maar service is altijd goed
    Geschreven door Klant Van der Bijl uit lemmer op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Het was weer een fijne ervaring onze producten hier te kopen. Je stapt binnen in een keurig nette zaak en je voelt je welkom. Goed advies gekregen en we werden geholpen om de spullen in de auto te zetten! We rijden hier graag voor naar Lemmer!
    Geschreven door Klant Lange uit espel op 18-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Ik werd prettig geholpen en er werd meegedacht
    Geschreven door Klant Stolk uit stavoren op 18-12-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Goed en snel geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant uit bantega op 12-12-2023
  • Beoordeling: 6.3

    Lees het voorgaande maar
    Geschreven door Klant uit lemmer op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Erg tevreden vanaf aankoop,prima
    Geschreven door Klant Van Dalen uit lemmer op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ik houw niet van deze manier om iemand te beoordelen,ik ga er van uit dat jullie vak mensen aan nemen. vr .gr.J.vHal
    Geschreven door Klant Van Hal uit nyemirdum op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen door deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Eggengoor uit lemmer op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit balk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 07-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit munnikeburen op 27-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goede uitleg over het product
    Geschreven door Klant uit lemmer op 14-11-2023