Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Plat 9.2

Als er mensen onze mening vragen ,raden wij jullie aan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (946)

  • Beoordeling: 9.2

    Als er mensen onze mening vragen ,raden wij jullie aan
    Geschreven door Klant Plat uit lemmer op 01-09-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Nee dat doe ik niet.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 31-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    CANON Printer in de aanbieding gekocht. Werkt perfect en gemakkelijk te installeren.
    Geschreven door Klant Pullen uit lemmer op 30-08-2023
  • Beoordeling: 5.4

    Als ik had geweten dat het zo lang ging duren voordat Expert tijd had om aankoop uit te leveren en te plaatsen had ik de aankoop waarschijnlijk niet gedaan, excuus van personeelstekort en het is vakantie vind ik totaal niet relevant voor dit type bedrijf.
    Geschreven door Klant Kallenkoot uit lemmer op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit lemmer op 22-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit lemmer op 21-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Is gewoon een keurig bedrijf, doet war het beloofd. En zeker goed met contact nadoen,(bij vragen over factuur of product)en snel antwoord
    Geschreven door Klant Nooteboom uit wijckel op 21-08-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Aankoop goed ,levering prima
    Geschreven door Klant Slump uit echten op 11-08-2023
  • Beoordeling: 5.6

    8 maanden wachten op een garantie product, en dan ook nog moeten bijbetalen voor hetzelfde product, Dit kan echt NIET!!!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 09-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Onze ervaring met de zaak is goed.Kom daarom ook altijd weer terug.
    Geschreven door Klant uit rutten op 07-08-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden want ik heb s,morgens gebeld en s,middags om 16.30 draaide de wasmachine. We gingen de volgende dag op vakantie en moest nog even wassen.blij met deze service.
    Geschreven door Klant Wouda uit balk op 04-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima sfeer in de zaak
    Geschreven door Klant uit lemmer op 02-08-2023
  • Beoordeling: 6.5

    De tijd is te kort om een oordeel te hebben
    Geschreven door Klant uit lemmer op 01-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    We werden goed geholpen in de winkel en de afhandeling was prima
    Geschreven door Klant Nijboer uit lemmer op 31-07-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit rutten op 26-07-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker in de winkel die ook zeer goed advies gaf, ook de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant De Vries uit lemmer op 26-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Allzeit rundum sehr gute Erfahrung mit Expert. Ich bleibe treuer Kunde.
    Geschreven door Klant Grimm uit lemmer op 24-07-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel we zijn al jaren klant
    Geschreven door Klant Kolle uit lemmer op 22-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Als bij ons plotseling iets stukgaat (meestal witgoed) bellen we altijd Expert en wordt ons probleem snel en adequaat opgelost!
    Geschreven door Klant B&b Ytsma State uit follega op 21-07-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Erg tevreden
    Geschreven door Klant Mous uit sondel op 18-07-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Vind Expert Lemmer een fijne winkel. Snel en correct geholpen. Dikke pluim voor deze winkel.
    Geschreven door Klant Kasmarek uit lemmer op 17-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    zzzzzzeer goed
    Geschreven door Klant Schaaf uit oosterzee op 11-07-2023
  • Beoordeling: 8.9

    ik zal het zeker aanbevelen bij anderen
    Geschreven door Klant Heijboer uit lemmer op 05-07-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Prima personeel en altijd vriendelijk. Ik word altijd snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit follega op 04-07-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ales vragen wat je wilt weten
    Geschreven door Klant Goedegebuur uit lemmer op 03-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Koop in uw eigen dorp ! dat voorkomt leegstand !.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit lemmer op 02-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    alles was naar wens,het product en de hulp bij installatie.
    Geschreven door Klant Hogeterp uit lemmer op 01-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar je ouderwets service gerichte medewerkers vindt. Prettige ervaring!
    Geschreven door Klant uit balk op 29-06-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Goed prima service
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 28-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Net gedaan
    Geschreven door Klant uit hemelum op 24-06-2023