Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Brongers-ott 8.7

Voor duidelijke uitleg en vriendelijke bediening raad ik Expert in Lemmer aan. Ze nemen altijd alle tijd voor mij.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (946)

  • Beoordeling: 8.7

    Voor duidelijke uitleg en vriendelijke bediening raad ik Expert in Lemmer aan. Ze nemen altijd alle tijd voor mij.
    Geschreven door Klant Brongers-ott uit lemmer op 30-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service
    Geschreven door Klant Hooisma Groen & Grondwerken uit echten op 27-03-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Wij vinden Expert een mooie winkel en vriendelijk behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant Plat uit lemmer op 27-03-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Erg snel met de vragen over expert.alles is nog niet binnen.
    Geschreven door Klant uit wijckel op 23-03-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Vertrouwd adres voor hetgeen er te koop is. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Bouma uit balk op 23-03-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Moet men zelf ervaren!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 21-03-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Lemmer heeft kundige medewerkers en ik kan er altijd terecht met mijn vragen.
    Geschreven door Klant Eilers uit lemmer op 10-03-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Lemmer, altijd goed.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 01-03-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Perfekte service
    Geschreven door Klant uit lemmer op 27-02-2023
  • Beoordeling: 9.8

    goede service .vakmensen en vriendelijk een bedrijf waar je op kan vertrouwen en met je meedenken
    Geschreven door Klant Van Krimpen uit wijckel op 22-02-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Een winkel waar ik graag kom. Goede kwaliteit, een ruime keuze en goede service.
    Geschreven door Klant Moed uit rutten op 21-02-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel om spullen te kopen.
    Geschreven door Klant uit balk op 17-02-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Bovenlader gekocht. Wasmachine voldoet uitstekend. Weinig lawaai tijdens wassen.
    Geschreven door Klant Slump uit lemmer op 10-02-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen Tevreden naar huis en hoofdtelefoon werkt goed
    Geschreven door Klant Veldstra uit lemmer op 07-02-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Een uitstekend servicegericht adres. Goede kwaliteit artikelen
    Geschreven door Klant Van Dijk uit stavoren op 06-02-2023
  • Beoordeling: 9.9

    In een woord klasse
    Geschreven door Klant uit balk op 03-02-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Wij willen expert bij iedereen aanbevelen. Vele artikelen daar gekocht, tot alle tevredenheid.
    Geschreven door Klant Baas uit koudum op 31-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    fijn apparaat, makkelijk schoon te maken
    Geschreven door Klant uit lemmer op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Bij expert koop je nooit mis. Vriendelijk en deskundig personeel dat met je meedenkt.
    Geschreven door Klant Dewaide uit creil op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Helemaal top
    Geschreven door Klant uit lemmer op 16-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede correcte winkel met vriendelijke personeelsleden
    Geschreven door Klant Akker uit lemmer op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Niets voorradig en dan wordt een poging gedaan om het gevraagde in de winkel te krijgen wat dan ook nog lukt binnen het termijn.
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Lemmer/ Joure en Emmeloord staan voor geweldige service !!!
    Geschreven door Klant Engwerda uit lemmer op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed product liebherr
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Eerste ervaring met telefonische bestelling witgoed bij Expert. Geen winkelervaring aangezien we nieuw in Lemmer zijn. Super alles geregeld voor concurerende prijs.
    Geschreven door Klant Folmer uit lemmer op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    De expert is soms wat duurder. Maar dat maakt de service en de kwaliteit weer goed en al helemaal als er mooie akties zijn.
    Geschreven door Klant Frankena uit balk op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd Tevreden
    Geschreven door Klant uit lemmer op 30-12-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, vriendelijk, geduldig en kundig personeel!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en dichter bij huis.
    Geschreven door Klant Tahirou uit lemmer op 29-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Ruiter uit lemmer op 28-12-2022