Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mulder 9.0

men komt na wat men belooft, kwaliteit en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (544)

  • Beoordeling: 9.0

    men komt na wat men belooft, kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant Mulder uit lemmer op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top en snel geleverd we zijn er zeer blij mee
    Geschreven door Klant Kelderhuis uit bantega op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima ervaring met Expert winkels.
    Geschreven door Klant uit sneek op 17-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima alles weer geregeld , op tijd , goed advies kortom ; TOP met alles erop .
    Geschreven door Klant Prana Vision uit lemmer op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering, klantvriendelijk, goed advies
    Geschreven door Klant uit lemmer op 14-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn vaste klant bij jullie en zijn altijd tevreden maar de aankoop van dit laatste product heb ik een probleem. Dit past niet bij bovenstaande vraag.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 13-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    prettig in contact en deskundig
    Geschreven door Klant uit oosterzee op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en advies
    Geschreven door Klant uit rijs op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Door de goede service en snelle levertijd Kwam alles toch weer goed
    Geschreven door Klant Rodermond uit lemmer op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima mogelijkheid om tijdens de lockdown toch gewoon je spullen aan huis te laten leveren. Wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant uit lemmer op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service. Meedenken met de klant. Vriendelijk in communicatie.
    Geschreven door Klant uit rutten op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    altijd goed!
    Geschreven door Klant Oostenveld uit lemmer op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Wienia uit lemmer op 08-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service,vriendelijke behandeling.Hier is koper nog koning.
    Geschreven door Klant Smit-pieksma uit lemmer op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie water koker besteld van Philips binnen 2 dagen thuis bezorgd. Super mooi ding ben er blij mee.
    Geschreven door Klant Coehoorn uit lemmer op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Lemmer heeft goede service en vriendelijk bekwaam personeel. Je krijgt goed advies en het assortiment is goed. Wat je in de winkel niet ziet maar wat wel online bij expert te bestellen is dan kun je dit in de winkel bestellen en later ophalen. Alles is goed geregeld. Ook fijn dat expert in het dorp gevestigd is. Lekker dicht bij.
    Geschreven door Klant Hofstra uit lemmer op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    We zijn goed geholpen .
    Geschreven door Klant uit uffelte op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    In deze tijd toch vlotte service! Prima tv.Ben er blij mee!
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Geef even door aan de firma in Lemmer dat wij wachten op het gasstel.
    Geschreven door Klant Stoop uit spanga op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Het is uitstekend. Blijf het zo doen!
    Geschreven door Klant Heemstra uit lemmer op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ondanks corona zijn we goed en snel geholpen.Levering was snel goed,en op zijn plek gezet.Uitleg van de wasdroger was ook prima,ondanks dat het via de telefoon ging.
    Geschreven door Klant Runhart uit rutten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Lemmer een snelle en goede service 👍🏻 Medewerkers altijd even vriendelijk
    Geschreven door Klant Buitenga uit lemmer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben enorm goed geholpen maar dat komt ook omdat ik bijna alles koopt bij de plaatselijke winkel
    Geschreven door Klant Van der Singel uit lemmer op 25-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Duidelijk aangeven wat je wensen zijn, dan wordt je metalen deskundigheid geholpen en geadviseerd Klasse
    Geschreven door Klant Thijsseling uit sondel op 22-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd zeer tevreden over expert!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wij komen steeds terug bij deze zaak en dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert is het goed zaken doen, Goede kwaliteit en bijzondere service
    Geschreven door Klant Bangma uit lemmer op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel. Aardig en behulpzaam personeel. Je krijgt goed advies en ook de levering is super. De monteur brengt niet alleen het apparaat , maar heeft alle tijd voor het geven van gebruiksaanwijzingen.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Produkt oke en service oke Maar grote ergernis met cashback aanvraag!!
    Geschreven door Klant Bangma uit lemmer op 16-12-2020